Cautare

620 de rezultate pentru "pasajul unirii" (3.70 secunde)
Liderii PNL si PSD participa impreuna astazi la festivitatile organizate la Iasi, cu ocazia Unirii Principatelor Romane. ... Efectivele asigura masurile de paza si ordine in Piata Unirii, pe bulevardul Stefan cel Mare si Sfant, in zona Bisericii Trei Ierarhi si in Piata Palatului Culturii din Iasi.
De ieri, masinile pot traversa din nou Valea Vlaicii, deocamdata numai dinspre strada Stefan cel Mare catre Calea Unirii Dupa 14 luni de la inceperea lucrarilor la pasajul suprateran din centrul Craiovei, circulatia a fost din nou reluata prin Valea Vlaicii, ieri-dimineata, de la ora 10.00.
Avem un castigator la licitatia pentru pasajul suprateran. ... La pasajul suprateran nu putem declara pe nimeni castigator pana nu trece termenul de contestatii.
Municipalitatea incepe luni lucrarile la pasajul suprateran Mihai Bravu - Splaiul Unirii. Traficul rutier va fi restrictionat pe Soseaua Mihai Bravu, intre Splaiul Unirii si Bulevardul Tineretului.
Cum va arata Pasajul Mihai Bravu. SIMULARE VIDEO 3D Bucurestenii mai au de asteptat zece luni pana cand vor putea circula pe pasajul suprateran Mihai Bravu.
Pasajul Basarab, ultimele teste de siguranta inainte de inaugurare. Sorin Oprescu, Primarul General al Capitalei a verificat astazi lucrarile de la Pasajul Basarab.
Cum arata Pasajul Pipera, vazut de la inaltime Lucrarile la Pasajul suprateran Pipera ar trebui finalizate in urmatoarele luni. La ultima vizita pe santier, in urma cu o o saptamana, primarul general, Sorin Oprescu, a spus ca pasajul va fi terminat pana la sfarsitul anului.
Lucrarile la pasajul subteran de la Piata Romana incep in primavara. ... Pasajul va fi realizat dupa modelul celui de la Universitate si va fi prevazut cu spatii pentru cafenea, magazine, dar si pentru spectacole.
Pasajul de la Piata Presei Libere a fost inaugurat de primarul Capitalei, Sorin Oprescu Pasajul Piata Presei a fost inaugurat duminica dimineata. ... Pasajul de la Piata Presei Libere a fost inaugurat, duminica dimineata. ... Pasajul subteran de la Piata Presei Libere face legatura intre Sos.
CFR introduce in circulatie, pe 24 ianuarie, Trenul Unirii CFR introduce in circulatie, pe 24 ianuarie, Trenul Unirii Duminica, 24 ianuarie, atunci cand romanii sarbatoresc 157 de ani de la Unirea Principatelor Romane sub conducerea lui Alexandru Ioan Cuza, CFR pune in circulatie Trenul Unirii Pentru a marca acest eveniment, CFR Calatori va numi simbolic, pentru o zi, garnitura IR 1663, Trenul Unirii.
Hora Unirii noastre nu este doar hora zilei de 24 ianuarie, Hora Unirii noastre este singura cale de a supravietui in fata rautatii celor care ne conduc, a egoismului altor neamuri si mai ales a patimilor proprii care uneori ne fac sa fim cruzi si nedrepti cu cei din jurul nostru.
Pasajul Mihai Bravu va fi gata la primavara Pasajul suprateran Mihai Bravu-Splai Unirii va fi terminat in aprilie 2012, a anuntat joi primarul general, Sorin Oprescu. ... In primele patru luni ale anului urmator pasajul va fi gata", a declarat primarul general Sorin Oprescu.
Pasajul de la Piata Presei, gata in 18 luni Primaria Capitalei a finalizat procedura de atribuire a lucrarilor de constructie a noului pasaj subteran de la Piata Presei Libere.
PASAJUL PIATA SUDULUI.
S-a deschis PASAJUL PIETONAL DE LA PIATA PRESEI. Pasajul rutier, aproape gata. ... Pasajul rutier este aproape gata. Incepand de miercuri, 10 iunie, pietonii folosesc pasajul pietonal pentru a trece Bd.
"24 ianuarie, Ziua Unirii Principatelor Romane. ... Ca in fiecare an, ‘‘centrul de greutate‘‘ al manifestarilor dedicate Unirii de la 24 ianuarie 1859 este Iasiul, scrie Agerpres.
CFR introduce in circulatie, pe 24 ianuarie, Trenul Unirii Duminica, 24 ianuarie, atunci cand romanii sarbatoresc 157 de ani de la Unirea Principatelor Romane sub conducerea lui Alexandru Ioan Cuza, CFR pune in circulatie Trenul Unirii.
pasajul de la Piata Presei Libere, zona Doamna Ghica si Piata Sudului, unde lucrarile sunt programate sa inceapa in acest an. ... Pana in toamna ar trebui sa inceapa lucrarile la Pasajul Chisinau-Pantelimon, cel de la Piata Presei, pasajul de la Piata Sudului si strapungerea Doamna Ghica Chisinau.
Start la lucrarile de la Pasajul Unirii! Incepand de duminica, 19 iunie, circulatia rutiera in Pasajul Unirii va fi oprita, timp de doua luni, pana la inceputul lunii septembrie, ca urmare a inceperii lucrarilor de consolidare si punere in siguranta a acestuia.
Pasajul Unirii din Capitala a fost inchis. ... Pasajul Unirii este cel mai circulat pasaj din Bucuresti - zilnic, aproximativ 60.000 de masini trec pe acolo.
google-analytics.com