Emil Petrescu de la Handcrafted Goods - Limited Edition Concept este prezent zilele acestea la targul traditional organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
Il puteti gasi pe facebook la Artisan.Eu si pe Twitter la Artisan.Eu.
La standul meu gasiti obiecte din piele de vita, precum bratari de diferite culori, din piele, portofele din piele - la 5 RON si la 100 RON, genti de piele, cu motive traditionale, curele din piele - la 100 de RON indiferent de model, accesorii diverse precum port telefon, port ochelari, suport pentru chei - intre 30 RON - 50 RON. Pielea este naturala, tabacita vegetal in marea majoritate, totul este cusut manual, finisajele se fac cu ceara de albine. Gentile din piele sunt intre 100 RON - 250 RON. Romanii cauta in special curele, in general obiectele mici, dar si gentile tip rucsac (care costa in jur de 170 RON). Pielea este adusa din afara, dar e data cu o ceara speciala, ne-a spus Emil Petrescu, cel care creeaza aceste obiecte minunate din piele.
Gaisti la standul sau atat curele din piele de vita tabacita vegetal, pentru dame, cat si pentru barbati, dar si bratari inedite din piele, cu diverse accesorii metalice.
De la Emil Petrescu am aflat ca lucreaza si bijuterii cu pietre si piele. Ca noutati, Emil Petrescu a adus suporturi din piele pentru sticle, de pus la bicicleta, suporturi din piele pentru pieptan - 30 RON si agende din piele - la 70 RON.
Targul traditional din curtea Muzeului Taranului Roman este deschis si sambata si duminica. Intrarea la targ este libera!
Pandemia nu m-a afectat deloc, pentru ca eu am vandut in continuare, prin comenzi online, a mai spus Emil Petrescu.