Presedintele PDL, Emil Boc, a declarat, luni, la finalul sedintei BPN, ca daca Mona Musca isi va manifesta intentia de a reveni in PDL si de a candida, in sistemul de vot uninominal, in Parlament, el isi exprima disponibilitatea de a discuta despre acest lucru in Biroul Permanent National. Liderul PDL, Emil Boc, a declarat ca a avut, personal, o colaborare foarte buna cu Mona Musca, in perioada 2000 - 2004. "Imi amintesc cu mare placere de colaborarea politica pe care am avut-o si de sustinerea reciproca in foarte multe proiecte de interes public, general", a spus el.
Boc a precizat ca nu stie care este intentia Monei Musca, pentru ca nu a avut nicio informatie despre vreo intentie publica a acestia de a reveni sau de a candida la Parlament din partea PDL, dar daca acest lucru se va intampla democrat-liberalii vor "aborda cu toata seriozitatea o asemenea solicitare".
Intrebat cum comenteaza declaratiile vicepresedintelui PDL Sorin Frunzaverde, care si-a manifestat opozitia fata de revenirea Monei Musca in PDL, Boc a spus: "Se numeste Partidul Democrat Liberal acest partid, este firesc sa poata fi si pareri si opozitii".
La randul sa, prim-vicepresedintele PDL Theodor Stolojan a declarat ca nu a avut o discutie cu Mona Musca, dar a tinut sa arate ca, din puncul sau de vedere, "ceea ce a facut Mona Musca in calitate de politician dupa 1989 este cu mult deasupra a ceea ce au facut foarte multi dintre cei care au fost astazi pe scena politica".