BERBEC
Pe 6 iunie e posibil sa fii pus pe drumuri pentru a rezolva cateva probleme legate de serviciu. Vei reusi sa finalizezi o serie de lucruri de care te-ai apucat de mult. Vei juca rolul de mediator intr-un conflict familial reusind astfel sa castigi increderea celor dragi. Zile favorabile: miercuri si sambata.

TAUR
Vei porni pe niste carari necunoscute pentru a face rost de bani pentru anumite lucruri la care visezi de mult timp. Ce crezi? Chiar ii vei obtine! Se instaleaza calmul in mediul in care traiesti si vei fi pregatit pentru evolutii spectaculoase din punct de vedere sentimental. Zile favorabile: marti, joi si duminica.

GEMENI
Va fi o saptamana perfecta. Vei cunoaste cateva persoane importante si vei semana numai veselie in jurul tau. Din punct de vedere amoros, lucrurile vor sta de minune. Vei cunoaste putina faima in perioada 7-10 iunie si asta te va motiva sa continui pe drumul pe care ai inceput sa pasesti. Zile favorabile: marti si joi.

RAC
Unele directii de viata pot fi tulburate daca nu investesti suficienta atentie. Persoanele din jur iti pot reprosa cateva lucruri pe care nu ai pus mare pret pana acum. Fii conciliant si pregateste-te de orice situatie pentru ca reprosuri vor fi cu nemiluita. Zile favorabile: sambata si duminica.

LEU
Saptamana care urmeaza iti activeaza cele mai profunde simturi. Vei reusi sa strangi suficienta energie si spor de munca pentru un mare proiect care s-ar putea sa iti schimbe viata. Zile favorabile: miercuri si sambata.

FECIOARA
Schimbarea in cazul tau a inceput deja si te bucuri foarte mult de noile tale planuri de viata. Vrei sa adopti un regim cat mai sanatos posibil, sa faci sport, sa te simti bine in pielea ta. Saptamana care vine va fi startul transformarii tale totale. Zile favorabile: luni si vineri.

BALANTA
Te vei afla numai in ipostaze flatante. Un eveniment fericit care s-a intamplat in familia ta recent, nasterea unui copil sau o cununie civila iti dau inca suficiente resure de optimism. Zile favorabile: luni si marti.

SCORPION
Framantarile interioare vor continua parca la cote si mai alerte. Nu uita ca niciun lucru bun nu se naste usor. Pentru a fi fericit trebuie sa suferi in viata. Zile favorabile: joi si sambata.

SAGETATOR
Vei lua o decizie care te va motiva mai mult decat orice castig pe care l-ai avut in viata ta. Iti vei schimba radical destinul cat pentru urmatorii 10-15 ani. Zile favorabile: miercuri, joi, vineri si sambata.

CAPRICORN
Ai in continuare temeri din punct de vedere sentimental, insa vei reusi sa rezolvi cateva probleme de natura interioara. Zila favorabile: miercuri si sambata.

VARSATOR
Se asterne o saptamana de pace in inima ta. Vei avea nenumarate momente in care vei simti ca ti-ai gasit telul, ca in sfarsit ai dreptul sa visezi la ce vrei, ca nimeni nu iti poate reteza idealurile. Zile favorabile: marti, joi si duminica.

PESTI
Apar probleme in cuplu si nu prea iti convine sa te certi in perioada urmatoare. Unele discutii vor fi inevitabile, asa ca pregateste-ti sufletul din timp. Zile favorabile: vineri si sambata.

Sursa: teotrandafir.com