Cautare

139 de rezultate pentru "pompieri" (2.67 secunde)
Epava avionului si victimele au fost gasite de trei localnici, dupa cautari care au durat aproximativ cinci ore si la care au participat pompieri salvatori, jandarmi montani, politisti, salvamontisti, angajati ai Parcului National Muntii Apuseni si localnici.
Nu trebuie decat dotarea cu echipamente de protectie, sa fie izolat omul pana la un spital", a afirmat secretarul de stat in Ministerul Sanatatii Secretarul de stat a participat joi, la Hotel International din Baile Felix, la deschiderea Conferintei nationale cu participare internationala "Search and rescue", editia a sasea, organizata de asociatia SARTISS si SMURD Bihor, la care sunt prezenti, in perioada 7-12 octombrie, in jur de 1200 de medici, asistenti, pompieri si oaspeti din strainatate.
Catre locul accidentului s-au deplasat deja echipe pentru situatii de urgenta " medici, dar si pompieri si scafandri, care vor incerca sa ajute victimele accidentului aviatic.
La fata locului au fost trimise echipaje de pompieri, Ambulanta, Politie, jandarmi si scafandri. In elicopterul SMURD, care este unul de tip Eurocopter 135, se aflau patru persoane.
UPDATE La locul tragediei au ajuns zeci de membri ai ISU Constanta - Pompieri, Politie, Ambulanta, Scafandri. Manevrele de resuscitare a medicului Laurei Vizireanu (fosta Vizitiu), singura dintre cele patru victime gasite pana acum, continua.
- Angajatii MAI au intervenit duminica noapte pentru salvarea mai multor vieti omenesti si in prezent sunt in teren peste 16.200 de pompieri, jandarmi, politisti si alti angajati ai autoritatilor locale care actioneaza pentru eliminarea si prevenirea efectelor nedorite cauzate de vremea nefavorabila, a spus luni Monica Dajbog, purtatorul de cuvant al MAI.
Medici si pompieri au fost trimisi la fata locului. Politistii au chemat intariri la tipografie. UPDATE 11.20: Fortele de ordine au inceput asaltul la tipografie.
Spre exemplu, vorbim de doctori care nu se duc de revelion, de Craciun sau de 1 Mai acasa, de pompieri, de politisti, de toti oamenii care isi fac treaba in zilele acestea speciale.
Nu cer nimic nimanui, insa ii rog pe toti cei care au atributii, primarii, pompieri, alaturi de proprietarii de localuri si alte persoane implicate in viata de noapte, sa se intalneasca, sa discute si sa se asigure ca au luat orice masura posibila ca sa previna asemenea tragedii.
Medici, asistente, pompieri faceau totul pentru ca acestia sa reziste pana la spital. Era un continuu du-te-vino al salvarilor. SMURD este un superserviciu, fara de care mult mai multi nu erau in viata.
Celelalte doua persoane, din apartamentele vecine, au rani minore si primesc ingrijiri medicale la spital. La fata locului au fost mobilizate echipaje de pompieri, politisti si criminalisti.
Ministerul Afacerilor Interne precizeaza ca peste 11.000 de politisti, jandarmi si pompieri vor actiona duminica, de Floriile catolice, in locurile de pelerinaj si in alte zone cu aflux mare de persoane, pentru asigurarea climatului de ordine si siguranta publica.
Astfel de initiative sunt laudabile, iar ca rezultat al preocuparii si a demersurilor facute de primari, chiar in aceasta saptamana, localitatile Faragau si Beica de Jos au primit cate o autospeciala pentru situatii de urgenta ca donatii de la Serviciului de Pompieri din Shropshire, Marea Britanie.
Imediat de la primirea apelului, care anunta disparitia persoanei, la fata locului s-a deplasat cu un un mijloc de mobilitate navala un echipaj de cautare-salvare din cadrul Detasamentului de Pompieri Tulcea, se arata in comunicatulpublicat duminica.
copii, parinti, studenti, someri, pompieri, actori, soferi, doctori, bancheri, sefi, frizeri, violonisti, academicieni, artisti, functionari, fotografi, profesori, poeti, IT-isti, biciclisti, corporatisti, bugetari, regizori, bucuresteni, provinciali, idealisti, bone, ochelaristi, navetisti, ziaristi, magistrati, piloti, toti, dar absolut toti sunt asteptati intre 3 si 5 decembrie 2016, intre 10 si 18, la Targul de Sfantul Nicolae de la Muzeul Taranului Roman.
Cine nu si-a dorit vreodata sa conduca o masina de pompieri, sau, ma rog, doar sa stea la volan si sa strige nino, nino, cat il tineau amigdalele de tare?
Multi calatori au fost scosi din vagoane de pompieri si au fost transportati la spitale. Cei care puteau merge pe propriile picioare au primit ingrijiri in corturile pe care le vedeti in spate.
Multi calatori au fost scosi din vagoane de pompieri si au fost transportati la spitale. Cei care puteau merge pe propriile picioare au primit ingrijiri in corturile pe care le vedeti in spate.
La fata locului, o zona greu accesibila, la o inaltime de aproximativ 15 metri, au fost trimise imediat un echipaj de prim-ajutor, o ambulanta de terapie intensiva mobila si un echipaj de salvatori specializati in interventii la inaltime (pompieri-alpinisti) al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Arad.
In timp ce pompieri si jandarmi cautau trupurile copiilor, isi face aparitia un ins mic de statura, foarte mandru de el, ce purta pe maneca bluzei inscriptiile IGSU.
google-analytics.com