Cautare

5793 de rezultate pentru "nr de telefon harsova constanta" (6.68 secunde)
Rezultatele slabe inregistrate de Partidul Democrat- Liberal la alegerile locale din Constanta au dus la cele mai dure masuri luate vreodata in istoria acestei formatiuni.
Asezat pe pozitia de forta a celei mai puternice organizatii din tara, PSD Constanta cere nu mai putin de trei ministere in viitorul guvern social-democrat.
Daca pe alte meleaguri sa ai o casa de vacanta a devenit un lucru aproape banal, se pare ca la malul marii lucrurile stau cu totul altfel, daca avem in vedere ca o parte dintre sefii institutiilor deconcentrate din Constanta, oameni de vaza de altfel, spun ca nu detin alte locuinte in afara de cele in care locuiesc.
In urma cu mai mult de un an, Gheorghe Moldoveanu, directorul general al Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime SA Constanta, si campion al licitatiilor trucate ce au condus la despuierea Administratiei Portuare de cele mai atractive si mai profitabile surse de venituri, a mai tras un tun colosal, actionand - potrivit unor surse bine informate - la comanda politica si ierarhica a fostei conduceri a Ministerului Transporturilor.
Cotidianul "Replica" de Constanta a avut, in anul 2005, o serie de materiale care au facut deliciul cititorilor. ... Din seria dezvaluirilor cotidianului nostru nu putem sa nu aducem in prim-plan editia nr.
Chestorul Mircea Bargoz este de mai putin de o luna seful Politiei Constanta. ... Deocamdata, se afla la faza de prospectare, de elaborare a planului de actiune, incearca sa ia totul de la capat, in stilul sau.
Garda Financiara Constanta va declansa incepand de luna viitoare verificarea tuturor societatilor comerciale privatizate in judetul Constanta, pentru a stabili modul in care noii proprietari si-au indeplinit obligatiile asumate prin contractul de privatizare.
Trenurile Soarelui vor circula mai devreme in aceasta vara Trenurile Soarelui 2019, care vor lega marile orase de litoralul Marii Negre, incep sa circule mai devreme, de la mijlocul lunii iunie.
Prefectul judetului Constanta, Claudiu-Iorga Palaz, a convocat astazi toti factorii cu responsabilitati in combaterea comercializarii plantelor, substantelor si preparatelor stupefiante, halucinogene, euforice si psihotrope, pentru stabilirea unei strategii comune care sa conduca la eradicarea acestui fenomen pe raza judetului Constanta.
Deprinsi de comunism si social-democratie sa se taraie la limita subzistentei si indobitociti de saracie, bunicii nostri trebuie sa devina peste noapte fermieri europeni.
Toata floarea cea vestita a vietii politice locale social-democrate a facut, in cursul zilei de ieri, o vizita in localitatile Oltina si Ostrov, pentru a constata progresele care s-au facut pana la momentul de fata, dupa inundatii, precum si pentru a prezenta obiectivele vizate pentru reabilitare.
Biroul Permanent Judetean al PD Constanta s-a intrunit la sfarsitul saptamanii trecute pentru a analiza cercetarile sociologice efectuate intre lunile iunie si august, pentru 26 de localitati ale judetului Constanta:
Liberalii constanteni au suferit cateva infrangeri usturatoare la Constanta.
La fel ca si celelalte institutii, si Directia Regionala de Drumuri si Poduri (DRDP) Constanta asteapta adoptarea bugetului pentru a putea demara lucrarile programate. Aidin Ibram (foto), seful (DRDP), a declarat, pentru cotidianul "Replica" de Constanta, faptul ca odata cu virarea banilor are in vederea repararea mai multor drumuri.
Presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, se afla, de cateva zile, pe litoral. Si in urma cu o saptamana s-a aflat tot pe litoral, la Neptun, la vila de protocol "Lotus", a fugit pana la Bucuresti pentru a rezolva cateva probleme, iar de joia trecuta s-a reintors in vacanta.
Sedinta extraordinara a Consiliului de Coordonare Local, convocata de mai multi membri care au fost intre timp exclusi din partid, a reunit la Teatrul Ovidiu peste 300 de persoane, care s-au manifestat vehement impotriva actualei conduceri interimare a organizatiilor judetene si municipale Constanta.
Din cauza bugetului auster de anul acesta, majoritatea institutiilor publice din Constanta sunt nevoite sa gestioneze banii cum pot mai bine, pentru a reusi sa plateasca si salariile, si utilitatile, asa incat sa mai ramana bani si pentru situatii neprevazute, cum ar fi schimbarea unui bec ars sau sa repare o priza.
Datorita conditiilor meteoreologice nefavorabile, Regionala de Transport Feroviar Constanta anunta ca anuleaza, pana la noi dispozitii, trenurile de persoane tr.
Lovitura de teatru pe scena politica romaneasca: ... Daca romanii si-au demonstrat maturitatea, polarizandu-si votul si avand preferinte ferme de aceasta data, politicienii rateaza si acest examen, demonstrandu-se tot dame de larg consum.
Sefii de institutii descentralizate din judetul Constanta nu au de gand sa-si dea demisia, chiar daca, in mod oficial, partidul din care fac parte nu se mai afla la Putere.
google-analytics.com