Romtelecom a majorat, incepand cu aceasta saptamana, numarul de abonamente Dolce, de la unu la trei, si a redus tariful celui mai ieftin abonament de la 4,9 euro/luna (fara TVA) la 2,9 euro/luna (fara TVA), a anuntat operatorul de telecomunicatii.
"Noii abonati Dolce pot opta pentru unul dintre cele trei pachete principale, ce pun la dispozitie programe pentru toate segmentele de clienti - Dolce National, Dolce Variat si Dolce Star. Ultimul are si o versiune pentru care nu este necesara o perioada contractuala, Dolce Flexi", se arata intr-un comunicat al Romtelecom.
Anterior, Romtelecom avea un singur abonament Dolce , Variety Special Star, destinat clientilor Romtelecom care utilizau un serviciu al operatorului, si costa 4,9euro/luna, fara TVA.
Cu un abonament lunar de 2,9 euro (fara TVA), Dolce National se adreseaza clientilor cu venituri mici si nevoi reduse in ceea ce priveste vizionarea programelor TV. Abonamentul are 21 de programe TV.
Cu 48 de programe TV, Dolce Variat este un abonament destinat intregii familii. Pachetul este disponibil pentru un abonament lunar de 3,9 euro, fara TVA.
Cel de al treilea abonament, Dolce Star, se adreseaza cinefililor si are 57 de programe TV, inclusiv canalele CineStar, ActionStar si ComedyStar.
Pretul abonamentului Dolce Star se ridica la 4,9 euro, fara TVA.
In plus, portofoliul Romtelecom include si Dolce Flexi, singurul abonament de programe TV de pe piata disponibil fara perioada contractuala.
"Dolce Flexi este ideal pentru casele de vacanta, cu aceeasi grila de programe ca si Dolce Star, dar oferit fara impunerea unei perioade contractuale", se spune in comunicat.
Directorul executiv comercial pentru segmentul rezidential al Romtelecom, Joerg Zeddies, spune ca redefinirea abonamentelor Dolce este o consecinta fireasca a maturizarii serviciului de televiziune prin satelit.
"Incercam astfel sa raspundem mai bine preferintelor clientilor nostri. In plus, Romtelecom va continua sa investeasca in dezvoltarea platformei DTH Dolce. Obiectivul nostru este sa retransmitem pana la 100 de canale, inclusiv programe HD, si sa oferim toate tipurile de optiuni de divertisment TV", a spus Zeddies.
Pentru clientii interesati sa se aboneze la serviciile Dolce fara a avea si un alt serviciu Romtelecom, sunt disponibile trei abonamente - Dolce National Uni, Dolce Variat Uni, Dolce Star Uni. De asemenea, este disponibila si versiunea pachetului principal ce nu necesita o perioada contractuala, Dolce Flexi Uni.
Timp de o luna, clientii Dolce existenti vor avea posibilitatea de a migra catre unul dintre noile pachete create, in functie de preferintele fiecaruia. In perioada urmatoare clientii vor fi informati personal asupra pasilor care trebuie realizati pentru a alege unul dintre noile pachete principale.