Octavian Iacob, regizorul roman acceptat cu bursa si absolvent al New York Film Academy, se alatura demersurilor voluntarilor de a-si sprijini semenii, prin realizarea unui spot TV care indeamna la solidaritate si ajutor pentru seniorii din Bucuresti, in lupta impotriva COVID-19.
Spotul ilustreaza modul de organizare a unei echipe de voluntari echipati conform normelor, care pregatesc, transporta si livreaza alimente, in special persoanelor in varsta din Bucuresti. Inițiativa incurajeaza pe fiecare dintre noi sa se implice, acum cand este mai mare nevoie.
- Am realizat ca menirea mea este sa ajut prin film, arte vizuale, regizorat. Am ales sa mai implic in acest proiect pentru ca vreau sa fiu alaturi de echipele de voluntari, sa ii ajut sa convinga cat mai multi oameni sa li se alature si nu in ultimul rand sa putem acoperi nevoile alimentare de baza ale batranilor din Bucuresti. Sunt mandru ca pot contribui la aceasta cauza si sper ca mesajul sa ajunga la cat mai multi oameni de bine, a declarat Octavian Iacob.