Romtelecom a lansat ieri prima oferta de pachete integrate de internet de banda larga si voce pentru afacerile mici si mijlocii. Cele patru pachete incluse in oferta sunt create sa raspunda cerintelor de comunicatii ale companiilor cu pana la 50 de angajati, asigurand economii pentru serviciile de voce de pana la 35 la suta, iar pentru cele de acces la internet de banda larga, de pana la 25 la suta.
Potrivit unui comunicat de presa, pachetul ADSL BizPack 500 include 500 de minute nationale in reteaua Romtelecom si o conexiune ADSL cu viteza de descarcare de 512 Kbps, valoarea abonamentului lunar fiind de 35 de euro; tariful pentru convorbirile in retelele mobile este de 13,5 eurocenti/minut, redus fata de pretul de lista. Pachetul ADSL BizPack 1000 cuprinde 1.000 de minute nationale in reteaua Romtelecom si o conexiune ADSL cu viteza de descarcare de 1 Mbps, valoarea abonamentului ajungand la 55 de euro lunar. Urmeaza pachetul ADSL BizPack 3000, care include 3.000 de minute nationale in reteaua Romtelecom (shared) si o conexiune ADSL cu viteza de descarcare de 2 Mbps. Valoarea acestui abonament ajunge la 129 de euro pe luna. Ultimul pachet inclus in oferta este ADSL BizPack 4000, care include 4.000 de minute nationale in reteaua Romtelecom (shared) si o conexiune ADSL cu viteza de descarcare de 2 Mbps. Valoarea abonamentului lunar este de 139 de euro.
Minutele incluse in ADSL BizPack 3000 si 4000 sunt "shared", ceea ce inseamna ca pot fi folosite de mai mult de o linie telefonica, atata vreme cat toate liniile sunt facturate in contul aceluiasi client (indiferent daca sunt folosite sau nu in aceeasi locatie). Toate cele patru pachete includ, suplimentar, o solutie de web hosting: domeniu.ro, 50 Mb pentru site web si cinci adrese de e-mail in domeniul ales de client. Abonamentul pentru aceste pachete se adauga la cel lunar de baza pentru linia telefonica.