Cautare

4706 de rezultate pentru "nr telefon informatii numere" (5.29 secunde)
Potrivit actului, orice informatii cu privire la pachetul de servicii turistice, pretul acestuia si toate celelalte conditii aplicabile contractului, comunicate de organizator sau de detailist consumatorului, trebuie sa contina indicatii corecte si clare, care sa nu permita interpretari echivoce ale acestora.
Microsoft investigheaza posibile fraude in Xbox Live Gigantul Microsoft a anuntat ca investigheaza anumite informatii legate de "comportamente frauduloase si furt", in cadrul serviciului sau de jocuri on line Xbox Live, care are peste sase milioane de membri, informeaza agentia Reuters, citata de bloombiz.ro.
Accesati myaccount.google.com si, dupa logare, intrati in "Informatii personale". Veti putea vedea numarul de telefon si adresele de e-mail asociate contului. In plus, puteti face setarile care sa permita sau nu Google sa pastreze si sa foloseasca diverse informatii despre dumneavoastra.
Virusul prin care hackerii ne fura fotografiile si filmarile din telefon Un nou virus, extrem de periculos, face ravagii in telefoanele, computerele si tabletele din intreaga lume. Botezat Hide and seek, adica De-a v-ati ascunselea, acesta preia controlul oricarui dispozitiv electronic inteligent si le furnizeaza hackerilor informatii despre posesor.
Ceream informatii cu privire la orele de functionare ale aparatului, starea bateriei, nivelul de date de internet utilizate in perioada in care router-ul era pornit si multe alte informatii ce imi erau necesare pentru a putea desfasura o mica ancheta ca la carte.
Marian aduce inca un argument in sprijinul acestei teorii, spunand ca Ioana Timofte circula cu un Mercedes CLS 320, de culoare neagra, inmatriculat si inregistrat la Directia Generala de Informatii a Armatei. Aceeasi masina, mai spune pesedistul Valer Marian, are doua numere de inmatriculare, pe care le schimba zilnic.
Stan mai spune, cu referire la cele doua numere telefonice care apar in prima sa declaratie, ca apartin unor importanti demnitari ai statului, iar interceptarea lor ar putea scoate la lumina elemente extrem de interesante.
Romania a fost pro-activa in schimbul de informatii cu celelalte state membre UE, a investit enorm in securizarea frontierelor. ... (E drept ca Romania nu are problema altor tari, confruntate cu numere mari de migranti).
Prin schimbul de informatii, statele membre pot urmari circulatia in spatiul comun a marfurilor pentru care nu va mai exista control vamal.
Din ce in ce mai multi raufacatori incearca sa-si pacaleasca victimele cu ajutorul internetului, pentru a obtine date personale si numere de conturi bancare, potrivit unui nou sondaj, publicat ieri. ... In mesajele respective, utilizatorilor li se cere sa verifice anumite informatii, cum ar fi date personale sau parole.
Standardul actual, IPv4, presupune utilizarea a patru grupuri de cate trei numere fiecare, cuprinse intre 1-255. ... Ultimele informatii prevad trecerea treptata la IPv6 pana in 2008, in trei stagii.
Efectul consta insa in faptul ca celor care cauta anumite informatii le vor fi afisate site-urile care au scris continutul original si nu cele care au copiat acest continut de pe site-urile originale".
Multe dintre cladiri sunt din secolele XIX si XX si au placute cu informatii despre cand au fost construite si despre cum au fost folosite. ... Nu va speriati de ’’hangitele’’ imbracate in haine populare care mai erup in numere aparent spontane de cancan in unele seri;
Si daca tot il crede asa influentabil decit sa ii puna pe aia de la SRI sa numere cite masline are in salata, ar fi mai bine sa il cheme si sa il intrebe zilnic cu cine a luat masa.
La sfarsitul saptamanii trecute, cu surle si trambite, sefa de la Integrare, Anca Boagiu, anunta la o conferinta de presa aparitia primelor numere din "The Economist" si "Financial Times" care contin informatii despre Romania.
sistemele de supraveghere video reprezinta un instrument foarte important pentru ordinea publica, avand o actiune preventiva si furnizand informatii necesare prinderii autorilor. ... Inprezent, Bucurestiul nu beneficiaza de un astfel de sistem de supraveghere video (recunoastere numere de inmatriculare autovehicule).
Razvan Gabriel Trifan se afla la volanul autoturismului marca Opel, cu numere de Bucuresti, cand, intre comunele Saschiz si Vanatori, a pierdut controlul volanului si a intrat pe contrasens, chiar intr-o curba, moment in care s-a izbit de un autocar care se intorcea din Grecia si circula regulamentar.
Deputatul a povestit un episod in care a vorbit la telefon cu doi primari PSD in acelasi timp, punand unul dintre telefoane pe speaker, fara ca interlocutorul sa stie acest lucru, tocmai pentru a-i arata celuilalt pretendent pesedist cu cine este nevoit sa stea de vorba.
Nu stiu ce informatii are Traian Basescu ca as fi facut, dar este dezinformat. ... Mircea, uite, asa cum il vedeti, cand pune mana pe telefon ii raspunde Berlusconi, si stie si cine e si ii si raspunde!
Presedintele PSD a explicat ca a discutat la telefon cu premierul desemnat Mihai Razvan Ungureanu pentru ca are "o relatie mai mult decat civilizata". ... Eu am vorbit la telefon cu dl Ungureanu pentru ca avem o relatie mai mult decat civilizata.
google-analytics.com