Cautare

61265 de rezultate pentru "o tanara din horonic" (4.40 secunde)
O fata si-a pierdut viata dupa ce a fost inghitita de valuri, iar un tanar e cautat si in acest moment de salvamari, dupa ce vineri a intrat in apa si nu a mai iesit.
Dor Geta Popescu, in varsta de 12 ani si 8 luni, a atins sambata varful Aconcagua, devenind astfel cea mai tanara alpinista din lume care ajunge pe acest varf.
Trei persoane au fost ranite in urma unui accident rutier produs ieri dupa-amiaza, pe bulevardul Dacia din Craiova, de un sofer care conducea cu viteza un Audi A8 si a "agatat"
O tanara din Iasi a ajuns la spital cu arsuri grave, dupa ce a stat la plaja. Din cauza soarelui torid, femeia s-a ales cu arsuri pe 90 la suta din suprafata corpului pentru ca a adormit pe sezlong.
O familie tânara plateste lunar facturi de peste 1.000 de lei numai pentru servicii si credite, fara a lua în calcul mâncarea. Credit la masina, rate la termopane sau frigider, gaze, electricitate, telefoane mobile, telefon fix, internet, întretinere.
Banca ABN Amro, devenita de cateva luni RBS, demonstreaza inca o data ca sistemul bancar romanesc este unul cu adevarat ticalosit.
In perceptia lui nici o persoana de una singura nu detine toate cunostintele si capacitatile necesare pentru succesul unei companii. ... Zoltan Pilecki a format la Alveus Romania o echipa tanara, competenta si entuziasta, o companie stabila, puternica, pe un trend ascendent, bine pregatita sa faca fata greutatilor.
Tanara cantareata de 18 ani face furori peste hotare! ... Francesca este cea mai fresh aparitie din industria muzicala si abordeaza dubstep-ul, un stil indraznet combinat cu mai multe genuri muzicale.
O strada o sa-i poarte numele. ... Primarita Craiovei, Olguta Vasilescu, frumoasa si tanara cu pretuire si efect si cu respect pe care rar il intalnesti la un om foarte ocupat din puterea instaurata, s-a ocupat de aceasta sarbatoare.
O prietena de-a mea din Calarasi a ramas fara Benji, un catelus Bishon in varsta de doua luni. Cainele a iesit bezmetic din curtea cabinetului medical al doctoritei Elena Gabriela Florea si a luat-o hai hui pe strazi.
As fi preferat sa nu fi fost nevoita sa aud astfel de comentarii intr-unul din cazurile de care ma minunam ieri, si anume cel al maicutei chinuite de staretul manastirii (legata de o cruce si cu un calus in gura) timp de cateva zile, actiune soldata, intr-un final, cu decesul tinerei de 23 de ani.
Monica Gabor - o stiti ...
Premierul a girat pentru tanara sa consiliera pe probleme economice, care nu avea nicio sustinere sau putere politica.
Deputata PSD - declaratia anului in politica Frumoasei deputate PSD de Prahova, Andreea Cosma, ii apartine ceea ce ar putea fi, in opinia nostra, declaratia anului in materie de politica, facuta recent, intr-o luare de cuvant in parlament.
Cum vara incepe sa Arda din ce in ce mai tare, Adi Sina s-a hotarat sa schimbe aerul si ritmul, lansand noul sau single ‘Pierdevara‘.
Irinel se iubeste inca din vara cu mandretea asta de fata! Omul de afaceri Irinel Columbeanu (56 de ani) pare sa aiba in continuare succes la "prospaturi", chiar daca milioanele lui de euro s-au dus, in ultimii ani, pe apa sambetei, din cauza afacerilor paguboase.
In revista Idealuri a Colegiului National "Iulia Hasdeu", o tanara de 17 ani, Alina Avadanei, eleva in clasa a XI-a, scrie un articol interesant intitulat "Aripi frante". In aceasta proza scrisa de Alina cu siguranta ca se vor regasi multe tinere din generatia de azi.
O tanara gravida sta de vineri in spital, cu fatul mort in pantece. ... Rudele au facut plangeri la Politie si Colegiul Medicilor.Pentru ca avea dureri cumplite, tanăra din Calarasi a chemat ambulanta vineri dimineata.
Inainte cu o seara de a se petrece incendiul din Constanta, in care au murit trei doua tinere dansatoare si o tanara cantareata, una dintre ele s-a fotografiat cu Bodo, la finalul unui spectacol de-al lor.
Cine are grija ca la o petrecere cu mii de liceeni distractia sa nu devina drama? ... Cine trebuia sa le spuna celor care au organizat Superbalul Bobocilor, unde o tanara a luat foc, ca nu se pot juca cu viata unora care de-abia au iesit din copilarie?
google-analytics.com