La Kanal D, in cadrul emisiunii "Teo Show", sunt invitate la aceasta ora cateva vedete de la noi, printre care si Bogdan Marin zis Bodo, solistul trupei Proconsul.
Inainte cu o seara de a se petrece incendiul din Constanta, in care au murit trei doua tinere dansatoare si o tanara cantareata, una dintre ele s-a fotografiat cu Bodo, la finalul unui spectacol de-al lor. Interesant este faptul ca pe tricoul lui Bodo era un mesaj incredibil: "Stay calm and love Jesus" ("Stai calm si iubeste-l pe Dumnezeu!).
Destinele celor trei tinere au fost curmate de flacari!
Cele trei tinere au murit imbratisate.
A patra tanara care se afla si ea in restaurant, Nicolle Buirencu, a supravietuit si este internata acum la Spitalul de Arsi din Capitala. Aceasta are arsuri in proportie de 10% pe intregul corp.

Cine sunt tinerele moarte in incendiul de la Constanta

Mihaela Michy Tuca, Ioana Nicoleta Cengher si Nicole Vasiliteanu erau angajate ale restaurantului Beirut.
Michy, Nicoleta Ioana Cengher si Nicole Vasiliteanu, tinerele care si-au pierdut viata in incendiul izbucnit in restaurantul Beirut din Constanta, erau angajate ale localului. Michy si Nicole lucrau ca dansatoare, iar Nicoleta Cengher era cantareata.
Nicoleta Vasiliteanu, alias Nicole Belleuza, a fost recunoscuta la morga de tatal si de iubitul ei dupa bijuteriile pe care le purta, potrivit adevarul.ro.
"Ne-am bucurat, am zis ca Nicoleta a noastra nu e moarta. Ori se ascunde pe unde din cauza sperieturii, ori e cazuta pe undeva, desi ni s-a spus ca nu mai e nimeni in local. Pe la 3.30 am ajuns iar la Beirut si aici ni s-a spus ca au mai gasit o fata, arsa toata. Ne-am intors la morga si a fost recunoscuta de tatal si iubitul ei dupa inele si cercei", a declarat plangand prietena lui Nicole pentru Adevarul.ro.