Cautare

465 de rezultate pentru "petrica poalelungi scm dunarea" (5.36 secunde)
"Concluzia la care au ajuns totii reprezentantii acestei comisii este ca Dunarea este cel mai important fluviu european si ca pe viitor Parlamentul European va acorda o mai mare atentie Dunarii.
Dunarea - axa europeana a succesului".
Stolojan tine evidenta banilor din vanzarea sasilor, evreilor, plus afacerile intermediate prin Crescent ale lui Voiculescu si alte firme de la ICE Dunarea, ceea ce presupune o stransa legatura cu Securitatea, chiar daca acestia il numeau "personal militar civil" (PMC).
In fine, podul ar realiza interconectarea retelelor de transport fluviale si rutiere la Coridoarele Pan-europene de transport IV si VII, reprezentate in judetul Calarasi de Autostrada A2 si fluviul Dunarea.
In ciuda a ceea ce isi imagineaza oamenii de buna credinta care isi striga cu disperare de cateva zile frustrarile legitime pe strazile Bucurestiului si ale altor orase romanesti, ceea ce se reseteaza sub ochii nostri nu este politica Romaniei ci geografia politica a Europei centrale si de est, la Dunarea de jos si la Marea Neagra.
Dupa ce timp de mai multe saptamini s-au tot purtat discutii, reprezentantii sindicatului "Dunarea ELNAV" au primit marti Proiectul de concediere colectiva.
In aceeasi zi, pe 10 aprilie, vor mai fi scoase la licitatie Restaurantul "Dunarea" si terenul aferent acestuia - 857.109 euro, Gradina "Dunarea" si terenul unitatii - 211.191 euro, o parte a Cofetariei/Braseriei "Saturn" si terenul acesteia - 129.249 euro, Restaurantul "Minerva" - 1.197.524 euro, precum si Grupul Gospodaresc Jupiter - 932.347 euro.
Pe 10 aprilie ar fi trebuit sa fie scoase la vanzare, printre altele, hotelurile "Alfa", "Beta" si Gama", la care se adauga Restaurantul "Mercur" si terenurile aferente acestuia, toate in statiunea Saturn (acestea fiind licitate "la pachet") - 8.944.548 milioane de euro pret de pornire, Restaurantul "Dunarea" si terenul aferent acestuia - 857.109 euro, Gradina "Dunarea" si terenul unitatii - 211.191 euro, o parte a Cofetariei/Braseriei "Saturn" si terenul acesteia - 129.249 euro, Restaurantul "Minerva" - 1.197.524 euro, precum si Grupul Gospodaresc Jupiter -932.347 euro.
In primavara acestui an, Ministerul Agriculturii si Ministerul Mediului au interzis pe o perioada de zece ani capturile de astfel de specii. Programul de repopulare este unul regional, pentru Dunarea inferioara si zona de nord-vest a Marii Negre. (S.N.)
Cei care duc lipsa de imaginatie si nu stiu ce cadouri sa cumpere celor dragi pot merge in holul Universitatii „Dunarea de Jos” unde s-a deschis tirgul „Feerie de iarna”, destinat producatorilor si comerciantilor de produse ce pot fi oferite in zilele speciale ale sarbatorilor de iarna.
Acesta îsi propune intensificarea cooperarii dintre comunitatile situate de o parte si de alta a granitei, în vederea îmbinarii dezvoltarii economice.„De la 1 ianuarie, Dunarea reprezinta doar o liniuta pe harta“Potrivit reprezentantilor CCI „Oltenia“, momentul aderarii la UE este prielnic pentru dezvoltarea celor doua tari împreuna.
Acesta îsi propune intensificarea cooperarii dintre comunitatile situate de o parte si de alta a granitei, în vederea îmbinarii dezvoltarii economice.„De la 1 ianuarie, Dunarea reprezinta doar o liniuta pe harta“Potrivit reprezentantilor CCI „Oltenia“, momentul aderarii la UE este prielnic pentru dezvoltarea celor doua tari împreuna.
In perioada 29 iunie - 1 iulie Centrul Cultural "Dunarea de Jos" va organiza, in parteneriat cu Primaria Municipiului, cea de-a VII-a editie a "Tirgului mesterilor populari", care se va desfasura in zona P-urilor (prelungirea strazii Domneasca).
sub numele de Complex Hotelier Dunarea. Suma cu care THR Marea Neagra a vandut investitorilor, Complexul Dunarea Marea Neagra, este de 800 de mii de euro, fara TVA.
Sosea pe faleza In paralel cu lucrarile la infrastructura, derulate cu finantare guvernamentala, municipalitatea din Calafat intentioneaza sa construiasca un nou parc la marginea orasului, de unde trecatorii sa poata observa nu doar Dunarea, ci si podul care va lega malul romanesc de cel bulgaresc.
Acesta este al doilea pod care traverseaza Dunarea, intre Romania de Bulgaria. Lucrarea este prima de aceasta amploare si insemnatate, realizata dupa 1989 - e drept, in special de partea bulgara.
La intrecerea din orasul de pe bratul Borcea al fluviului Dunarea va avea loc si Campionatul National de Tandemuri.
La intrecerea din orasul de pe bratul Borcea al fluviului Dunarea va avea loc si Campionatul National de Tandemuri.
Poarta energetica spre un univers paralel Orasul Calarasi are o istorie remarcabila si multi scriitori si-au brodat povestile pe marginea firului apei, dar niciunul nu a stiut sau nu a folosit, macar ca sugestie literara, misterioasele tuneluri care impanzesc subsolul orasului si subtraverseaza Bratul Borcea si chiar Dunarea, unind Campia Romana cu Dobrogea.
Rezervatia este situata intr-un cadru natural feeric, la 2 kilometri distanta de fluviul Dunarea, pe malul drept al Dunarii, cam in dreptul localitatii romanesti Ciocanesti (judetul Calarasi).
google-analytics.com