Cautare

2886 de rezultate pentru "poarta alba" (2.81 secunde)
"alba-neagra". Am "filmat-o" cu incetinitorul pe organizatoarea de "alba-neagra" politica, Alina Mungiu Pippidi - (AMP), la emisiunea lui Robert Turcescu, ca sa detectez momentul cand "fura". ... Alt stop-cadru din emisiune, alte scamatorii tip "alba-neagra". ... Destui organizatori de "alba-neagra" s-au chivernisit la Berlin pe seama naivitatii unor trecatori.
Unirii - Piata Unirii - Piata Alba Iulia - dreapta, pe Bd. ... Burebista - Piata Alba Iulia - dreapta, pe Bd. ... Basarabia - Piata Alba Iulia - Piata Unirii - dreapta, pe Bd.
Senatorul Marcel BUJOR a sustinut o DECLARATIE POLITICA intitulata "Masacrul de la Fantana Alba:
Cursa pentru Casa Alba a fost, si de aceasta data, pasionanta. ... Cat priveste politica americana din urmatorii patru ani, ar fi iluzoriu sa se mizeze pe o schimbare spectaculoasa, indiferent cine va conduce de la Casa Alba.
Pintilii suteaza de la marginea careului, pe linga poarta danezilor min. ... Sut al danezilor de la mare distanta, mingea este deviata de Cornelius si trece putin pe linga poarta! ... Primul sut al gazdelor trece mult peste poarta lui Tatarusanu, Claudemir este autorul min.
Bokila este aproape de dubla dupa o gafa a lui Felgueiras, dar sutul trece peste poarta! ... Hamza suteaza pe jos la poarta cealalta, putin pe langa! ... Gabi Muresan reia cu capul pe langa poarta!
36 - Payet, scapat singur pe partea dreapta, centreaza in fata portii si Griezmann trimite putin pe langa poarta, ultimul care a atins mingea fiind insa Sapunaru.
Poarta spre Infern a fost descoperita. Oamenii de stiinta sunt uluiti Suna a film horror, insa un grup de oameni de stiinta din Italia sustin ca au descoperit poarta spre imparatia lui Pluto (n.r. ... "Am gasit poarta lui Pluto reconstituind ruta unui izvor termal.
La sfarsitul anului 2011, Bassett a fost implicat in trimiterea la Casa Alba a doua petitii.
Managementul deseurilor in portul Constanta se afla de mai multi ani intr-o situatie critica din cauza iresponsabilitatii cu care Gheorghe Moldoveanu, directorul executiv al CN Administratia Porturilor Maritime SA, a inteles sa se implice in verificarea modului in care se achita societatea Salport de obligatiile contractuale ce deriva din prestarea serviciilor de salubritate pe platforma portuara si in special de gestionarea rampei de gunoi de la Poarta nr.6.
Prima pagina de colectie PDL a lansat sloganul "Vara asta se poarta alb!" pentru cei care il sustin pe Traian Basescu. ... Revista de satira si umor "Catavencii" ironizeaza sloganul PDL printr-o caricatura de prima pagina care ar putea rezuma vointa electoratului "Vara asta se poarta altul".
85 N‘Doye trage peste poarta Rapidului, Oros este prabusit pe gazon. ... 81 N‘Doye rateaza o ocazie uriasa pentru Vaslui, sutand peste Coman, dar si peste poarta. ... 40 Alexa rateaza o ocazie uriasa, dupa o lovitura cu capul din trei metri, pe langa poarta.
Min 120 - FINALUL MINUTELOR DE PRELUNGIRE, URMEAZA LOVITURILE DE DEPARTAJARE Min 116 - Robben bate slab o lovitura libera, Cech retine fara nicio problema Min 111 - Lahm a centrat pentru Gomez, acesta a trimis spre poarta goala cu pieptul, dupa care Luiz a degajat balonul catre Luna Min 108 - Olic recentreaza in fata portii goale pentru Van Buyten, dar belgianul nu a inteles intentia si a lasat mingea sa se scurga pe langa tinta Min 106 - A INCEPUT CEA DE-A DOUA REPRIZA DE PRELUNGIRI Min 105 - FINALUL PRIMEI REPRIZE DE PRELUNGIRI Min 103 - Torres centreaza in fata portii pentru Drogba, dar Lahm respinge in ultimul moment Min 97 - Van Buyten reia din vole, dar e blocat de Luiz Min 96 - SCHIMBARE BAYERN:
Steaua a anulat avantajul de doua goluri al lui Ajax de la Amsterdam, gratie golurilor reusite de Iasmin Latovlevici (38) si Vlad Chiriches (76), iar la loviturile de departajare a aratat mai mult sange rece, transformand tot, in timp ce Tatarusanu a aparat sutul lui Schone, iar Moisander a trimis peste poarta.
Szalai trimite peste poarta Min 79 - Iese Marica si intra Hoban Min 74 - Chiriches intervine excelent si-l deposedeaza pe Szalai in fata portii Min 70 - Adi Popa scapa singur dupa o iesire gresita la ofsaid, dar e blocat de portar Min 69 - Ocazie imensa pentru Romania.
Andorra - Romania 0-2 * Estonia - Turcia 0-2 * Olanda - Ungaria 4-1, a marcat Balazs Dzsudzsak, din penalti 51‘ Latovlevici centreaza, dar Keseru si Lazar nu ajung la minge 47‘ Pujol este inlocuit de Peppe la gazde 47‘ Lazar trimite departe de poarta, de la 17 metri Victor Piturca nu a facut nicio inlocuire - probabil este multumit de jocul tricolorilor...
Dupa ce primele minute au fost de tatonare, Elvetia a preluat controlul jocului si a impins echipa Romaniei in propria jumatate de teren, prima ocazie venind insa pe contraatac (6), sutul periculos al lui Seferovic trecand foarte aproape de poarta.
Filmul meciului Inceputul de meci a fost destul de alert, iar fiecare echipa a avut cate un sut la poarta, prin Nani (4), respectiv Sissoko (6). ... Sissoko a fost cel mai periculos om al Frantei, cu o incursiune incheiata cu sut putin peste poarta in min.
5, cand Beciraj a scapat singur spre poarta, dar Pantilimon a iesit excelent si l-a blocat. ... Beciraj (17) a sutat peste poarta de la 17 metri.
Atacantul lui LudogoreÈ› a trimis mult peste poarta din 6 metri! Primul sut pe poarta al danezilor a venit in minutul 20, dar Eriksen a lovit slab balonul si Tatarusanu a retinut fara probleme.
google-analytics.com