Cautare

5798 de rezultate pentru "octombrie joi" (6.03 secunde)
Cu dragostea s-ar putea sa stai mai prost din cauza sentimentelor negative pe care ti le produci chiar tu. Zile favorabile: joi si vineri. ... marti si joi. ... joi si vineri. ... luni si joi. Sursa: Revista Teo
Nici la munca nu o duci foarte bine, insa lucrurile reusesc sa se tempereze pe final de saptamana. Zile favorabile: miercuri si joi. ... luni, miercuri si joi. ... joi si vineri. ... miercuri, joi si sambata. Sursa: revistateo.ro
joi, vineri si sambata. ... miercuri, joi, vineri si duminica. ... joi si sambata. ... miercuri si joi. PESTI Pacea si linistea se astern in inima ta cu o viteza uluitoare.
joi si duminica. ... joi si duminica. ... SAGETATOR Intelegerea este cheia cunoasterii si tu realizezi asta mai ales in zilele de joi si vineri, adica pe 14 si 15 iulie. ... miercuri, joi, vineri si sambata.
Ambasadorul Romaniei la Paris, Luca Niculescu, a confirmat pentru RFI ca doi romani care traiesc in Franta au fost raniti in atacul de joi seara de la Nisa:
luni si joi. ... miercuri si joi. ... CAPRICORN Esti favorizat in Casa Calatoriilor, iar deplasarile pe care le vei face in zilele de joi si vineri s-ar putea sa fie cele mai profitabile din acest an. Asadar, zilele favorabile sunt joi si vineri.
Luminile de sarbatori in Bucuresti se aprind joi, la ora 19.00, in Piata Constitutiei. ... Tot joi seara se deschide si Targul de Craciun (Autoare:
Avertisment de la meteorologi Incepand de miercuri, 12 iulie, de la ora 12:00, pana joi, 13 iulie, ora 23:00 vor fi perioade de instabilitate atmosferica.
NOAPTEA DE JOI SPRE VINERI: ... Vremea 6 septembrie in tara Joi, vremea va fi instabila, cu ploi insotite de descarcari electrice si intensificari ale vantului in est, sud-est, nord si zona de munte.
2 la suta - joi, 19 Martie 2020 Predominant insorit Temperatura intre 3 grade C si 17 grade C - vineri, 20 Martie 2020 Predominant noros Temperatura intre -2 grade C si 1 grade C Precipitatii:
Echipa fanion a Galatiului a cistigat joi seara foarte mult dintr-un lucru care se dobindeste greu in competitiile interne de fotbal.
Trupul neinsufletit al sefului statului, decedat, in noaptea de miercuri spre joi, ca urmare a unui infarct, potrivit autoritatilor turkmene, va fi depus, duminica, la Palatul prezidential din Asgabat, pentru ultimul omagiu, care va incepe de la locala 09:00 (06:00, ora Romaniei), a anuntat televiziunea de stat.
Primarul municipiului Constanta, Radu Mazare, a anuntat joi ca va depune o plangere penala impotriva ministrului Transporturilor, Ludovic Orban, pentru ca nu a semnat protocolul prin care Consiliului Local sa-i fie transferate 20 % din actiunile Portului Constanta.
Presedintele Traian Basescu a semnat joi 1 octombrie 2009 decretul de revocare a lui Dan Nica si cel de numire a lui Vasile Blaga ca interimar in functia de vicepremier si ministru de Interne.
CA Realitatea a votat sa solicite AGA rezilierea contractului cu Asesoft, nu schimbarea CA Sorin Freciu, presedintele CA al Realitatea Media, a declarat joi, pentru MEDIAFAX, ca schimbarea CA al Realitatea nu a fost discutata in sedinta de miercuri a Consiliului, singurul aspect votat fiind acela de a solicita adunarii generale a actionarilor Realitatea rezilierea contractului cu Asesoft.
Google, logo special cu ocazia a 161 de ani de la publicarea Moby Dick Google si-a modificat, joi, logo-ul, afisand un doodle special, dedicat sarbatoririi a 161 de ani de la publicarea romanului Moby Dick, scris de Herman Melville.
Curtea de Apel Bucuresti (CAB) a trimis joi dosarul in care PRM a cerut anularea Hotararii de Guvern privind delimitarea colegiilor uninominale la Curtea Constitutionala (CC), desi apreciaza ca textele de lege criticate sunt constitutionale.
Iuliana Tudor, gazda emisiunii "O data-n viata" de la TVR1, care revine din 10 octombrie cu un nou sezon, in fiecare zi de joi, a fost invitata lui Teo, ieri, la Kanal D.
Joi, 24 octombrie, incepand cu orele 23:00, la Bound Club&Bar din Centrul Vechi, vor face o demonstratie live de concert ca la carte. ... Te asteptam Joi, 24 octombrie 2013, incepand cu orele 23:00, pe strada Smardan, nr 30, pentru a-ti oferi o experienta desavarsita!
Raed Arafat, a declarat joi, la Baile Felix, ca riscul privind aparitia unor cazuri de ebola in Romania e scazut, insa se fac pregatiri pentru eventualitatea in care ar surveni vreo imbolnavire, guvernul alocand in acest sens 25 de milioane de lei ministerelor Afacerilor Interne, Sanatatii si Apararii.
google-analytics.com