Cautare

620 de rezultate pentru "pasajul unirii" (2.53 secunde)
Bulevardul Unirii devine pietonal din acest an Bulevardul Unirii va deveni zona de promenada pentru bucuresteni. Este vorba despre segmentul cuprins intre Piata Unirii si Piata Constitutiei. ... "Dupa alegerile din 10 iunie, vom face o rectificare bugetara si ne vom apuca de transformarea Bulevardului Unirii in zona pietonala.
Totodata, de marti, ora 20.00 si pana joi, la ora 6.00, soferii nu vor putea opri, stationa si parca in apropierea Arenei Nationale, pe Bulevardul Basarabia, Soseaua Mihai Bravu, strada Maior Coravu, strada Vatra Luminoasa, Bulevardul Pierre de Coubertin, precum si pe Bulevardul Unirii, in Piata Constitutiei si Piata George Enescu, unde sunt zonele pentru suporteri, strada Franklin, strada C.A.
Adevarul din spatele incercarilor de UNIRE (Continuare) Momentul realizarii unirii a venit. ... In provinciile locuite de romani reapare ideea unirii, care putea fi facuta in momentul in care contextul international era favorabil.
Firmele care lucreaza la pasajul suprateran din centrul Craiovei au fost controlate ieri de inspectorii ITM Dolj O echipa de la Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) Dolj a mers ieri pe santierul din centrul Craiovei, pentru a verifica firmele care lucreaza la pasajul suprateran.
Primarul General al Capitalei, Sorin Oprescu, a verificat astazi stadiul lucrarilor de la Pasajul Basarab. ... Estimarile arata ca suntem la aproximativ 45% din totalul lucrarilor si vreau sa le impulsionez in asa fel incat Pasajul sa fie gata inainte de finalul anului viitor", a spus Primarul General.
OPRESCU IMPARTE PASAJUL CU BASESCU". ... "Intr-adevar, Pasajul Basarab a avansat incredibil pentru romani, ba chiar s-a si finalizat. ... Bre, doctore, imparti pasajul cu Basescu, care n-a impartit comisioanele cu tine?!
Pasajul Basarab - deschis pietonilor de sambata, ora 10 Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a anuntat, vineri, ca traficul pe Podul Basarab se va deschide, de sambata, pentru pietoni, in timp ce vehiculele vor avea liber la drum incepand de duminica, de la ora 6:00.
Vezi aici cum va arata proiectul (simulare video 3D) Pasajul subteran Charles de Gaulle va fi construit pe directia Bulevardului Aviatorilor si va avea o lungime totala de 1392 metri. ... Pasajul va avea doua benzi de circulatie pe sens cu trotuare.
Pasajul subteran de la Piata Sudului a primit aviz de la Uniunea Europeana. VEZI PROIECTUL Pasajul subteran de la Piata Sudului are primul aviz favorabil din partea Uniunii Europene.
A fost inaugurat pasajul rutier de la Piata Sudului (Autoare: Gabriela Antoniu) Pasajul subteran rutier Piata Sudului a fost inaugurat, duminica, dar lucrarile continua cu refacerea liniei de tramvai si cu largirea Soselei Berceni.
Pasajul Unirii se redeschide duminica. Dupa 2 luni de lucrari pasajul se redeschide chiar inainte de inceperea scolii. Lucrarile de consolidare si reabilitare au inceput pe 19 iunie si nu exista intarzieri.
Traficul rutier in centrul Capitalei a fost blocat joi dimineata, dupa ce un TIR a rupt limitatorul de inaltime la intrarea in Pasajul Unirii, proaspat reabilitat si redat in folosinta de doar cateva zile.
In schimb, premierul Calin Popescu-Tariceanu si o parte dintre ministrii liberali vor incinge la 24 ianuarie Hora Unirii la Iasi. Pentru organizarea manifestarilor dedicate Unirii Principatelor, dar si pentru a-l primi cum se cuvine pe seful statului, autoritatile din Vrancea au alocat aproape un miliard de lei vechi.
Traian Basescu a declarat luni in fata participantilor la manifestarile organizate la Iasi de Ziua Unirii Principatelor ca modernizarea statului nu este o himera, o lozinca sau dorinta cuiva, ci o necesitate pentru viitorul tarii, el fiind huiduit si fluierat de oameni.
Parlamentul de la Bucuresti a adoptat Declaratia pentru celebrarea Unirii Basarabiei cu Tara Mama, Romania Parlamentul de la Bucuresti a adoptat marti Declaratia pentru celebrarea Unirii Basarabiei cu Tara Mama, Romania.
Unirii, pe ambele sensuri, intre Piata Constitutiei si Bd I.C. ... Natiunile Unite - dreapta, pe Splaiul Independentei - Piata Unirii - dreapta, catre Bd. Unirii - stanga, pe langa Fantana Mare - stanga, pe Bd. ... Unirii - Piata Unirii - Piata Alba Iulia - dreapta, pe Bd.
• Linia N110 va functiona intre ,,Cartier 16 Februarie" si "Piata Unirii", pe traseul: ... Eroilor, Splaiul Independentei pana la terminalul ,,Piata Unirii’’, cu intoarcere pe Splaiul Independentei, Bd. ... Piata Unirii - Bd. ... • Linia N123 va functiona intre "CFR Constanta" si ,,Pasajul Otopeni", pe traseul:
Incep lucrarile la pasajul suprateran... ... Ce castigam cu pasajul subteran daca aia vin si se blocheaza? Apoi, pasajul nu trece pe sub calea de tramvai. ... Cand l-am intrebat, arhitectul mi-a spus ca ar fi fost nevoit ca pasajul sa iasa la Tarancuta.
Dupa 20 de ani de la inceperea lucrarilor, pasajul peste calea ferata de la Ciochiuta din judetul Mehedinti a fost in sfarsit realizat. ... "Pasajul peste calea ferata este legat cu podul peste paraul Husnita.
Pasajul Basarab ar putea fi dat in folosinta pana la sfarsitul saptamanii, a declarat ieri primarul Capitalei Sorin Oprescu. ... Pasajul Basarab e cel mai lat pod din Europa (44 de metri). ... Primarul General al Capitalei spune ca testul de rezistenta a fost trecut cu succes de Pasajul Basarab.
google-analytics.com