Cautare

620 de rezultate pentru "pasajul unirii" (6.33 secunde)
Pasajul Unirii va fi deschis la finalul saptamanii. E primul pasaj din tara in care vei avea semnal cand treci cu masina.
Momentul in care o masina a luat foc in mers in pasajul Unirii din Bucuresti a fost surprins de una din camerele de supraveghere din zona.
Avocatul soferului grec care a provocat accidentul de la Pasajul Unirii spune ca va cere despagubiri de la administratorul de drumuri.
Pasajul Unirii din Bucuresti e din nou scena unui incident rutier. De aceasta data, este vorba despre un camion care a reusit sa intre in pasaj, dar s-a oprit la jumatate.
Pasajul Unirii din Bucuresti a fost din nou scena unui incident rutier. De aceasta data, este vorba despre un camion care a reusit sa intre in pasaj, dar s-a oprit la jumatate.
Soferul care a ramas cu camionul blocat in Pasajul Unirii spune ca nu a vazut limitatorul de inaltime amplasat inainte de intrarea in tunel si asa a avut loc incidentul.
Coltea catre P-ta Unirii. La intrarea in pasajul subteran Unirii, a surprins si accidentat pe R. ... Cand a ajuns la intrarea in Pasajul Bucur Obor, a surprins si accidentat pe N.
Accident in Pasajul Unirii, evitat in ultima clipa. Un participant la trafic a oprit la timp TIR-ul.
Pasajul rutier denivelat superior Basarab va realiza legatura rutiera si de tramvai intre B-dul N.
Pasajul Basarab scoate romanii din criza si-i arunca pe pedelisti in disperare (Autor: ... Duminica dimineata primele masini care traversau pasajul claxonau, iar soferii isi faceau semne cu mana.
Constructorul a reusit sa devieze canalizarea care traversa kilometrul zero al orasului si va avea front de lucru la pasaj Lucrarile la pasajul suprateran care va traversa kilometrul zero al Craiovei se vor inteti incepand de astazi, dupa mai bine de trei luni in care constructorul, pe langa munca la obiectivul in sine, s-a "luptat"
In final, pretul pe kilometru a ajuns mai mic decat la Pasajul Basarab: ... In varianta initiala se intra in tunel imediat dupa pasajul suprateran ce urmeaza a fi construit prin prelungirea strazii Avionului, la fel ca si in cazul tunelului nordic (directia Poligrafiei- Aerogarii).
Astfel, pe 1 august Primaria Capitalei a atribuit contractul pentru proiectarea si executia pasajul subteran rutier de la Piata Charles de Gaulles asocierii SC Romstrade SRL - SC Metroul SA Valoarea finala a investitiei a ajuns la 178 milioane lei (42,2 milioane euro).
Era de asteptat sa fie asa, din moment ce primaria evaluase lucrarile la pasajul suprateran la circa 16 milioane de euro, iar oferta MITLIV a fost sub noua milioane de euro.
Lucrarile la pasajul de la Piata Presei vor incepe in aproximativ doua luni Primarul Capitalei, Sorin Oprescu a declarat ca in circa doua luni lucrarile pentru construirea pasajului subteran de la Piata Presei vor incepe, dupa aprobarea Planului Urbanistic Zonal, si vor dura aproape un an si jumatate.
- parcarea subterana de pe strada Edgar Quinet, langa Universitate - pasajul subteran pietonal de la Piata Romana - Pasajul subteran de la Piata Presei Libere - Pasajul subteran de la Piata Sudului - Diametrala Buzesti-Berzei-Uranus - tronsonul al II-lea.
O sa incepem cu infrastructura majora Se lucreaza in ritm alert la pasajul Mihai Bravu. ... Pasajul subteran Piata Presei Libere Au fost demarate lucrarile de deviere a retelelor, de largiri de strada si realizarea peretilor mulati ai pasajului.
Autoritatile se pregatesc sa inaugureze pasajul rutier subteran de la Piata Presei Libere. ... Pasajul e unidirectional si realizat in Y, cu accesul soferilor in subteran pe la Fantana Miorita si iesirea pe Sos.
Conform primarului general Sorin Oprescu, pasajul pietonal pe sub Arcul de Triumf ar urma sa fie gata odata cu finalizarea lucrarilor de consolidare a monumentului istoric, respectiv 1 decembrie 2015. ... Pasajul va fi terminat odata cu finalizarea lucrarilor de consolidare a Arcului de Triumf", a declarat Sorin Oprescu.
Conform planurilor initiale, pasajul ar urma sa fie ridicat de la Inspectoratul General al Politiei pana foarte aproape de Piata Victoriei, respectiv pana la intersectia cu Strada Roma.
google-analytics.com