Cautare

139 de rezultate pentru "pompieri" (3.66 secunde)
Potrivit subprefectului judetului Bacau, Dorian Pocovnicu, mai multe echipaje de pompieri si SMURD se deplaseaza la locul indicat de persoana care a apelat numarul de urgenta.
Zona a fost ingradita si la fata locului s-a deplasat si o autospeciala, echipata cu spuma, a Detasamentului de Pompieri din cadrul societatii Oil Terminal Constanta, alaturi de echipaje ale Politiei si Jandarmeriei, care supravegheaza perimetrul pentru evitarea unor evenimente nedorite, deoarece mirosul de titei persista si exista pericolul unei eventuale explozii, cu urmari grave.
In acest fel, Consal Trade Bucuresti, prin infiintarea unei Sucursale in Portul Constanta ulterior castigarii licitatiei, a preluat mijloace fixe de la APC in valoare de zeci de miliarde de lei (autospeciale de pompieri, platforme, spatii administrative, depozite, echipament de specialitate, etc.), fara a face la acea data nici o investitie importanta pentru asigurarea calitatii serviciilor inchiriate.
Astfel, este nevoie ca si pe durata opririi sa existe Serviciu de paza, pompieri si Serviciu de control al instalatiilor.
Din cate a constatat pana acum Inspectoratul de Stat in Constructii Constanta, Marian Alexe si-a scos, in baza certificatului de urbanism, o autorizatie de constructie, dar fara a avea aviz de la Mediu, de la Pompieri sau OK-ul de la Autoritatea in Turism.
Computerul poate fi util mai ales pentru pompieri sau echipajele de salvare, insa si pentru mediul industrial sau de afaceri.
pompieri, profesori, politisti si cadre medicale. In prezent doua treimi din locatari platesc chirii reduse, printr-un sistem de subventii guvernamentale.
696/2007 privind declansarea procedurilor de expropriere a imobilelor proprietate privata situate pe amplasamentul lucrarii „Reabilitare DN 66 Petrosani - Simeria, între km 131+000 si km 210+516, din cadrul etapei a IV-a de reabilitare a drumurilor nationale, pe teritoriul judetului Hunedoara“.Diana MITRACHESituatiile de urgenta, gestionate cu fonduri UEAutoritatile locale din Dolj ar putea beneficia în curând de utilaje de deszapezire sau de masini de pompieri cumparate cu fonduri ale Uniunii Europene.
La scurt timp dupa producerea accidentului, la fata locului s-au deplasat trei autospeciale de stins incendii, apartinand atat detasamentului de pompieri al rafinariei, cat si ISU.
Raportul mentiona faptul ca in sistemul public din Romania se acorda peste 90 de sporuri, prime, bonusuri si indemnizatii si ca sporurile de la politie, jandarmerie, pompieri si servicii secrete se ridica la aproape jumatate din cheltuielile salariale totale.
Cu toate acestea, mai multe ambulante si echipaje de pompieri au pornit de urgenta spre aeroport. Incidentul nu s-a soldat cu victime, iar pasagerii au fost debarcati in siguranta.
De la jocuri puzzle, umbrele si sepci imprimate cu logo-ul Pasajul Basarab pana la defilari cu motociclete, masini tunate, pompieri sau politisti calare.
Indiferent de functia pe care o ocupam, ca suntem ziaristi, parlamentari, tamplari, pompieri etc., toti avem nevoie de pensii! Aceasta este premisa de la care am plecat pentru elaborarea acestui proiect legislativ.
Intrucat se estimeaza participarea a aproximativ 20.000 de suporteri spanioli, pe durata manifestarii sportive vor fi angrenati 2.900 de politisti, 1.600 de jandarmi, 700 de pompieri, 100 de politisti de frontiera, care vor asigura potrivit competentelor, punerea in aplicare a masurilor specifice asigurarii unui climat de siguranta publica.
Cei doi mai au un fiu, Dumitru Ilie, de 26 de ani, care lucreaza la Pompieri - Smurd ca paramedic.
Vor putea fi admirate vehicule cu roti (car, caruta, faeton, sareta, dric, caruta de pompieri), cu talpi (sanii de oras, de padure, de armata) sau mijloace de transport care se deplaseaza prin plutire alaturi de o mare varietate de mijloace de transport confectionate din textile (traiste, desagi, saci, glugi) din lut (oale, oale cu manusa, ulcioare, plosti) si din lemn (sei, corfe, patine, varzobi, bote, butoiase si butoaie).
Cei doi mai au un fiu, Dumitru Ilie, de 27 de ani, care lucreaza la Pompieri - Smurd ca paramedic.
La fata locului au intervenit pompieri din cadrul Detasamentului Special de Salvatori si o ambulanta SMURD, iar dupa aproximativ trei sferturi de ora roata a fost pusa in miscare.
Multe dintre persoanele ranite sunt in stare grava, deci este posibil ca bilantul victimelor sa creasca. O persoana este data disparuta si continua sa fie cautata de pompieri, la locul accidentului, potrivit publicatiei mentionate.
Epava avionului si victimele au fost gasite de un padurar, dupa o cautare de aproximativ cinci ore, la care au participat pompieri salvatori, jandarmi montani, politisti, salvamontisti, angajati ai Parcului National Muntii Apuseni si localnici.
google-analytics.com