BERBEC
Trebuie sa stai mai mult cu cei dragi, sa petreci timp cu persoane mai in varsta care sa iti aminteasca de valorile dupa care te poti ghida si cu ajutorul carora poti primi multe lucruri frumoase de la viata. Zile favorabile: miercuri si sambata.

TAUR
Ai nevoie de ceva mai multa afectiune, mai ales in perioada 27-30 iunie. Vei cunoaste o serie de persoane noi, oameni care iti vor deschide ochii in legatura cu anumite calitati nedescoperite la tine. Zile favorabile: joi, vineri si sambata.

GEMENI
Nu e exclus sa te certi pe bani in perioada urmatoare. Realizezi ca cineva isi bate joc de finantele tale si nu intelegi de ce. E o saptamana excelenta in care poti sa iti ceri drepturile fara ca ceilalti sa te priveasca nebun sau razbunator. Zile favorabile: luni si vineri.

RAC
Vei merge intr-o vacanta romantica cu persoana iubita si vei face tot posibilul sa te detasezi de problemele de zi cu zi. Vei trai momente unice din punct de vedere sentimental, momente de care trebuie sa profiti pentru stabilitatea ta emotionala. Zile favorabile: miercuri, vineri si duminica.

LEU
Saptamana cuprinsa intre 27 iunie si 3 iulie este excelenta pentru a iesi din monotonia in care te-ai scufundat. E timpul sa iti doresti mai mult de la viata, sa nu mai stai intr-un con de umbra. Iti poti face prieteni si poti intalni o persoana speciala dupa 29 iunie. Zile favorabile: luni si vineri.

FECIOARA
Vei trai cea mai buna perioada de pana acum din an, insa aceasta abia va incepe, de fapt. In Casa Dragostei se dau artificii, in Casa Banilor e deja inundatie, iar din punct de vedere social, te remarci tot mai tare. Zile favorabile: miercuri, joi, vineri si duminica.

BALANTA
Energiile negative care iti dau tarcoale sunt un semnal de alarma in legatura cu felul in care privesti viata. E timpul sa vezi unde gresesti de te incearca de fiecare data anumite sentimente de nesiguranta. Zile favorabile: luni si marti.

SCORPION
O saptamana excelenta te asteapta din toate punctele de vedere. Faci pace cu persoana iubita, te intelegi bine si cu rudele. Probleme pot aparea doar din punct de vedere financiar, insa nu trebuie sa le iei in considerare. Zile favorabile: sambata si duminica.

SAGETATOR
Zbuciumul sufletesc pe care il vei trai va fi unul eliberator, desi in prima faza iti va veni sa urli de durere. Te asteapta o perioada incarcata emotional, insa nu trebuie sa lasi capul jos nicio secunda. Zile favorabile: joi si sambata.

CAPRICORN
E foarte greu sa ii impaci pe cei din jur mai ales atunci cand tii la toate persoanele implicate intr-un conflict. Te convingi inca o data de rolul tau important, determinant, in vietile celorlalti. Zile favorabile: vineri si duminica.

VARSATOR
Apar serioase probleme pe plan amoros. Trebuie sa inveti sa fii mai responsabil cu relatia ta, sa nu mai asculti tot ce spune gura lumii. Zile favorabile: miercuri si joi.

PESTI
Pacea si linistea se astern in inima ta cu o viteza uluitoare. E ca si cum ai opri timpul in loc dupa un vacarm de nedescris si zambesti ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Zile favorabile: luni si marti.

Sursa: teotrandafir.com