Cum vara incepe sa Arda din ce in ce mai tare, Adi Sina s-a hotarat sa schimbe aerul si ritmul, lansand noul sau single ‘Pierdevara‘.
Aceasta piesa cu acorduri optimiste si jucause este o colaboare cu tanara artista Cojo si vorbeste despre un moment anume al relatiilor amoroase, pe care cu siguranta l-am trait cu totii:
‘Pierdevara vorbeste despre punctul unei relatii in care ea acuza si el se scuza. Dar el e optimist si crede ca diseara e seara cea mare in care o va convinge ca totul este frumos‘ ne-a marturisit Adi.
Continuand pe tema iubirii si a sacrificiilor, Adi ne-a povestit:
‘Iubirea vine fara sacrificii. Sacrificiile pot stinge o iubire. Iubirea mea a venit fara sa fac sacrificii. In cariera insa sacrifiicile sunt multe si marunte. Nu atat de importante incat sa influenteze negativ cariera mea, din fericire‘ a povestit el zambind.
Single-ul sau anterior a ajuns si el la statutul de hit, mentinand astfel linia inceputa acum ani de zile cu piesa cum sunt Kylie, My Passion sau I‘m Sorry.
‘Pe langa noul single, vara asta lucrez la un show nou, o formula de scena fresh cu trupa live in care voi canta atat hiturile mele intr-o versiune speciala si cateva coveruri surpriza‘ a povestit el despre cursul pe care il va urma cariera sa in aceasta vara.
Despre colaboarea cu Cojo, artista care a lansat de curand primul sau single, ‘Hai Pa‘, o productie Adi Sina, acesta din urma declara:
‘Cojo este o tanara in care eu cred foarte mult si cred ca vocea ei completeaza perfect piesa si starea piesei.‘
Incepand din aceasta seara veti putea asculta piesa ‘Pierdevara‘ semnata Adrian Sina feat. Cojo pe: https://www.facebook.com/RotonMusic
Facebook:
https://www.facebook.com/AdrianSinaOfficial
https://www.facebook.com/CoJoOfficialMusic