Cautare

644 de rezultate pentru "octavian ursulescu" (2.93 secunde)
Iohannis si-a dat arama pe fata, aratand nu numai o descalificanta lipsa de anvergura politica, ci si un soi de smecherie de doi lei, scrie Octavian Stireanu in ultimul editorial. ... , scrie editorialistul Octavian Stireanu.
Octavian Andronic: ... Octavian ANDRONIC) Va propun un nou slalom printre telegramele zilei, in prim de dupa cel de-al doile Guvern Dragnea esuat.
Urmeaza sa fie lansate Masurile 121 (Modernizarea exploatatiilor agricole) si 123 (Cresterea valorii adaugate a produselor agricole si forestiere), precum si cea de-a doua sesiune pentru Masurile 112 (Instalarea tinerilor fermieri) si 141 (Sprijinirea fermelor agricole de semisubzistenta)", a declarat Octavian Rudareanu, consilier Directia Promovare, Comunicare si Relatii Mass-Media din cadrul Centrului Regional 4 S-V Oltenia al Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP) - fosta Agentie SAPARD.
Beneficiarii unor proiecte de finantare pe Programul National de Dezvoltare Rurala (PNDR) pot primi de la stat un avans de pana la 50% din valoarea eligibila nerambursabila a proiectului, a anuntat miercuri, la Craiova, directorul general adjunct al Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP), Octavian Alic.
Octavian Graure, directorul general al Complexului Energetic Turceni, a declarat ca, in cazul in care se va aplica masura somajului tehnic si la aceasta unitate, se vor face economii in valoare de 9,2 milioane de lei.
Octavian Andronic publica pe Amos News articolul intitulat "Decimarea fiintei umane", pe care il puteti citi in continuare. ... Vehementa publicistului-caricaturist Octavian Andronic este unilaterala:
Printre participanti, s-a aflat si Octavian Baltac de la Nordic Import-Export CO a participat marti la evenimentul Italian Wine & Food Day organizat la Hotel Marshal Garden.
Cuvintele de ordine printre gimnaste si cei doi antrenori, Octavian Bellu si Mariana Bitang, au fost prudenta si linistea in vederea pregatirii Jocurilor Olimpice de la Londra.
Bellu si Bitang parasesc lotul de gimnastica Mariana Bitang si Octavian Bellu au decis sa paraseasca lotul national de gimnastica feminina al Romaniei. ... Octavian Bellu si Mariana Bitang, cei mai medaliati antrenori din istoria gimnasticii romanesti, au trecut la conducerea lotului olimpic la inceputul anilor ‘90.
Octavian ANDRONIC) Nu stiu daca atunci cand a compus Scrisoarea pierduta Caragiale s-a gandit vreun moment ca e pe cale sa realizeze o capodopera. ... Ba, dimpotriva, prin caracterul usor revuistic conferit partiturilor lui Dem Radulescu sau Octavian Cotescu, le-a diminuat acestora cota de reprezentativitate.
Octavian Iacob, regizorul roman acceptat cu bursa si absolvent al New York Film Academy, se alatura demersurilor voluntarilor de a-si sprijini semenii, prin realizarea unui spot TV care indeamna la solidaritate si ajutor pentru seniorii din Bucuresti, in lupta impotriva COVID-19.
Octavian Stireanu: ... Octavian Stireanu) Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a facut luni, la iesirea de la intalnirea cu ministrul Justitiei, un ghiveci de declaratii, amestecand problema gratierii cu inalta misiune pe care procurorii o au in societate.
La ora cand aceste randuri au vazut deja "lumina tiparului", una dintre cele mai reprezentative pene ale gazetariei romanesti, Octavian Paler, se afla deja la dreapta Celui de Sus, bucurandu-se de iubirea Sa fara margini, iar rama-sitele sale pamantesti odihnesc, pentru eternitate, in Cimitirul Sfanta Vineri, situat pe Calea Grivitei, in cartierul muncitoresc istoric al Capitalei.
Asociatia In Memoriam Cornel Chiriac organizeaza in fiecare an aceasta comemorare, asa ca cei care nu pot veni anul acesta sunt asteptati anul viitor, pe 5 martie 2016", ne-a spus Florin-Silviu Ursulescu.
De altfel, Ion Barca nu a detinut pana acum un mandat intreg de primar, acesta fiind ales edil al comunei in 2009, dupa decesul lui Daniel Ursulescu, fostul primar care si-a pierdut viata in urma unui accident de circulatie.
Vom vedea daca acest lucru se respecta", a precizat Dragos Ursulescu, comisar-sef al Garzii Financiare Dolj. Sesizarea vine ca urmare a semnalarii faptului ca in ultima vreme multi dintre comercianti au refuzat sa mai vanda din stocuri, pe care le pastreaza pentru scumpire.
Pentru agentii economici seriosi nu ar trebui sa fie o problema aceste modificari legislative", a declarat Dragos Ursulescu, comisarul-sef al Garzii Financiare Dolj.
Acestia trebuie sa fie inregistrati la fisc si sa plateasca accize", a declarat Dragos Ursulescu, comisarul-sef al Garzii Financiare Dolj.
Nici Dragos Ursulescu, comisarul-sef al Garzii Financiare Dolj si coordonatorul comisariatului regional, nu stia de noua organigrama ANAF si nu a parut încântat când a aflat ca dispare comisariatul regional.Si la Directia Regionala Vamala (DRV) Craiova se întrevad schimbari, având în vedere ca si aceasta si-a schimbat denumirea.
„Acum nu mai este obligatoriu sa pui stampila firmei pe factura, pentru ca sunt alte elemente de identificare“, a afirmat comisarul-sef al Garzii Financiare Dolj, Dragos Ursulescu.
google-analytics.com