Cautare

139 de rezultate pentru "pompieri" (2.80 secunde)
De asemeni, desi este foarte greu, poate fi necesara anuntarea autoritatilor precum politie, pompieri, serviciile de sanatate publica sau fundatiile pentru protectia animalelor, mai ales cand siguranta sau sanatatea sunt in pericol.
Potrivit sursei citate, femeia a fost gasita la etajul doi al imobilului unde se afla, dupa ce, din primele date, ar fi cazut de la etajul sase. Aceasta a fost coborata cu ajutorul mai multor pompieri de la Detasamentul Special de Salvatori.
Din primele informatii, un grup de persoane de etnie rroma au dat foc la un palet cu hartie igienica. La fata locului au sosit de urgenta doua autospeciale SMURD, una de pompieri si una de politie.
Deci, malai-nema STOP Oricum, de data asta, Arafat - preocupat mai mult de achizitiile de elicoptere, salvari, masini de pompieri s.c.l.- a pus mult batista pe tambal in comparatie cu celebra iesire de anul trecut, cu aparatele mortii, urmata la scurt timp de lacrimogenele vietii.
Doua echipaje de descarcerare ale Detasamentului de Pompieri Palas s-au deplasat la fata locului. Dupa mai bine de o ora, au reusit sa faca bucati masina si sa stinga incendiul, dar era deja prea tarziu.
La fata locului au fost prezenti, imediat dupa anuntarea accidentului, aproximativ 30 de pompieri din Grupul special de salvatori al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti, acestia fiind si cei care au coborit de pe macara una dintre victimele accidentului, constatand apoi ca aceasta este decedata.
Explozia a ucis 18 oameni (jurnalisti, pompieri, localnici si persoane aflate intimplator prin zona, dar si soferul camionului), si a ranit alte13.
Social-democratii au descoperit si la Cheile Dobrogei o presupusa incalcare a legii penale de catre primarul liberal al comunei Gradina, Ion Melcea, reclamand folosirea intr-o manifestare electorala organizata de 1 Mai a bunurilor primariei, sesizand in plus faptul ca ar fi existat si o masina de pompieri neinmatriculata care a circulat pe drumurile publice.
Candidatul PSD a spus ca, in lipsa unui sprijin politic, ii va consulta pe bucuresteni prin referendum, pentru reintroducerea in subordinea Primariei a Metroului, a liniei de centura, a Brigazii de Politie Rutiera, a unitatilor de Pompieri si a fortelor de siguranta si ordine publica.
Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, la ceremonia de absolvire a promotiei 2008 a Academiei de Politie "Alexandru Ioan Cuza", ca, in ultimii ani, Politia a devenit tot mai eficienta "in demontarea celor certati cu legea si a grupurilor de crima organizata".
Vor face exceptie de la aceste prevederi autovehiculele care si-au obtinut o autorizatie de circulatie emisa de directia tehnica a primariei, autovehicule care desfasoara activitati de interes public sau cu caracter social cu avizul primariei, Salvare, Pompieri, Politie.
Majorarea cheltuielilor a fost determinata partial de cresterea numarului de posturi, in special in cadrul autoritatilor locale si in asa-numitele sectoare speciale (politie, jandarmerie, pompieri), insa cea mai mare pondere in avans au avut-o majorarile salariale importante", se arata in raport.
In toate cazurile, primarii actioneaza fara a avea la dispozitie un plan de aparare impotriva incendiilor, care sa presupuna o organizare a resurselor umane si materiale locale, ci solicita de fiecare data interventia Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Gorj, pentru a trimite echipaje de pompieri care sa lichideze focul.
403 la pompieri si 82 de apeluri la jandarmi. Exista insa si un numar mare de apeluri nejustificate facute la numarul 112, in special din pricina celor care doresc scutiri medicale date de medicii SMURD sau de la ambulanta.
"Sa votati impotriva, nu ne permitem sa concediem pompieri si politisti", a spus George Scutaru (PNL), in timp ce colegul sau de partid Mihaita Calimente a anuntat ca PNL va ataca proiectul la Curtea Constitutionala in cazul in care acesta va fi adoptat.
Potrivit Antena 3, peste 200 de oameni vor fi dati afara din Structura Centrala a Ministerului de Afaceri Interne, iar din fiecare institutie subordonata vor pleca alti 2.000 de politisti, jandarmi si pompieri.
Pentru a participa la vizita medicala si testul de aptitudini, au fost selectionati 15 subofiteri din cadrul Detasamentului de pompieri Dr.
Pe langa gestionarea diferitelor situatii de urgenta, in perioada 9-10 iunie 170 pompieri vor asigura paza si ordinea pentru 63 sectii de votare din judet (19 sectii in mediul urban si 44 sectii in mediul rural).
cursurile de Comandant de Operatiuni de Salvare (C.O.S), la Brigada de Pompieri din Paris, Urgente Nucleare Civile, US Army National Guard, Maryland, SUA;
Acesta a adaugat ca doreste ca lumea noua sa vorbeasca si de tinerii care cei mai multi n-au venit la vot, despre proiecte de succes, nu doar despre esecuri si dezastre, despre sportivi si artisti cu are tara se mandreste cu adevarat, despre medici, profesori, pompieri si politisti, despre functionari, despre pacientii care asteapta sa fie tratati decent, despre platitorii de taxe, dar mai ales despre o "majoritate tacuta" - acea majoritate care nu a venit la vot, sanctionand practic toata clasa politica.
google-analytics.com