Filiala PRM Bihor pare a fi cea mai linistita organizatie politica parlamentara din judet, desi alegerile parlamentare se apropie.
Desi a validat lista cu cei 13 candidati pentru alegerile din 30 noiembrie din Bihor, conducerea filialei nu vrea sa faca publica lista cu candidatii pe colegii, deoarece, sustin ei, este posibil sa apara unele modificari.
"Nu are rost sa prezentam lista cu candidatii pentru colegiile electorale din Bihor, deoarece mai avem timp. Avem termen ca, pana in 20 octombrie, sa nominaliza candidatii pentru colegii. Asa ca nu este nicio graba, mai ales ca pot interveni schimbari", ne-a declarat presedintele PRM Bihor, Paul Magheru.
Cei 13 candidati ai PRM Bihor la alegerile parlamentare sunt la Senat, Hasthaszi Ioan, Mihai Drecin, Verginia Vedinas si Pavel Platona, in timp ce pentru Camera Deputatilor vor candida Anton Juhász, Laura Petrut, Maria Marinescu, Paul Magheru, Ioan Husasan, Gheorghe Baciu, Vasile Garba, Florian Pantea si Mircea Vac.
Misiunea celor 13 candidati PRM nu este usoara, in conditiile in care la alegerile europarlamentare si locale PRM a obtinut sub 5%, prag care trebuie trecut pentru a intra in Parlamentul Romaniei.