Cautare

1486 de rezultate pentru "nr de telefon deranjamente romtelecom zalau" (3.26 secunde)
Uzina Tenaris Silcotub din Zalau, cel mai important producator de tevi din otel din Romania, isi va opri activitatea, in perioada 19 decembrie- 5 ianuarie din cauza crizei economice, unii dintre angajati urmand sa intre in somaj tehnic, potrivit liderilor sindicali.
INGRIJIRE INTEGRATA PENTRU PACIENTII CU BOLI RARE, workshop romano-norvegian la Zalau / magazinsalajean.ro/ Autoare: FLAVIA PINTEA Centrul Pilot pentru Boli Rare NoRo Zalau a organizat, la finele saptamanii trecute, un workshop romano-norvegian pe tema ingrijirii integrate pentru persoane cu dizabilitati complexe produse de boli rare, folosind modelul norvegian.
Linia pentru deranjamente, 929, este ocupata tot timpul. Reprezentantii companiei spun ca de vina este clima. Compania CEZ, furnizorul de energie electrica în Oltenia, nu mai face fata reclamatiilor venite din partea clientilor.
Romtelecom schimba identitatea vizuala a canalului TV Dolce Sport Incepand de vineri, 1 iunie, de la ora 18.30, televiziunea de sport a Romtelecom, Dolce Sport, are o noua identitate vizuala, schimbare facuta in contextul in care pe parcursul verii se vor difuza campionatul Euro 2012 si Jocurile Olimpice de la Londra, a anuntat vineri operatorul de comunicatii electronice.
Semnalul de alarma tras de Consiliul de Concurenta referitor la instalarea Internetului in scolile romanesti a provocat valuri la nivelul factorilor decizionali ai Romtelecom, care au decis atat limpezirea situatiei, dar au determinat si anumite medii sa recunoasca faptul ca au gresit atunci cand s-au grabit sa arate cu degetul catre operatorul de telefonie.
Cei aproximativ 1.600 de angajati ai fabricilor Silvania si RomSteel Cord din Zalau, ambele apartinand grupului francez Michelin, vor fi in tomaj tehnic timp de circa doua saptamani, pana la inceputul lunii ianuarie, din cauza scaderii cererilor pe piata anvelopelor.
Dorica si Tiberiu Dan au deschis Centrul de boli rare NoRo din Zalau pentru a ajuta copiii care sufera. Oana, fiica lor in varsta de 30 de ani, sufera de sindromul Prader-Willi de la 18 ani.
Daca ajungeti prin Zalau, trebuie neaparat sa vizitati si Muzeul Judetean de Istorie si Arta de aici (adresa: ... Unirii nr.
RomTelecom va lansa la 3 octombrie opt optiuni pentru serviciile de voce, reducand tarifele pentru anumite tipuri de convorbiri in schimbul achitarii unui abonament lunar, care se va adauga celui de baza, anunta operatorul de telefonie fixa.Pentru clientii persoane fizice, operatorul va reduce cu 15% pana la 25% convorbirile de pe fix pe mobil, iar pentru convorbirile internationale RomTelecom va practica reduceri de 20% din tariful normal.
Romtelecom organizeaza in aceasta vara o serie de concerte de muzica romaneasca in orasele Arad, Baia Mare, Bacau, Iasi, Bucuresti, Galati si Constanta. Turneul este organizat in colaborare cu MTV Romania, turneu ce sta sub semnul apropierii dintre oameni, concept promovat de compania Romtelecom.
RomTelecom a contestat in instanta decizia Autoritatii Nationale de Reglementare in Comunicatii (ANRC) din 27 octombrie, privind tarifele de interconectare, potrivit unui comunicat al operatorului de telefonie fixa. Decizia ANRC stabileste tarife de interconectare pe care compania este obligata sa le factureze celorlalti operatori sub nivelul costurilor RomTelecom.
Romtelecom a lansat ieri prima oferta de pachete integrate de internet de banda larga si voce pentru afacerile mici si mijlocii.
Zsolt Nagy, ministrul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, a semnat ieri la Bucuresti contractul de consultanta privind serviciile financiare pentru vanzarea pe piata de capital a pachetului de actiuni detinut de statul roman la Romtelecom, impreuna cu consortiul compus din Credit Suisse (Europe) Limited si IEBA Trust.
Sub deviza "Sarbatori, colinde si voie buna/Tot atatea feluri de a te apropia de cei dragi", Romtelecom a sarbatorit alaturi de angajati, autoritati locale si judetene si colaboratori apropierea Sarbatorilor de iarna.
Daca vreti sa va construiti propriul site pe Internet, atunci trebuie sa stiti ca RomTelecom va pune la dispozitie servicii de gazduire web.
RomTelecom a lansat un nou model de factura pentru serviciile sale, care contine un set de informatii mai bine structurate si mai usor de parcurs. ... Factura curenta a fost restructurata pentru a reflecta mai clar categoriile de servicii facturate, abonamentele acestora fiind regrupate in patru categorii:
Romtelecom a redus luni cu 40% tarifele pentru convorbirile interurbane in reteaua companiei efectuate in orele de varf, coborand nivelul la cel pentru apelurile locale, si cu 17% costurile pentru apelurile catre alte retele de telefonie fixa din Romania, a anuntat operatorul de telefonie.Astfel, pentru toate abonamentele telefonice, tarifele practicate in timpul orelor de varf sunt de 2,7 eurocenti/minut in reteaua Romtelecom (cu exceptia actualului abonament Confort Standard, care are un pret de 1,89 eurocenti/minut), si de 4,5 eurocenti/minut, fara TVA, pentru apelurile catre alte retele fixe.Reducerile se aplica in cazul persoanelor fizice si reprezinta beneficii acordate clientilor care, in functie de tipul abonamentului, dispun si de apeluri nelimitate netaxabile, in afara orelor de varf sau pe tot parcursul zilei, pentru apelurile locale si interurbane atat in cadrul retelei Romtelecom, cat si catre alte retele fixe din Romania.Totodata, Romtelecom a schimbat si denumirea abonamentelor pentru a sugera tipul de serviciu la care se refera.
TVR si Dolce vor transmite simultan meciurile de la Campionatul European de Fotbal TVR va transmite in direct toate meciurile din cadrul EURO 2012, oferind Romtelecom dreptul de a transmite simultan aceste meciuri, incepand de sambata, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.
In perioada 1 septembrie - 31 octombrie 2006, clientii care vor incheia contracte pentru unul dintre produsele de acces internet prin ADSL, oferite de Romtelecom, vor beneficia de 20 la suta reducere pe viata la abonamentul lunar.
Romtelecom desfasoara pana pe 31 decembrie 2006 o promotie destinata clientilor persoane fizice care solicita instalarea unei linii telefonice principale sau ISDN 2, care solicita mutarea exterioara a liniei sau care au cereri de instalare a unei linii telefonice in asteptare si beneficiaza de solutie tehnica in perioada promotiei.
google-analytics.com