Cautare

465 de rezultate pentru "petrica poalelungi scm dunarea" (2.75 secunde)
Aceasta strategie identifica bazinul fluviului Dunarea ca un conglomerat cultural, social, de cercetare si dezvoltare;
ADEVARUL / Discutii privind cooperarea transfrontaliera cu ambasadorul Republicii Bulgaria, aflat in vizita pe malul Borcei DUNAREA NU NE DESPARTE, CI NE UNESTE!
In primul rand pentru Oltenita, Dunarea a fost punctul major. ... Erau cele doua puncte de atractie- Dunarea, ca sa vedem o activitate vie portuare si Argesul, ca sa ne scaldam.
Poarta energetica spre un univers paralel Orasul Calarasi are o istorie remarcabila si multi scriitori si-au brodat povestile pe marginea firului apei, dar niciunul nu a stiut sau nu a folosit, macar ca sugestie literara, misterioasele tuneluri care impanzesc subsolul orasului si subtraverseaza Bratul Borcea si chiar Dunarea, unind Campia Romana cu Dobrogea.
Sau cine n-a vazut Dunarea facand parcursul ei contra curentului intr-o barca cu motor admirand peisaje de o frumusete rara care taie respiratie dupa respiratie?
Secretarul de stat pentru Ape, din cadrul Ministerului Apelor si Padurilor, Adriana Petcu, participa, marti, 13 noiembrie 2018, la deschiderea Conferintei Regionale dedicata restaurarii habitateleor raurilor pentru fauna piscicola in bazinul fluviului Dunarea si in zona adiacenta Marii Negre, eveniment ce se desfasoara la Hotelul Ramada Nord din Bucuresti.
Se numea Plaja Soferilor pentru ca aici poposeau masinile in trecere spre Chiciu, unde Dunarea era traversata in drumul catre litoral. ... La 4 km de Calarasi, situat pe malul Borcei, afluent (corect brat - N.N.) al fluviului Dunarea, Complexul Albatros Podul 4 capata intelesul cuvantului deosebit.
Dar, cum vara nu-i ca iarna, iar ploile din ultimele zile au demonstrat cu varf ºi indesat cã apa trece doar dacã are pe unde, Valea oraºului arãta ieri ca in ’79, cand Dunãrea ieºise bine de tot din matcã. Acum, Dunãrea stãtea bine-mersi la locul ei.
In unele zone, Dunarea a secat atat de mult ca poate fi trecuta la pas. Conform cercetatorilor, pana in 2050 frecventa valurilor de canicula se va dubla.
CSM Agronomia joaca astazi cu Dinamo Bucuresti (locul 3), iar sambata, in ultima etapa, in Banie, cu SCM-U.
In topul celor mai bine vandute solutii software pe piata romaneasca, pe primul loc, cu peste 57% din veniturile pietei, adica aproape 20 de milioane de dolari, s-au situat solutiile pentru managementul resurselor companiei (ERM), urmate de solutiile realizate pentru gestionarea lantului de furnizori ai companiei (SCM) care au reprezentat doar 17,2% din incasarile totale ale pietei.
Am vorbit si la patronat, la Bucuresti, si cei de acolo ne-au asigurat ca nu se va intampla asa ceva", a precizat Elisabeta Buica, sef de unitate la SCM "Multi-Service" Craiova, care are in administrare patru puncte de lucru.
Anul 2009 a presupus continuarea investitiilor noastre prin deschiderea de noi magazine, continuarea si dezvoltarea unor noi proiecte pentru optimizarea SCM (Supply Chain Management), lansarea companiei de marci si o comunicare mai eficienta cu clientii nostril, prin continuarea programelor de fidelizare si a campaniilor publicitare", a spus Jean Marc Givert, Manager Corporate Project real, - International.
Jucatoarea premiata luna trecuta de Directia pentru Sport si Tineret Dolj s-a antrenat ieri alaturi de echipa SCM Craiova pentru a se mentine in forma, urmand sa se prezinte la Ramnicu Valcea pe 15 ianuarie.
Energia se pregateste la Targu Jiu, iar duminica, la ora 17.00, are programat primul amical al anului, la Craiova, in compania divizionarei A locale, SCM.
Sambata se reia si Divizia A, cu prima etapa din retur, iar SCM-CSS Craiova va juca pe teren propriu cu Universitatea Cluj.
Componentii catorva echipe de la SCM-U Craiova, volei feminin, baschet feminin si baschet masculin au participat weekendul trecut la o actiune de popularizare a sportului, desfasurata la Electroputere Parc sub titulatura "Sportul inseamna sanatate".
Cealalta formatie olteana din Divizia A, SCM-U Craiova, a jucat aseara, dupa inchiderea editiei cu BCM-U Pitesti.
La formatia ieseana, care evolueaza in Divizia A, dar este aproape promovata in Liga Nationala, evolueaza alta jucatoare de nationala, Carmen Amariei, iar antrenoare este fosta jucatoare si antrenoare a echipei SCM Craiova, Victorina Bora.
Presedintele FRH, Cristian Gatu, a precizat ca a primit asigurari din partea HC Zalau ca cele doua jucatoare vor sosi in cantonamentul echipei nationale dupa meciul restant al echipei ardelene, cu SCM Craiova, de astazi (ora 17.00).
google-analytics.com