Liderul PRM Corneliu Vadim Tudor a anuntat ieri ca PRM a decis depunerea candidaturii Ancai Petrescu pentru functia de primar general al Capitalei. “'Mama Casei Poporului', arhitecta Petrescu, a fost aleasa sa reprezinte PRM in cursa pentru Bucuresti deoarece a facut ceva concret pentru Capitala Romaniei“, a spus C.V. Tudor.
Liderul PRM a precizat ca lansarea oficiala a candidaturii va avea loc, simbolic, cu ocazia zilei de 8 martie, la Sala Senatului din Palatul Parlamentului, ultima realizare a Ancai Petrescu. Printre prioritatile PRM pentru primarie se numara rezolvarea problemelor locative, curatenia orasului, o mai buna gospodarire a fondurilor bugetare.
Vadim Tudor nu a lasat-o pe Anca Petrescu sa raspunda la multe intrebari, inclusiv la cele referitoare la numarul de locuitori ai Capitalei. El a argumentat ca Petrescu abia a aflat ca este candidatul partidului la Bucuresti si ca in viitor va fi mai pregatita. In ceea ce priveste sansele Ancai Petrescu, Vadim Tudor a precizat ca aceasta are “sansele pe care le au si ceilalti candidati“, daca nu chiar mai multe, avand in vedere realizarile ei profesionale.