Cautare

812 de rezultate pentru "pierderea gustului" (2.71 secunde)
Actiunile SIF au cazut imediat, cu 7-11%, iar pe medie pierderea a fost de 9%, echivalentul a 200 de milioane de euro.
In acest caz, pierderea este dubla, adica 18.000 de euro. ... In acest caz pierderea este mai mica, de aproximativ 15 milioa-ne de lei vechi daca schimbam 50.000 de euro in lei.
In cazul barbatilor, cauza principala care duce la stres este pierderea controlului la locul de munca. ... Pentru femei, cel mai important lucru este siguranta locului de munca, ele se tem cel mai mult de pierderea postului.
Dintre cele 2,6 milioane de lei "bagate" in Ambulatoriul Spitalului Clinic de Urgenta, doar 600.000 de lei s-au recuperat din serviciile prestate strict de Ambulatoriu, restul, adica pierderea de aproximativ 75%, fiind acoperit din banii Spitalului de Urgenta.
Prelungirea valabilitatii La expirarea sau pierderea cardului european detinatorul poate solicita eliberarea unuia nou. Daca pierderea are loc in strainatate, asiguratul poate solicita Casei de Asigurari emitente (prin fax de exemplu) un certificat de inlocuire a cardului.
Daca cineva face socoteala cat este pierderea se va duce undeva la 1.000 de miliarde de lei. ... Energie cumparata cu 250 RON si vanduta cu 120 RON Pierderea inregistrata de CE Rovinari a fost determinata, sustine Laurentiu Ciurel, de asaltul "baietilor destepti", care a dus la supracontractarea termocentralei.
Faptul ca societatea, în ultimii ani, din cauza problemelor de ordin financiar, nu a realizat investitii în activitatea desfasurata o face sa înregistreze în continuare cheltuieli operationale ridicate si sa îsi creasca pierderea din exploatare.
„Unii intra în imposibilitate de plata din motive independente de ei - pierderea locului de munca, boli etc.“, au declarat surse autorizate din BRD Group Craiova.
Pierderea debitorului la banca ar putea fi si mai mare deoarece trebuie sa cumpere euro pentru a-si achita rata lunara, iar euro este mai scump la casele de schimb si la bancile comerciale decât cotatia Bancii Nationale a României (BNR) valabila pentru vineri, adica 3,6822 lei pentru un euro.
În aceasta situatie, nici pierderea rezultata din diferenta de curs valutar nu este deductibila fiscal. ... "Daca gradul de îndatorare este mai mare decât 3, atunci cheltuiala cu dobânda si pierderea din diferenta de curs valutar nu sunt deductibile fiscal.
Potrivit unui comunicat emis aseara de Nuclearelectrica, deconectarea reactorului 2 a fost cauzat de pierderea alimentarii cu energie electrica a doua pompe din Circuitul Primar al Caldurii.
Cei care nu vor respecta termenele risca penalizari sau chiar pierderea cotei. ... Pierderea cotei, un minus in dezvoltarea regionala Pentru fiecare zi calendaristica de intarziere dupa termenul-limita, producatorii si cumparatorii risca penalizari de 0,01%, calculate din cantitatea alocata pentru vanzari directe, respectiv pentru livrari.
"In cazul populatiei, cresterea asa de mare a restantelor bancare este cauzata, pe de o parte, de pierderea locurilor de munca in ultima perioada, astfel ca oamenii nu mai au de unde sa-si mai achite datoriile catre banci.
Pierderea neta inregistrata de companie in 2008 depaseste 9 milioane de euro. ... Pierderea neta a fost anul trecut de 2,12 milioane euro.
Insa consecinta principala a unei astfel de solutii ar fi pierderea puterii executive absolute de care dispune T. Basescu. Aici este miezul ghemului de serpi care se zvarcolesc acum peste Romania.'
Pierderea fondurilor europene ar rezulta din suspendarea tuturor platilor aferente acestui program.
"Pierderea in greutate este un lucru normal in cazul pacienrilor aflati in coma, dar 20 de kilograme in cinci luni este foarte mult pentru o persoana cu o conformatie fizica medie", a declarat medicul Curt Diehm.
- Pierderea dintilor poate reflecta pierderea puterii, precum si ratarea oportunitatilor din viata cuiva. A musca sau a fi muscat sugereaza lupta pentru control intr-o maniera agresiva.
Pentru gene cu 25% mai lungi si mai definite dupa doar 12 saptamani de utilizare in mod regulat, dar si pentru intensificarea culorii naturale a acestora, doamnele pot uita de acum inainte de alte metode cosmetice care le deterioreaza genele si care conduc inevitabil si la pierderea acestora.
Cititori pentru care pierderea prestigioasei scriitoare si gazetare reprezinta - asa cum o reprezinta, desigur, pentru intreaga noastra obste literara - nu doar pierderea unui condeier talentat, dar si a unui prieten sincer, cinstit, bun si drag.
google-analytics.com