Cautare

2886 de rezultate pentru "poarta alba" (2.75 secunde)
Primaria Alba Iulia va decerna in aceasta vara fostului suveran al Romaniei titlul de Cetatean de onoare al municipiului.
Lazareanu Razvan ) In investigatiile pe care le-am facut acum doua saptamani prin Transilvania, am ajuns si in Alba Iulia, locul Unirii de la 1600.
Orasul simbol al Marii Uniri, Alba Iulia este una dintre prioritatile absolute ale ministrului Ivascu Consecvent cu afirmatiile facute in Parlamentul Romaniei, Ministrul Culturii si Identitatii Nationale, George Ivascu, s-a aflat intr-o vizita la Alba Iulia, unde a avut intalniri de lucru cu primarul Municipiul Alba Iulia, Mircea Hava, cu presedintele Consiliului Judetean, Ion Dumitrel, specialisti ai celor doua autoritati locale, cu primarul Municipiului Sebes, Dorin Nistor, precum si cu deputatul Florin Roman, pentru a evalua si analiza actiunile si evenimentele in pregatire si care sunt preconizate a se desfasura cu ocazia Aniversarii Centenarului, atat in municipiul Alba Iulia, cat si pe teritoriul intregului judet.
Unii poarta negru pentru ca este o culoare formala si inspira putere. Preotii, dimpotriva, poarta negru pentru a-si arata supunerea fata de Dumnezeu. Altii poarta negru intrucat ii face sa arate mai subtiri. ... Din aceasta cauza rochia traditionala pentru mirese este alba.
Femeile si fetele primesc martisoare si le poarta pe durata lunii martie, ca semn al sosirii primaverii. ... una alba, alta rosie. Culoarea rosie simbolizeaza dragostea pentru frumos si aminteste de curajul tanarului, iar cea alba simbolizeaza ghiocelul, prima floare a primaverii.
Cel care a dat pe langa minge si a provocat golul lui Ola John poarta ochelari in viata de zi cu zi, iar pe teren e nevoit sa-si puna lentile pentru a-si corecta deficienta de vedere. ... Mingea vine inspre Prepelita, aflat undeva la 35-40 de metri de propria poarta.
Un minut mai tarziu, acelasi Ivan, singur cu toata poarta, a preluat pe piept, a tras din prima, dar mingea a trecut la centimetri de bara laterala.
Omul de afaceri, incarcerat la Penitenciarul Poarta Alba, a fost diagnosticat cu hernie de disc si poarta un guler cervical, pe care l-a purtat chiar si in timpul procesului.
Ei cred ca, in cazul in care ar ajunge la Casa Alba, ea ar fi in stare sa puna capat secretomaniei OZN, deci sa inlature ceea ce ei numesc cea mai mare musamalizare din cate exista.
suprematia alba (dimensiunea culturala).
Fie ca-i spune Alba ca Zapada, fie Miscarea Populara, Lazaroiu considera ca, fara o asemenea structura, prezenta PDL la guvernare in urmatorii ani ar fi pusa sub semnul intrebarii, pentru ca democrat-liberalii ar pierde alegerile prezidentiale, iar presedintele este cel care joaca cel mai important rol in ceea ce priveste prezenta unui partid sau altuia la putere.
Trupul lui Adrian Iovan, ridicat din Alba de fiica pilotului! Cat de afectata e de moartea tatalui Fiica pilotului Adrian Iovan a ajuns, miercuri, la Serviciul de Medicina Legala (SML) Alba, pentru a ridica trupul neinsufletit al tatalui sau, conform romaniatv.net.
Care este diferenta dintre ouale cu coaja alba si cele cu coaja maronie? ... oul cu coaja alba sau cel cu coaja maronie. ... Ouale cu coaja inschisa la culoare vin de la gaini obisnuite la fel ca cele cu coaja alba.
Stancu a dat doua pase portarului advers - in statistici se va trece sut spre poarta, Grozav a primit doua mingi in pozitii extraordinare (un fotbalist adevarat ar fi inscris fara probleme), dar a aratat ca inca nu are valoare de nationala, iar Torje nu a existat deloc pe teren.
Cu conditia sa ies in strada si sa strig lozincile De la Casa Alba / Direct la Poarta Alba si Muie Dinamo, muie PSD.
Zilele trecute, primarul localitatii Poarta Alba, Vasile Delicoti, s-a aflat la Cancelaria Primului-Ministru, pentru a depune documentatia in vederea accesarii de fonduri pentru constructia unei baze sportive.
Pe langa salariile de invidiat, la Penitenciarul Poarta Alba (foto), din cei aproximativ 500 de angajati, 10 gardieni se "lafaie" pe banii statului impreuna cu familiile lor in apartamentele sau garsonierele inchiriate de la diverse persoane din Constanta.
Magistratii Judecatoriei Medgidia au admis, vineri, cererea lui Gigi Becali de eliberare conditionata din Penitenciarul Poarta Alba, unde executa trei ani si sase luni de inchisoare in dosarul Valiza, sentinta nefiind insa definitiva.
Mai in gluma, mai in serios Vara asta se poarta sloganele cretine! PDL si-a ales drept slogan "Vara asta se poarta albul!" Culoare virginala.
Un alt Rus se da la Nastase In acelasi timp, fostul presedinte al PSD Alba, avocatul Ioan Rus, a anuntat ca intentioneaza sa candideze pentru presedintia filialei judetene si a acuzat conducerea din Alba a partidului, dar si pe cea nationala, de “purtari dictatoriale“.
google-analytics.com