Cautare

5798 de rezultate pentru "octombrie joi" (2.76 secunde)
Democratul Adriean Videanu este de joi seara candidatul oficial al Aliantei PNL-PD la Primaria Capitalei, acesta devansandu-l in sondaje pe liberalul Ludovic Orban.
Oana Mizil a nascut o fetita, joi (3 septembrie), la o clinica privata din Bucuresti. ... Oana Mizil a nascut joi o fetita perfect sanatoasa.
Printre multele titluri noi aparute la editura se numara si volumul Un strop de etrnitate, cu al carui autor, psihosociologul francez Jacques Salome, va veti putea intalni la Bookfest joi, 31 mai, de la ora 18.00, la scena Arena.
Majoritatea comisiilor Camerei Deputatilor nu au lucrat nici miercuri, nici joi, dupa ce deputatii au avut luni liber de Paste, iar marti dezbaterea politica pe tema IMM-urilor abia a adunat putin mai mult de o suta de deputati.
Potrivit programului de lucru propus de conducerea Senatului si adoptat de plen, programul unei zile de joi incepe la ora 9,00, cu dezbateri asupra proiectelor inscrise pe ordinea de zi.
Nu am vrut sa pun confruntarea joi. ... Strategul PSD a marturisit atunci, la Antena 3, ca a acceptat sa puna dezbaterea Geoana-Basescu intr-o joi, desi in aceasta zi a saptamanii presedintele este in forta.
Organizatia PSD Arad a votat in unanimitate, joi seara, excluderea din partid a fostului lider al organizatiei, Marius Lazar.
BOC si DEMISIA "de joi", BLAGA si CANDIDATURA. ... Conform unor surse din PDL, planul pus la cale de Basescu este ca Boc sa-si prezinte demisia joi, dupa motiunea de cenzura a Opozitiei, si in loc lui sa fie nominalizat un prim-ministru tehnocrat.
Planul lui Traian Basescu inaintea intalnirii cu liderii PDL era ca Emil Boc sa-si prezinte joi demisia de la Guvern, iar in locul acestuia sa fie desemnat un premier tehnocrat, varianta agreata si de Boc daca primeste sprijinul filialelor pentru un nou mandat la sefia PDL, scrie "Gandul".
Traian Basescu, campanie inflacarata pentru Udrea, atac dur la Vasile Blaga Nu mai salveaza nici macar aparentele Cei care au avut ocazia joi sa urmareasca, pe tot parcursul zilei, declaratiile lui Traian Basescu facute la Cluj, iar apoi intr-un studio de televiziune au avut parte de un spectacol de zile mari.
In accidentul aviatic produs joi, 7 martie, in apropiere localitatii Beresti -Bistrita, judetul Bacau, si-au pierdut viata doi militari, iar alti trei au fost raniti, anunta Minsterul Apararii Nationale.
Pretul petrolului a scazut usor joi, dupa ce miercuri a atins nivelul istoric de 100 de dolari pe baril, alimentat de estimarile privind scaderea stocurilor in Statele Unite, deprecierea dolarului si amplificarea riscurilor geopolitice, transmite Reuters.
Fabricarea autoturismelor a reînceput de joi, cu angajati din schimburile unu si doi, producându-se în total 85 de vehicule, fata de o cadenta de 61 pe ora, cât avea uzina înainte de greva, a declarat directorul de comunicare al companiei, Liviu Ion.
' Steaua, Rapid, CFR si FC Vaslui intra in lupta miercuri si joi. Program + televizari Echipele romanesti joaca miercuri si joi, meciuri de calificare in Liga Campionilor si Europa League. ... Steaua si Rapid evolueaza joi.
Daca miercuri vor avea loc meciuri la fete, joi sunt programate primele partide din turneul masculin de fotbal.
Traian Basescu se va intalni cu sustinatorii sai de pe Facebook joi, la ora 17.00 Presedintele Traian Basescu se va intalni joi, la ora 17.00, cu sustinatorii sai de pe pagina de Facebook "Alaturi de Presedintele Nostru", pentru a discuta despre rolul internetului si al social media in comunicare, potrivit unui anunt postat marti pe aceasta pagina.
Vino sa iei pulsul distractiei la Balul Facultatii de Contabilitate si Informatica de Gestiune, marti, 20 noiembrie sau la Balul Facultatii de Finante, Asigurari, Banci si Burse de Valori, joi, 22 noiembrie, incepand cu orele 20:30, la Clubul Fratelli.
Retorica declaratiei de dragoste, la Palatul Sutu Sebastian Grama, conferentiar universitar doctor la Facultatea de Filosofie a Universitatii din Bucuresti, a fost in ultima zi de joi a lunii aprilie amfitrionul unui eveniment special la Palatul Sutu:
Joi, 24 Noiembrie 2016. ... Seara de joi, 24 Noiembrie, nu se incheie aici. ... XIX-XX) - Joi, 24 Noiembrie, Ora 19:30, Artmark - Palatul Cesianu-Racovița Licitatia de Interior - Joi, 24 Noiembrie, Ora 19:30, Artmark - Palatul Cesianu-Racovita
• Capitala si 33 de judete intra de joi seara pana vineri dimineata sub avertizare cod galben de ploi si vijelii, iar vineri, intre orele 09.00 si 21.00, vor ramane sub avertizare 28 de judete.
google-analytics.com