Cristina Adina Dumitru, manichiurista la Shades Beauty Lounge de pe Dorobanti, ne recomanda tendinte in materie de manichiura anul acesta.
"Din punct de vedere al Casei Channel se pirta culoare gri fumuriu! Se revine treptat la forma migdala in detrimental formei patrate. Persoanele care lucreaza in domeniul office nu pot purta culori tari, ci merg pe nuante naturale. Unghiile false se poarta ca si pana acum. Se poarta si unghiile false care sunt facute sa vina in ajutorul nostru. Si barbatii vin sa-si faca manichiura la noi, pentru ca vor sa aiba mainile ingrijire. Apeleaza la lacuri de unghii mate. Oja semipermanenta se poarta foarte mult si tine doua saptamani. Manichiura frantuzeasca tine foarte mult si e impecabila", spune Cristina Adina Dumitru.
Aceasta recomanda ca o data pe saptaman sa ne facem manichiura spa: 1. exfolierea celulelor moarte; 2. aplicare masca puternic hidratata; 3. ingrijire mai adecvata a cuticulelor cu niste uleiuri speciale. Persoanele care sunt nonconformiste nu vor tine cont de moda, ci de ceea ce le place si cum se simt ele bine.


Costuri

Manichiura expres - 25 RON
Manichiura clasica - 30 RON (forma plus crema plus aplicare lac)
Pedichiura clasica 0 40 RON
Pedichiura clasica French - 45 RON
Pedichiura spa - 65 RON
Oja semipermanenta - 65 RON
Manichiura clasica French - 40 RON
Manichiura spa - 60 RON
Aplicare tratament - 5 RON