Este unul dintre proiectele pe care le are in vedere si le sustine liberalul Paul Ichim, medic in cadrul Spitalului Clinic de Ugenta 'Sf. Apostol Andrei", si care, dupa parerea sa, aproximativ peste un an ar trebui "sa vada lumina zilei".

"Datorita faptului ca am sesizat ca acolo este o lipsa de dotare cu aparatura, s-a avansat o propunere de proiect in curtea interioara a policlinicii judetene. Acolo exista vreo 800 de metri patrati care sunt nefolositi si poate reusim, printr-un parteneriat public-privat, sa atragem bani privati pentru ca acolo sa se faca un centru de diagnostic, care ar veni sa dubleze aparatura pe care o avem in spital, la nivel de imagistica, fiind vorba despre un computer tomograf, despre un RMN si alta aparatura de inalta performanta", a precizat liberalul Paul Ichim.

Acesta a mai amintit ca un asemenea proiect, care sa fie gata intr-un an de zile, ar ajuta cu mult sanatatea galateana. "Pe vremea cand am adus primul computer tomograf la Galati, am si spus ca trebuie adus si al doilea, ca acesta pica, se poate intampla sa se defecteze si chiar avem surpriza sa constatam ca tot ni se defecteaza computerul tomograf. Am obtinut acordul verbal al presedintelui Consiliului Judetean, se proceseaza acum documentele si vom vedea cum se va finaliza. Trebuie avuta foarte mare grija pentru ca se pare ca sunt mai multi doritori sa faca asta. Se va intocmi caiet de sarcini, o licitatie publica, sa nu fie niciun comentariu", a mai adaugat liberalul galatean.