Cautare

812 de rezultate pentru "pierderea gustului" (3.06 secunde)
Surpriza gustului deriva dintr-un sos special preparat din vin si miere, usor condimentat. Alaturi am servit doua feluri de vin rosu, la alegere:
daca va strambati deja numai la gandul gustului sa stiti ca nu va inselati deloc - e groaznic. Dar nu-l bem de placere, il bem de nevoie.
cataracta, stari psihice precare, chiar si depresia, diabet zaharat, dureri menstruale, pelagra sau tulburari ale gustului si mirosului. - Administrare: 1 tableta pe zi - Beneficii:
In comuna Cuca se prefera la consum tuica obtinuta printr-o singura distilare care este mai gustoasa si mai aromata, tuica palita (palinca) in urma procesului de redistilare castigand concentratie alcoolica in detrimentul gustului si aromei.
In comuna Cuca se prefera la consum tuica obtinuta printr-o singura distilare care este mai gustoasa si mai aromata, tuica palita (palinca) in urma procesului de redistilare castigand concentratie alcoolica in detrimentul gustului si aromei.
Chestia cu stimularea gustului de lectura in rindurile tinerilor s-a nascut moarta. Stim, in schimb, ce a facut si ce a dres Mona Musca la televizor.
Chestia cu stimularea gustului de lectura in rindurile tinerilor s-a nascut moarta. Stim, in schimb, ce a facut si ce a dres Mona Musca la televizor.
El a apreciat atunci ca aceste afirmatii ale lui Mircea Geoana au dus la pierderea unui numar important de voturi in Transilvania, ceea ce, in final, a insemnat pierderea alegerilor prezidentiale de catre Adrian Nastase.
Deci au fost niste momente tactice care au dus la pierderea unor castiguri politice importante care puteau sa aduca o schimbare benefica pentru Romania, zic eu. ... Deci nu numai domnului Mircea Geoana ii revine pierderea alegerilor.
Mentinerea unui Parlament bicameral, sanctionarea migratorilor cu pierderea mandatului, intarirea controlului parlamentar asupa Guvernului, limitarea atributiilor presedintelui si votul obligatoriu sunt doar cateva din modificarile pe care partidele de opozitie (PSD si PNL) dar si UDMR le propun pentru modificarea Constitutiei.
Biroul Executiv Judetean al PSD a dezbatut cauzele mai mult sau mai putin obiective care au dus la pierderea alegerilor locale, parlamentare si prezidentiale. ... Pierderea alegerilor locale a creat o mare tensiune la Rimnicu Vilcea.
"PSD nu a mai castigat nicio batalie decisiva, ramanand in opozitie, iar Geoana a contribuit in mod direct la pierderea alegerilor prezidentiale, atat in 2004, cat si in 2009.
Celebrul zambet iliescian va deveni emblema fostului partid de guvernamant, in timp ce liderul care-si consuma ultimele ore de domnie nu stie inca daca va supravietui sau nu ranchiunii declansate in randul colegilor sai de partid odata cu pierderea alegerilor prezidentiale - urmata si de maturarea PSD-ului de la guvernare.
Pierderea a fost acoperita prin diferentele favorabile provenite din reevaluare, care s-au cifrat la 28.168 miliarde de lei vechi.
Potrivit Mediafax, din bilantul bancii centrale reiese ca pierderea neta s-a cifrat la 2,28 miliarde de lei. Cea mai mare pierdere a survenit din reevaluari, pe fondul aprecierii monedei nationale, pierderea reprezentand jumatate din totalul pierderilor financiare, aproximativ 1,5 miliarde de lei.
El a afirmat ca in acest moment PNL are o problema generata de pierderea credibilitatii care, din pacate, are un impact si asupra credibilitatii Aliantei D.A.
Daca in urma acestei compensari rezulta o pierdere anuala, incepand cu pierderea anuala a anului fiscal 2010, aceasta se reporteaza numai in anul urmator. Pierderea anuala inregistrata in anul fiscal 2009 nu se reporteaza.
Refuz prin comunicat Si PRM respinge invitatia la consultari adresata de presedintele Basescu pentru ca „nu accepta bataia de joc si pierderea vremii, mai ales intr-o perioada in care tara are atatea probleme grave“, se arata intr-un comunicat al partidului.
Pierderea din prima jumatate a anului provine integral din trimestrul al doilea, dupa ce OTP Bank Romania a incheiat primele trei luni cu profit zero.
- Ceea ce-i inspaimanta pe multi in legatura cu moartea este nu pierderea viitorului, ci pierderea trecutului. De fapt, actul uitarii este o forma de moarte cu care ne intalnim mereu in viata.
google-analytics.com