Cautare

4163 de rezultate pentru "note examen suplinitori 2009 arges" (3.59 secunde)
Selectarea celor 35 de candidati care vor fi inscrisi de PIN pe lista finala se va face in urma unui examen scris care se va desfasura pana la sfarsitul lui iulie.
Candidatii PIN pentru cele 35 de pozitii de pe lista cu care partidul vrea sa intre in campania pentru europarlamentare au fost chemati la examinare. Ca teme de examen au fost stabilite cunostintele despre UE si cele de limbi straine.
"Solutia noastra inseamna sa nu dea examen. Doamna Andronescu se gandeste", a spus Mircea Geoana. Liderii PSD s-au reunit duminica seara la sediul central al partidului pentru a discuta situatia din Educatie generata de cazul "Spiru Haret", la sedinta participand si ministrul Ecaterina Andronescu.
Cele 3.800 de intrebari din chestionarele oficiale pentru examenul de obtinere a permisului au fost postate pe site-ul Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatricularea Vehiculelor (DRPCIV) - www.drpciv.ro, iar viitorii soferi pot face teste on line pentru a vedea ce punctaj vor obtine la examen.
Natalia Andrei continua la conducerea DJST Dolj, dar ca director executiv, dupa ce din luna octombrie a anului trecut si pana la examen detinuse functia de director coordonator. ... A fost un examen scris cu sapte subiecte, apoi cel oral.
Chiar printre criteriile de la examen s-au introdus avantaje pentru cei care lucreaza la Ministerul Economiei si Finantelor sau la unitatile din subordine. ... În acelasi timp, pentru consultanta fiscala este nevoie de un singur examen, si gata, te numesti consultant fiscal.
La IATC, Rodica a intrat in al doilea an, dupa al doilea examen, cand erau 700 de candidate pe 10 locuri. La primul examen a picat pentru ca era prea increzuta.
In stadii incipiente, el este asimptomatic si poate fi descoperit intamplator la un examen anual de rutina (vezi mai jos). ... Proba este apoi trimisa la examen anatomopatologic.
RM este modalitatea imagistica de selectie pentru detectarea leziunilor de la nivelul articulatiilor, fiind singurul examen noninvaziv care ofera o imagine detaliata a structurilor precum meniscuri (genunchi), ligamente sau tendoane.
este suficient un simplu examen de urina. ... Cand medicul de familie are o suspiciune de alterare renala, evidentiata printr-un examen sumar si simplu de urina, de asemenea, trebuie sa trimita copilul la un centru de nefrologie pediatrica.
- In alta situatie, daca visezi ca plangi si ca esti foarte speriat si deznadajduit in vis inaintea unui examen important, este semn ca vei lua acel examen cu brio si te vei bucura de roadele muncii tale, pe care le vei culege asemeni lacrimilor din vis.
Infiorata de emotie, ca o scolarita nu prea pregatita pentru examen, Romania a mai trecut de un test european. ... Marele examen va fi dat de Romania la urmatoarele materii, astfel enuntate de premierul Calin Popescu-Tariceanu:
de ce nu le face cineva un examen psihologic celor din manastiri - si celor care indruma pasii fratilor intru Hristos, cat si celor care sunt indrumati si tinuti din scurt (si care, de cele mai multe ori, sunt la varste destul de fragede, fiind usor de manipulat, dar si de zdruncinat psihic, in cazul unor presiuni prea mari)…Ca, la urma urmei, cei din manastiri intra in contact cu credinciosii care vin in pelerinaje in astfel de locuri sfinte.
Spun ca nu mi se pare o asa de mare dificultate sa scrii citeva rinduri despre caracteristicile a doua curente literare, care si memorate aduceau in hirtiile de examen raspunsuri de cel putin doua pagini.
Legal, permisul de port-arma poate fi obtinut dupa ce solicitantul face cursuri si sustine un examen la o Asociatie de Vanatori, examen ce cuprinde legislatia in vigoare privind uzul de arma, dar si cunostinte despre speciile ce pot fi vanate si obligatiile ce-i revin vanatorului.
- Se rezolva cu admiterea unui examen ce dureaza 20 de minute, la care trebuie sa aveti minim 13 intrebari corecte din 15. Nesustinerea acestuia prelungeste perioada cu inca 30 de zile, dupa care va puteti ridica permisul fara examen.
rata inflatiei, investitiile realizate, cresterea importului de gaze naturale necesare pentru acoperirea consumului (crestere ce poate fi generata, in principal, de temperaturile foarte scazute, de la 18% in luna decembrie 2009, la 35% in luna februarie 2010)", au declarat pentru GdS reprezentantii ANRE.
- Sa zicem ca demonstreaza cineva, cu probe-beton, ca alegerile prezidentiale din 2009 au fost fraudate, si ca Geoana trebuia sa fie presedinte. ... fraudarea alegerilor din 2009 a fost premeditata. ... Iar masinaria pusa la punct in 2009 a lovit si la referendumul din 2012, si la prezidentialele din 2014.
In conditiile problemelor din anii electorali 2008 si 2009, capacitatea de fraudare a PDL nu trebuie subestimata pentru alegerile locale si parlamentare din 2012. Democrat-liberalii, asa cum s-a vazut in 2008 si 2009, sunt adevarati "magicieni ai exit-poll-urilor".
Asa cum este planificat in prezent bugetul pe 2009, deficitul sectorului public ar ajunge la 6,3% din produsul intern brut (PIB), a spus marti consilierul guvernatorului BNR, Lucian Croitoru.
google-analytics.com