www.rochii-online.ro informeaza:
Moda rochiilor online pentru revelionul 2016

Rochii ieftine online, de zi, de ocazie, de seara, de vara. Rochii elegante pentru femei cu gust.
Daca va intrebati ce rochie sa imbracati de revelion astfel incat sa fiti in pas cu moda, va propunem cateva tinute elegante uimitoare
Moda rochiilor de revelion este una speciala, o categorie aparte de tinute ce imbina eleganta cu senzualitatea, lejeritatea cu bunul gust. Pentru revelion 2014-2015 revin in atentia noastra rochiile (precum si fustele) cu crapeu lateral (adica cu o crapatura laterala, mai pe intelesul nostru). Se poarta de asemenea rochiile lungi, rochiile din dantela, ori combinatii de dantela cu matase ori cu alte materiale lucioase. Se poarta si rochiile din materiale imitatie piele in combinatie cu tafta ori catifea fina.
Vor fi si anul acesta la moda rochiile sclipitoare, in culorile decoratiunile pentru brad, deci, cat mai reliefate, cat mai luminoase cu putinta. Aceasta categorie este in fapt si cea mai prezenta in mediul online, adica pe site-urilor marilor magazine online ce comercializeaza rochii.

Rochii de revelion 2016

Se poarta si rochiile negre, ori combinatii de alb cu negru, cu conditia ca negru sa apartina elementului mobil, iar albul sa apartina elementului static. De exemplu o rochie alcatuita dintr-o parte de jos - fust -, din matase fina de culoare neagra, si un element superior, top, de culoare alba.
Cu ce nu puteti sa dati gres in privinta rochii de revelion? Cu o rochie lunga ori scurta, de culoare neagra, eleganta, lejera. De asemenea, daca vreti sa creati o tinuta sofisticata, moderna, incercati combinatiile de materiale, dantela cu matase, dantela cu catifea, dantela cu imitatie piele.