Cautare

329 de rezultate pentru "plangere iova" (3.51 secunde)
Prim-vicepresedintele democrat-liberalilor galateni, Mircea Toader, a anuntat ca PD-L va formula o plangere penala impotriva Guvernului si se va adresa forurilor nationale si internationale pentru discriminare in modul de alocare a fondurilor bugetare.
Cea de-a doua plangere s-a inregistrat la Sectia de urmarire penala si crimanlistica, unde procuror sef este Marius Iacob.
Tara noastra a depus plangere la Curtea de la Haga in septembrie 2004, pe considerentul ca Insula Serpilor este o stanca nelocuibila, scrie UNIAN.
Dupa trei ani de procese si fara un leu primit pentru terenul sau, Stefan Mihail a facut plangere penala impotriva Societatii si a administratorului acesteia.
Fostul premier Alain Juppe a primit o scrisoare similara luni si a depus plangere la politie, a anuntat biroul sau.
"Niste consilieri locali au depus o plangere la politie si de aici dosarul a mers mai departe. Au mai mers anchetatorii si au convins cativa localnici ca au pascut oile pe acolo.
Iar lui Ionel Spataru personal am sa ii fac plangere la Parchet, pentru toate neregulile pe care le-am sesizat", a declarat prefectul Liviu Brailoiu.
Am facut plangere la DNA impotriva mai multor prefecturi, printre care si cea din Dolj. La Craiova se va intampla ce a fost si la Baneasa (scandalul Doi si un sfert - Puiu Popoviciu - n.r.)", a declarat Tabara.
M-am hotarat sa nu depun plangere pentru sechestrare dupa ce am vorbit cu fiul administratorului", a conchis seful CRPC. (I.
De aceea, celor doi le-am facut plangere penala la Parchet. Un alt motiv al plangerii a fost acela ca tabelul cu semnaturi nu avea, conform legii, o expunere de motive pentru care se cere organizarea referendumului", a mai spus Mariana Mircea.
"Pentru ca este o situatie sensibila, Mihaela Geoana s-a suparat ca nu vrem sa retrocedam cladirea si m-am trezit cu o plangere penala in acest sens, dar aceasta suparare a fost preluata si de actualul primar, care nu face altceva decat sa ma atace si a decis acum o saptamana ca sotia mea sa nu mai faca parte din filiala Crucii Rosii Mangalia", a mai precizat Iorgus.
Si pentru ca nu a respectat Legea 544/2002 de a depune o plangere administrativa in atentia Consiliului Local pentru a cere revocarea actului administrativ inainte de a apela la instanta, am invocat exceptia inadmisibilitatii, fapt pentru care Tribunalul a respins actiunea domunului Vladoi ca fiind nefondata", a declarat, pentru cotidianul "Replica" de Constanta, Gheorghe Cojocaru, primarul orasului Murfatlar.
Modul in care s-au efectuat descinderile procurorilor si reprezentantii Directiei Generale Anticoruptie, in cazul celor 39 de politisti de la Serviciul Rutier Constanta, cercetati pentru diverse fapte de coruptie, a starnit nemultumirea Sindicatului National al Politistilor, drept pentru care sindicatul va face o plangere impotriva DGA, mai mult chiar, Sindicatul National al Politistilor si Personalului Contractual va solicita Ministerului de Interne sa analizeze daca se mai impune mentinerea acestui departament.
"Parlamentul devine un circ. 340 si ceva de deputati au dreptul, fiecare, sa faca plangere penala unul impotriva altuia.
Acest fapt i-a nemultumit pe managerii unitatilor Rico, Ricostar si Mobitom - unitati care au participat de altfel la licitatie -, motiv pentru care au si depus cate o plangere la Consiliul National pentru Solutionarea Contestatiilor (CNSC).
000 lei, firmei producatoare de produse lactate Ian Prod 2000 din Targusor, administrata de Ion Pufleanu. "Vom face si o plangere penala pe numele producatorului pentru neglijenta in serviciu", a precizat Dima. (A. VASILE)
Ministrul Turismului, Elena Udrea, a declarat, luni, ca a decis sa formuleze plangere penala impotriva fiecarui participant la discutia din comisia parlamentara de ancheta, a carei inregistrare audio a aparut in presa.
Elena Udrea a decis sa formuleze plangere penala impotriva fiecarui participant la discutia din comisia parlamentara de ancheta, a carei inregistrare a aparut in presa.
Unita este vizata de plangere pentru ca l-a acuzat pe premier ca ameninta libertatea presei. Berlusconi a amenintat cu actiuni judiciare si cotidianul spaniol El Pais si saptamanalului francez Le Nouvel Observateur.
Liberalii si social democratii au cerut miercuri suspendarea presedintei Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, pentru 30 de zile. PSD si PNL depun la comisia juridica o plangere pentru conducere abuziva din partea Robertei Anastase.
google-analytics.com