Cautare

465 de rezultate pentru "petrica poalelungi scm dunarea" (4.20 secunde)
"În primele trei luni ale anului am avut 116 solicitari de scoatere a terenurilor din circuitul agricol, pentru o suprafata de peste 17,72 hectare", a declarat Petrica Gulie, referent în cadrul OCPI Dolj, care a precizat ca, din experienta anilor trecuti, cele mai multe solicitari de scoatere din circuitul agricol au fost facute în a doua parte a anului.
Cu toate ca tranzactia pachetului de actiuni de cca.31% din capitalul social al operatorului portuar s-a facut publica abia ieri, Petrica Valcu, directorul general al SOCEP a declarat pentru "Replica" faptul ca tranzactia s-a produs, prin intermediul BVB, in urma cu aproximativ o luna de zile.
Ultima zi a Festivalului Opera Copiilor aduce pe scenele Operei Comice spectacole precum basmul simfonic Petrica si Lupul, Fata babei si Fata mosului si Sunetul Muzicii.
Clinica Nera, unde Petrica Mitu-Stoian efectua tratament post-COVID, a avut prima reactia dupa moartea maestrului.
Dosar penal in cazul mortii cantaretului Petrica Mitu Stoian, care a decedat in urma cu doua zile la spitalul judetean din Resita.
Petrica Mitu Stoian a fost condus pe ultimul drum, miercuri, la Craiova, in aplauzele fanilor care l-au iubit. Toti cer intr-o singura voce sa se faca dreptate, iar daca cineva a gresit in cazul interpretului, sa platesca.
Medicul care i-a facut tratamentul in camera hiperbara lui Petrica Mitu Stoian este de fapt, medic psihiatru.
Sunt trei anchete deschise in paralel in cazul mortii lui Petrica Mitu Stoian. Astazi, Ministerul Sanatatii a demarat o inspectie la clinica unde a fost internat regretatul interpret de muzica populara.
Clinica unde s-a tratat Petrica Mitu Stoian, inchisa doua saptamani
Nereguli extrem de grave gasite de echipa Directiei de Sanatate Publica trimisa sa investigheze clinica unde a fost tratat artistul Petrica Mitu Stoian.
Astazi, in jurul pranzului, presedintele Traian Basescu se va afla la Galati, mai precis in holul Universitatii "Dunarea de Jos", unde se va intalni cu mai multi studenti galateni pentru a purta o serie de discutii asupra unor subiecte de actualitate.
dr.Constantin Tudor, O istorie a Calarasiului in imagini fotografice de ieri si de azi, a ajuns la episodul IV si este dedicat urmatoarelor obiective din orasul de pe Borcea, brat al fluviului Dunarea:
Mihai Eminescu, turist pe Dunarea de Jos si la malul Marii Negre Era anul 1882 cand Mihai Eminescu, care avea 32 de ani, a venit la mare sa se trateze de o boala a picioarelor, ca sa se curariseasca.
Imparatul Ioan I a luptat la Dunarea de Jos contra varangilor din Rusia Kievana, care faceau dese incursiuni in scop de jefuire la Dunarea de Jos.
Ploile abundente, gerul si Dunarea au calamitat aproximativ 12.000 de hectare de culturi, majoritatea cu grau. ... Dunarea a calamitat 2.400 de hectare cu grau Pana acum, producatorii agricoli nu s-au prea inghesuit sa-si depuna dosarele de calamitate la DADR Dolj.
Dupa adoptarea legilor securitatii nationale, CSAT a cerut ieri desecretizarea arhivei "Dunarea" si a dispus desecretizarea dosarelor de securitate nationala a oamenilor politici. ... Pe de alta parte, seful statului a anuntat ca a cerut Arhivelor Statului desecretizarea arhivei "Dunarea".
Voiculescu l-a felicitat pe Basescu pentru initiativa desecretizarii dosarelor "ICE Dunarea", dar si-a dat seama pe parcurs de faptul ca de fapt presedintele este un nepriceput. ... Voiculescu a tinut sa-l felicite public pe seful statului pentru decizia CSAT privind desecretizarea dosarelor "ICE Dunarea".
Cele mai mari investitii vor fi realizate la Stadionul "Dunarea", dar si la Sala Sporturilor, a carei infrastructura nu va mai rezista prea mult.
In partea de sus vor fi trei colegii uninominale, unul centrat cu precadere pe cartierul Dunarea, al doilea zona dintre cartierul Dunarea si cartierul Aviatiei cum ii spunem noi, cu Siderurgistilor, al treilea cu precadere in cartierul Aviatiei', a precizat secretarul de stat.
Acesta spune ca nu vrea sa i se termine mandatul al treilea pana nu termina de reabilitatat blocul G4, proiectul ISPA Apa - Canalizare sau Stadionul Dunarea.
google-analytics.com