Zoltan Pilecki - General Manager Alveus Romania decide ca a sosit timpul unei schimbari. Dupa 9 ani va parasi conducerea companiei Alveus Romania, nu inainte de a fi ajutat compania slovena in procesul de recrutare a viitorului General Manager.
Schimbarea va avea loc in luna decembrie 2009, urmand ca noul Manager sa preia functia dupa Conferinta anuala de vanzari care va avea loc anul acesta la Varsovia.
Zoltan Pilecki are incredere in echipa sa si in potentialul acesteia.
In perceptia lui nici o persoana de una singura nu detine toate cunostintele si capacitatile necesare pentru succesul unei companii. Atingerea obiectivelor si succesul presupune munca in echipa, incredere reciproca si asigurarea posibilitatilor de dezvoltare, atribute pe care le-a cultivat in interiorul companiei si in relatiile cu partenerii de afaceri.
Zoltan Pilecki a format la Alveus Romania o echipa tanara, competenta si entuziasta, o companie stabila, puternica, pe un trend ascendent, bine pregatita sa faca fata greutatilor.
Planuri de viitor? Zoltan Pilecki a simtit ca in ultimul timp i-a lipsit provocarea, si isi doreste sa intre intr-un domeniu dinamic intr-o companie aflata la inceput pe piata romaneasca sau care se confrunta cu provocari majore. Nu inainte de o pauza de cateva luni. El considera urmatoarea perioada drept "vacanta inspirationala", si intentioneaza sa-si dedice timpul dezvoltarii personale si pasiunii de a calatori
Alveus este marca inregistrata a firmei Kovinoplastika d.d. Slovenia pentru chiuvete de inox, chiuvete din material compozit, baterii de bucatarie, hote si electrocasnice incorporabile de bucatarie. Cu mai mult de 14 milioane de chiuvete vandute in 40 de ani, brandul Alveus este prezent in majoritatea tarilor europene fiind unul din cei mai mari jucători din acest domeniu in Europa. Alveus este prezenta in Romania din 1999 devenind in timp unul din liderii pietei in domeniul sau.