Cautare

732 de rezultate pentru "oprirea apei craiovahey1" (3.34 secunde)
Masurile luate de inspectorii ITC au fost oprirea imediata a lucrarilor, amendarea proprietarilor si aducerea in legalitate a acestora.
Sistemul de control al dinamicii autovehiculului impreuna cu sistemul de franare ABS cu distributia electronica a fortei de franare permit oprirea in timp util chiar si atunci cand masina este incarcata la maximum.
Prin urmare, Comisia a propus Guvernului oprirea privatizarii bancii, majorarea capitalului CEC cu circa 150 de milioane de euro si inceperea unui program de restructurare, propuneri aprobate de Executiv in sedinta de azi.
Proprietarii fermelor de porci cer oprirea vaccinarii impotriva pestei. Asta, intr-un moment in care doar 20% din porcii din ferme au fost vaccinati de autoritatile veterinare.
La Editura Corint Serv SRL, pentru nerespectarea prevederilor Legii 148/2000, operatorului economic i s-a aplicat o amenda de 4.000 de lei si s-a procedat la oprirea temporara de la comercializare, pana la remedierea deficientelor, a sase titluri de publicatii:
La finalul sedintei de marti a Comitetului pentru situatii de urgenta privind efectele secetei asupra cul-turilor agricole, premierul Calin Popescu-Tariceanu a anuntat o serie de masuri pentru limitarea pagubelor, respectiv dublarea cuantu-mului subventiei pentru irigatii la 700 de lei, extin-derea termenului pentru decontarea facturilor la 60 de zile, prelungirea pana la finele lui iunie a perioadei de incheiere a contractelor pentru servicii de irigatii si, daca lipsa precipitatiilor se prelungeste, oprirea expor-tului de electricitate la Hidroelectrica.
Principalul efect anticipat la nivelul companiilor este cresterea costurilor cu forta de munca, in contextul in care oricum pentru oprirea migrarii angajatilor erau necesare cresteri salariale.
Potrivit informatiilor furnizate de Aurelian Ropotan, din cadrul Serviciului Judetean al Politiei Rutiere, in luna iunie 354 de taximetristi din judet au fost sanctionati pentru diverse incalcari ale normelor rutiere. Cele mai multe dintre acestea tin de oprirea neregulamentara a masinilor, ignorindu-se spatiile special amenajate pentru statiile taxi.
Ministrul Economiei si Finantelor, Varujan Vosganian, a dat ieri asigurari ca nu se poate pune problema alimentarii cu energie a populatiei, iar pretul energiei electrice nu va creste, in ciuda secetei profunde si chiar daca se va ajunge la oprirea Centralei Nucleare de la Cernavoda.
Inspectorii au dat amenzi contraventionale in valoare de peste 246.000 de lei si 167 de avertismente. Totodata, agentii ANPC ai dispus oprirea temporara a activitatii pentru 38 de operatori.
ANRE poate insa efectua astfel de evaluari de mai multe ori pe an, daca producatorii de energie solicita cresteri ale preturilor sau daca intervin situatii neprevazute, cum ar fi seceta si reducerea cantitatilor de energie de pe piata, oprirea unor producatori, cresterea preturilor combustibililor utilizati in producerea de energie.
Business-planul lunii iulie in ceea ce priveste productia de fonta si de otel lichid a Combinatului nu a fost realizat decat in procent de aproape 90 %, principala cauza repezentand-o oprirea din functionare timp de 2 saptamani a furnalului 4 pentru executarea lucrarilor de reparatii si revizii.
Totodata, intre orele 5:45 si 6:30 nu se vor putea efectua nici un fel de tranzactii.Potrivit unui comunicat al BCR, oprirea temporara are ca scop imbunatatirea sistemului informatic.In ceea ce priveste sistemul de carduri al UniCredit Tiriac Bank, acesta va fi oprit intre 11:00-11:30.
"Ni s-a comunicat ca masurile, care vizeaza oprirea temporara a unor unitati de productie pentru executarea unor lucrari de revizii si reparatii, vor dura intre doua si 6 luni si ca exista posibilitatea oricand ca ele sa fie repornite in cazul in care apar comenzi.
Astfel, dupa oprirea temporara a Otelariei 3 si a Furnalului 5, ca urmare a scaderii productiei de otel si fonta, acest lucru se va intampla si in cazul celor doua laminoare de tabla groasa, LTG1 si LTG2.
Pentru deficientele constatate s-a dispus oprirea definitiva de la comercializare a 1.100 kg de produse alimentare care erau improprii comercializarii si consumului uman.
In acest sens, am decis reducerea productiei de polimeri prin oprirea instalatiilor de polietilena de joasa densitate, in perioada 10 decembrie 2008 - 31 ianuarie 2009, si de polietilena de inalta densitate, intre 1 decembrie 2008 - 31 ianuarie 2009", a declarat directorul general al Rompetrol Petrochemicals, Dumitru Niculi, intr-un comunicat.
Astfel Dacia a anuntat oprirea temporara a productiei in repetate randuri, cu atat mai mult cu cat in lunile de iarna vanzarile sunt scazute.
In prezent, uzina de la Mioveni este inchisa, producatorul apeland la oprirea temporara a activitatii pentru a evita acumularea de stocuri.
Ca urmare a sesizarii, Garda de Mediu a sanctionat Kronospan cu amenda si oprirea lucrarilor. Ulterior, Kronospan a atacat in instanta procesul verbal al Garzii de Mediu.
google-analytics.com