Cautare

5793 de rezultate pentru "nr de telefon harsova constanta" (3.16 secunde)
Iata testul care iti spune daca esti obsedat de telefonul mobil sau nu O noua cercetare efectuata in Regatul Unit arata ca 94% dintre britanici aleg sa stea o saptamana fara sa faca sex cu partenerul/partenera decat sa ramana fara telefonul mobil.
Toate voturile valabil exprimate in cel de-al doilea tur de scrutin al alegerilor locale, in cele 31 de circumscriptii electorale din judetul Constanta au fost numarate, ieri, de specialistii din cadrul Directiei de Statistica si de reprezentantii Biroului Electoral Judetean Constanta, iar la finalul calculelor facute, au fost desemnati si castigatorii.
PSD isi ia munca in serios de recastigare a puterii peste tot unde se poate in Romania, iar un pas in acest sens este startul dat racolarii primarilor de alte coloraturi politice.
Pentru ca se apropie finalul primului an de mandat al primarilor din judetul nostru, cotidianul "Replica" va prezinta o radiografie a activitatii acestora, asa incat am solicitat parerea mai multor edili din judet cu privire la realizarile si nerealizarile inregistrate in tot acest timp.
Tentativele de genul Victor Ponta sau Daciana Sarbu, ori - de ce nu - Codrut Seres, nu pot fi numite inca "de referinta".
Din data de 18 martie a.c., comisarul sef Vasile Balan, omul care asigura din data de 1 martie a.c. conducerea interimara a Inspectoratului Judetean de Politie Constanta, a fost eliberat din functie.
Referendumul privind desfiintarea judetului Constanta s-a incheiat la ora 21.00, dupa ce procesul electoral a fost prelungit cu o ora, la cererea PSD si PNL, iar procesele-verbale de la sectiile de votare vor fi centralizate de angajatii Directiei de Evidenta Persoanelor, aflata in subordinea CJ.
In cursul zilei de ieri a avut loc inaugurarea statiei de tratare a apelor uzate din Portul Constanta. Aceasta investitie, care a costat 7,6 milioane de euro este complet automatizata si dispune de instalatii si echipamente performante fabricate de cunoscuta companie germana Siemens.
In premiera, in data de 20 septembrie a.c la Belgrad se organizeaza evenimentul denumit "Ziua Portului Constanta", organizat de Compania Nationala Administratia Porturilor Maritime SA Constanta.
Pe Aeroportul International Mihail Kogalniceanu din judetul Constanta a aterizat ieri prima aeronava de pasageri Boeing 737-800, apartinand companiei irlandeze low cost Ryanair care va inaugura in ziua de 18 aprilie a.c. o cursa regulata Constanta-Pisa (Italia).
Fara niscaiva vraji facute de Ministerul Transporturilor, Autostrada Soarelui nu va fi gata in 2011, dupa cum spune ministrul de resort, Anca Boagiu ("Pana la sfarsitul anului 2011 vom putea merge cu totii de la Bucuresti la Constanta pe autostrada").
Atat de parlamentar, incat a uitat sa foloseasca deja invechitul telefon mobil pe care, dupa cum zice gura targului, trebuie musai sa-l schimbe cu unul mai pe masura functiei. De fapt, pentru baiatul prefectului, Edi Martin, telefonia mobila a reprezentat mereu o problema.
Dupa marea de rosu de la Bucuresti, cand PSD-ul si-a prezentat candidatii, Constanta a urmat ieri exemplul.
Sfarsitul de saptamana a fost unul extrem de incarcat pentru liberalii constanteni, Organizatia Judeteana Constanta a Partidului National Liberal primind vizita europarlamentarului Ramona Manescu, candidatul PNL la alegerile pentru Parlamentul European aflandu-se pentru doua zile in judetul Constanta.
Agentia de Plati si Interventii pentru Agricultura Constanta a fost infiintata in iulie 2005, fiind subordonata Directiei Generale pentru Agricultura Constanta. Incepand cu 1 ianuarie 2006 insa aceasta a devenit o institutie independenta iesind de sub tutela Directiei pentru Agricultura.
Incepand de luni 10 Ianuarie 2011, soseaua Constanta - Cernavoda (DN22C) va fi inchisa pentru lucrarile de reabilitare a podului de la Cernavoda. ... Drumul cel mai aglomerat va fi DN2A, pe ruta Giurgeni - Harsova - Constanta.
Primarul localitatii Harsova, Ionel Chirita, i-a adus la cunostinta reprezentantului Guvernului in teritoriu ca presedintele CJC a informat Consiliul Local al orasului pe care liberalul il administreaza ca a fost repartizata suplimentar catre bugetul local o suma de peste 500 milioane lei, din cota de 17%.
"In realitate nu prea exista autonomie locala in Romania", a declarat sambata Ludovic Orban, viceprimarul Bucurestiului, membru in Comitetul executiv al PNL si presedintele Ligii Alesilor Locali, in cadrul unei intalniri pe care a avut-o la Harsova cu mai multi primari constanteni.
Ultima iesire in acest sens a lui Orban a avut loc sambata, la Harsova, cu ocazia incheierii programului "Alesii locali PNL, responsabili in fata cetateanului".
Un sat, pierdut la o margine a Dobrogei, pe malul Dunarii, undeva pe drumul rau si rar batut care leaga Cernavoda de Harsova. De ce s-ar incumeta drumetul in pustia aceea? Poate pentru o adiere de liniste si o zbatere de gand.
google-analytics.com