Cautare

4236 de rezultate pentru "note examen suplinitori 2009 arges" (3.19 secunde)
Conform membrilor CNSAS, Costache are un dosar de retea care contine un angajament, note cu nume conspirativ, precum si state de plata. ... Viitoarea firma, denumita Petrochemical Arges, va concentra activitatile petrochimice din rafinaria Arpechim Pitesti.
Starostele social-democratilor mai era dorit si de PSD-istii din Hunedoara, Bistrita-Nasaud, Teleorman, Calarasi, Arges. ... Concret, se sustinea ca doar Viorel Hrebenciuc reusise sa acceada din nou in structurile de conducere, in timp ce alte nume celebre (DIP, Pascu, Vacaroiu) cazusera cu brio la examen.
Dupa confruntarea din Zavoi, aluministii mai au in program un "examen", acesta fiind programat pentru sambata, urmand sa intalneasca pe FC Arges, data si ora desfasurarii nefiind momentan stabilite.
Alba Arad Arges Bacau Bihor Bistrita Botosani Braila Brasov Buzau Caras Cluj Constanta Covasna Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Harghita Hunedoara Ialomita Iasi Ilfov Maramures Mehedinti Mures Olt Prahova Satu Mare Sibiu Suceava Teleorman Timis Vaslui Valcea.
Anterior, in perioada 10 septembrie - 19 octombrie 2017, Unitatea Mobila a Fundatiei Renasterea a fost prezenta in localitatea Mioveni, judetul Arges, unde s-au realizat in total 657 teste Babes-Papanicolau sii 338 mamografii pentru 938 de paciente.
Nicolai a mai fost acuzata, potrivit unei note din aceeasi mapa profesionala, ca a incalcat legea in 1991, reprezentand un cetatean strain intr-un proces de infiere a unui copil din Bucuresti, desi era procuror la Oltenita.
Continutul unor discutii ale deputatului PSD Georgian Pop cu reprezentanti ai ambasadei SUA, in care se vorbeste, intre altele, de persoane "proaste si lacome" din partid care ar fi sperat sa obtina acces la pozitii guvernamentale sau de "Presidential Paramour" (Concubina Prezidentiala), este relevat de note ale ambasadei.
Sorin Ovidiu Vantu va da in judecata site-ul de stiri care a publicat un presupus dosar al sau de colaborator al Securitatii, dosar despre care omul de afaceri sustine ca este fabricat si ca face parte dintr-un sir de manipulari care au inceput din 7 decembrie 2009, potrivit unui comunicat de presa.
Avea note proaste la scoala, era permanent suparat, nemultumit, nefericit. ... in cadrul proiectului Centrul Stelutelor - centru social de suport si recuperare destinat copiilor aflati in situatii de risc”, finantat prin granturile SEE 2009 â€" 2014, in cadrul Fondului ONG in Romania.
Lazaroiu si consilierul sau, trimisi la psihiatru Mirel Axinte a fost primul vanzator de usi de garaj care l-a intervievat pe Traian Basescu in campania din 2009 Ministrul Muncii, Sebastian Lazaroiu, si-a pus presa si politicienii in cap pentru modul cum a gasit de cuviinta sa-si apere consilierul, Mirel Axinte, in urma comentariilor acestuia legate de actul sinucigas la care a fost martor in gara Predeal.
Dupa un examen sumar, doctorii din PNL au pus diagnosticul : ... La 1 ianuarie 2009, Guvernul Boc a blocat angajarile in tot sistemul de stat, inclusiv in ceea ce priveste sistemul sanitar.
Umanistii ii cer lui Calin Popescu-Tariceanu prefecturile din Arges, Bacau, Brasov si Prahova. PUR vrea sa-l mentina pe actualul prefect de Arges in functie si vrea sa-si plaseze oameni de incredere in judetele Buzau, Prahova si Brasov, acolo unde a obtinut un scor bun la alegerile locale.
Printre prefectii numiti prin hotarari guvernamentale se numara si cumatrul presedintelui Romaniei, Traian Basescu, fostul deputat PD Ion Carstoiu, in judetul Arges.
Arges, a unei unitati, a opta din cele cel putin 71 planificate sa fie adaugate in 2015. ... In momentul de fata, in Arges activeaza 11 magazine PROFI din care 7 in Pitesti si cate unul in Costesti, Campulung Muscel, Mioveni si Topoloveni.
Mariana Deleanu, producator din Rucar, Arges participa in acest week-end cu produse din carne afumate, telemea, cas, cascaval si branza de burduf, la targul mesterilor populari organizat in Piata Prefecturii de Zilele Municipiului Calarasi.
Cristian Cioaca a fost condamnat la 22 de ani de inchisoare de catre Tribunalul Arges pentru uciderea Elodiei Ghinescu. Verdictul a venit dupa aproximativ sase luni de deliberare, iar curtea a mai decis ca Cioaca sa ramana fara drepturile civile timp de cinci ani.
FARCAS) Pe latura sudica a Muntilor Fagaras, cei mai inalti din Carpatii Romanesti, pe raul Arges, se afla barajul VIDRARU, de 166 metri inaltime. ... Dupa cum declara acesta, prin martie-aprilie 1968, se intorcea spre Curtea de Arges, cu inca 80-100 de militari, dintr-un mars efectuat in zona barajului.
Conducerea organizatiei PD Giurgiu a fost inlocuita si urmeaza filialele Arges, Olt si Botosani.
Nicolae Vacaroiu, senator PSD de Arges, a declarat, in prezenta a peste 1,000 de membri de partid prezenti la sedinta de consiliu Judetean a filialei Arges, ca este fericit ca "social democratii adevarati au ramas in PSD chiar daca statutul de partid de opozitie este foarte greu".
Actorul Mircea Diaconu a fost prezentat oficial drept candidat al PNL in Colegiul senatorial din nordul judetului Arges, duminica, in cadrul unei conferinte de presa extraordinare, organizata la Pitesti.
google-analytics.com