Cautare

61307 de rezultate pentru "o tanara din horonic" (4.59 secunde)
Israel este o tara, care in 63 de ani de existenta a reusit sa se pozitioneze pe harta ca trend setter (impunerea unei linii de conduita, de moda, de idei; ... Din Israel sosesc astazi in Europa ideile de moda, bijuterii, produse cosmetice si make-up.
Manifestarile "Lumina de la Malul Marii", organizate de Primaria Mangalia si "Aldaco Film", au adus pe plaja si faleza din localitate cateva mii de localnici si turisti.
Doamna Alina Mungiu a emis in urma cu cativa ani o teorie tentanta, dar falsa. ... Teoria a fost preluata de ziaristi si de politicieni si a capatat o anume notorietate.
A doua zi, acestea au fost expediate cu avionul la baza militara Fort Worth din Texas, de unde, la ordinul Generalului Ramey, comandantul bazei, au plecat spre baza, numita, azi Wright-Patterson din Dayton, Ohio.
Pe lista mai figureaza fratii timisoreni Marius si Emil Cristescu, un cetatean libanez si o firma al carei patron a fost implicat alaturi de ex-ministrul Sebastian Vladescu în afacerile cu arme, pe relatia Africa.
Pe lista mai figureaza fratii timisoreni Marius si Emil Cristescu, un cetatean libanez si o firma al carei patron a fost implicat alaturi de ex-ministrul Sebastian Vladescu în afacerile cu arme, pe relatia Africa.
Nomad si secretos, dar cu o inteligenta sclipitoare si cu un scop nobil, de dezvaluire a diverselor "adevaruri ascunse", a devenit in cateva luni una dintre cele mai controversate persoane din lume si singura fata cunoscuta de la Wikileaks.
Atunci un OZN a aterizat intr-un parc in fata a circa treizeci de martori, in majoritatea lor copii de 9-11 ani, care ieseau de la o scoala dar, ceva mai departe, si cativa adulti intr-o statie de autobuz.
Rezum in continuare doar principalele elemente din relatarile ei. ... In perioada amintita, locuia impreuna cu cei doi copii, nascuti in 1981 si 1983, intr-un apartament de bloc cu trei camere din Bucuresti.
Rezultatele slabe inregistrate de Partidul Democrat- Liberal la alegerile locale din Constanta au dus la cele mai dure masuri luate vreodata in istoria acestei formatiuni.
Cine a avut interesul sa distruga imaginea celui mai bun ortoped pediatru din Romania? ... Am refuzat constant ceea ce toti pacientii si rudele acestora ofera in toate spitalele din tara.
Ziarele rusesti reaminteau o zi aniversara: la 30 Decembrie 1922, in tara lui Lenin a fost proclamata crearea URSS, constituita initial din patru republici: ... - URSS a existat pana in anul 1991 si a fost in acea perioada cel mai mare si mai puternic stat din lume.
Într-o jumatate de zi, printre brokeri si cotatii atipice, am observat clienti panicati, o piata în cadere, din care au lipsit cele mai lichide companii.
Intamplarea din camera de garda care l-a convins pe prof. ... Constantin Chira sa scrie o monografie de exceptie (Autoare: ... Intamplarea din camera de garda care l-a convins pe prof. ... Constantin Chira sa scrie o monografie de exceptie PROFESOR DOCTOR DIMITRIE GEROTA.
Un contract cu o banca ar trebui sa fie avantajos pentru ambele parti.
Randul alb de mai sus este o pauza de sters ochii. ... In 1995 - o, apuse vremuri ale tineretii mele!... dar nu despre asta vreau sa marturisesc - eram redactor la revista "Timpul", din Iasi.
FARCAS) Pe 8 noiembrie 2012, canalul de stiri Fox31 din Denver (Colorado) anunta ca un mare numar de obiecte zburatoare neindentificate au fost surprinse deasupra orasului Denver si nimeni nu poate explica ce se intampla.
In arhivele Fundatiei din Virginia Beach (SUA) care-i poarta numele, se gasesc procesele verbale a 12.250 de lecturi; dintre acestea, circa 9.400 sunt diagnostice medicale, de o mare exactitate, insotite de tratamente, in general eficace.
Pe unde deschizi ziarele si televizorul gasesti, de la un timp incoace, numai declaratii incantate si incantatoare ale unor actori valorosi din patrimoniul national, care mai de care gata sa treaca cu arme cu tot in tabara….
Melania Radu) Noaptea de Sanziene este o noapte magica, un moment de liniste, de echilibru, in care se deschid portile cerului si lumea de dincolo vine in contact cu lumea pamanteana.
google-analytics.com