Cautare

3086 de rezultate pentru "petrescu str titulescu cluj" (4.59 secunde)
La data de 10.04.2011, in jurul orei 03.35, un agent din cadrul Brigazii Rutiere, aflat in exercitarea atributiilor de serviciu, a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism care circula pe Str.
Cel din Dofteana, judetul Bacau, se gaseste pe str. ... Cel din Contesti, judetul Teleorman, este situat pe str. ... Cu o suprafata totala de 301 mp, din care sala de vanzari masoara 196 mp, unitatea din Perisoru se afla pe str.
Social-democratii clujeni si-au desemnat posibilii candidati la presedintia CJ si Primaria Cluj-Napoca. Organizatia PSD Cluj a decis, vineri, ca senatorul Alexandru Cordos sa fie posibilul candidat al social-democratilor pentru Primaria Cluj-Napoca, iar deputatul Cornel Itu pentru presedintia Consiliului Judetean Cluj.
VIDEO REZUMAT "U" Cluj - Steaua 0-1. ... Echipa lui Ilie Stan a fost dominata si a incheiat in corzi la Cluj, dar a plecat cu 3 puncte ce vor cantari greu. Steaua a inceput in zodia ghinionului partida cu "U" Cluj. ... U CLUJ:
Mondex - Bucuresti Berceni Inmedio - Bucuresti Pallady Leonardo - Constanta 1 Takko - Constanta 2 Nino - Oradea 1 Sensiblu - Oradea 2 Docnet - Timisoara 1 HelpNet - Timisoara 2 Takko - Arad Jysk - Baia Mare Humana - Cluj Napoca Takko - Deva C&A - Galati Humana - Pitesti Xeladior - Ploiesti B&B - Satu Mare Jysk - Suceava Lista Galeriilor Real participante la promotie:
De asemenea, la solicitarea clubului Universitatea Cluj, rejucarea partidei cu CFR Cluj va fi arbitrata de o brigada din strainatate.
Liderul PRM Corneliu Vadim Tudor a anuntat ieri ca PRM a decis depunerea candidaturii Ancai Petrescu pentru functia de primar general al Capitalei.
Daca Mititelu "si-a umflat muschii" in fata autoritatilor locale, obtinind de fiecare data tot ceea ce a vrut, de aceasta data va fi nevoit sa se razboiasca, asa cum se zvoneste in oras, cu Doru Petrescu, zis Doru Magaru, si Cimino.
Dan Petrescu i-ar putea lua locul lui Piturca la Nationala Romania are toate sansele sa inceapa campania pentru Euro 2016 cu un alt selectioner, desi Victor Piturca a declarat ca nu ia in calcul o demisie deocamdata.
Actrita Irina Petrescu a decedat in cursul zilei de marti, la spitalul Elias din Capitala. Irina Petrescu s-a nascut la 19 iunie 1941 la Bucuresti.
Emil Petrescu de la Handcrafted Goods - Limited Edition Concept este prezent zilele acestea la targul traditional organizat in curtea Muzeului Taranului Roman. ... Pielea este adusa din afara, dar e data cu o ceara speciala, ne-a spus Emil Petrescu, cel care creeaza aceste obiecte minunate din piele.
In scopul continuarii lucrarilor la obiectivul "Dublarea diametralei Nord - Sud - etapa I-a - pe tronsonul Buzesti - Berzei - Vasile Parvan", se inchide complet circulatia rutiera pe str. Stirbei Voda, intre str. Berzei si str. ... Calea Plevnei, str. ... Schitu Magureanu, str.
bulevardul Decebal, str. Caracal, str. Corneliu Coposu, bulevardul Nicolae Romanescu, str. Popoveni, bulevardul Raului, str. Brestei, str. Maria Tanase, str. Pascani, str. George Enescu, str.
Unirii ( Hanul lui Manuc), Parcul Cismigiu, Str. ... - Sediul DGASMB din str. ... 56-58, sector 3, - Sediul DGASMB din str. ... 5, sector 4, - Cantina sociala Grivita - calea Grivitei 216 sector 1, - Cantina sociala Agricultori - str. ... 191 - sector 5, - Cantina sociala Sfantul Constantin - str.
I.C.Bratianu, dinspre str. ... Lidia de 37 de ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Dacia Logan pe str. Lunca Bradului, dinspre str. ... Cand a trecut de intersectia cu str.
Victor de 24 de ani, din judetul Calarasi, a condus un autoturism marca Dacia Logan pe str. Dezrobirii, dinspre str. ... Cand a ajuns la intersctia cu str. ... Gruia de 41 de ani, din Bucuresti, care circula pe str. Orsova, dinspre str. Cetatea de Balta catre str.
Lucian de 45 de ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca VW pe Calea Victoriei, dinspre str. Mihail Moxa către str. ... Marinela de 41 de ani, din Bucuresti, care s-a angajat in traversarea străzii la culoarea rosie a semaforului electric pietonal.
Panduri - Str. ... - Drumul Taberei - Str. ... - Drumul Taberei - Str. ... - Drumul Taberei - Str. ... Dimitrie Cantemir intre Str. Drumea Radulescu si Str. ... - Str. ... Mircea Eliade - Str.
Libertatii, intre Splaiul Independentei si Rond George Cosbuc, pe Str. Izvor si pe Str. ... Accesul riveranilor va fi permis pe Str. ... Averescu - Str. ... Averescu - Str. ... Nicolae Titulescu. ... Crangasi - Podul Grant - Str.
PROFI incepe anul in forta si, odata cu cele sase inaugurari din aceasta saptamana, de la Beliu, Braila, Cluj-Napoca, Lehliu Gara, Targu Secuiesc si Timisoara, reteaua depaseste pragul de 700 de magazine. Unitatea din Beliu, judetul Arad, se gaseste pe str.
google-analytics.com