Cautare

4083 de rezultate pentru "niste" (3.00 secunde)
Imi amintesc clar cum cativa - doi sau trei - omuleti, cu un cap exagerat de mare si niste ochi imensi, hipnotici, se invarteau in jurul meu. ... Gabriel Tudor se intreba daca nu cumva cineva a umblat in zona sinusurilor ei, atingand niste nervi?
Povestea nestiuta a batranului IMS si a fiului sau ARO Exista un om care traieste pentru niste rable.
- Bani in vis - vei fi cam neglijent si vei avea niste pierderi. ... - Bani de argint - vei face niste afaceri cu mult castig in general, explicatia romaneaca a unui vis cu bani este ca acestia inseamna vorbe, adesea aceste vorbe nefiind prea bune.
FARCAS) Robert (Bob) Scott Lazar (n.1959) a devenit cunoscut, in 1989, prin afirmatia ca ar fi fost angajat, cu timp partial, la asa numitul dispozitiv S-4, din Zona 51, unde a lucrat in total de 6 sau 7 ori, intre decembrie 1988 si aprilie 1989, la niste OZN-uri care se gaseau acolo, avand acces si la o documentatie secreta.
Sectiunile anatomice au fost fixate pe niste placi de gheata si apoi fotografiate, iar National Library mi-a pus la dispozitie toate aceste date. ... In alti 40 de ani vor avea doar niste rame goale. ... Acum sunt populate cu niste acceleratoare de la doua firme, total neoptimal.
Nume tangentiale ca Liviu Bamburic, care era bun prieten cu Claudiu Palaz sau ca Jean Paul Tucan, care ar fi vrut sa obtina niste terenuri, au fost vehiculate in povestea de la Corbu. ... Cred ca sunt niste razbunari si niste minciuni grosolane.
In urma noii intelegeri, initiata, supravegheata si parafata de Cotroceni, inca niste zeci de mii de palmasi raman fara slujba, s-au mai inchis niste spitale, au mai fost uitati pe targa niste muribunzi.
Traian Basescu si-a organizat un fel de rendez vous cu niste cetateni. ... Si mai stiu niste zeci de oameni care si ei dau din blog, dar pe care de asemeni nu i-a chemat nimeni sa se vaza cu fermecatorul.
Dar cred ca gresesc, daca nu vad dincolo de niste clisee. ... Iar modelul de dezvoltare este mult mai mult decat simplul acord economic pentru a exporta niste branza de pupaza.
- Eu nu vreau sa plec din PSD, dar vreau sa imi pastrez niste drepturi - pe care le-am avut si cand era Adrian Nastase, si cand era Mircea Geoana - de a sprijini PSD cand cred ca merge in directia buna si de a-mi spune parerea cand cred ca lucrurile nu merg in directia buna, a explicat fostul premier gestul sau.
un risc, niste actiuni cu o anumita valoare la bursa, care astazi pot avea valoare, miine nu", a afirmat avocatul Valentina Topor.
De altfel, edilul a precizat ca lista datornicilor straini nu se opreste la austrieci, ci ea continua cu niste afaceristi francezi care au cumparat fosta ferma de vaci din Harsova. "Niste arabi au vandut acum 4 ani ferma de vaci de la iesirea din oras unor niste francezi.
Sunt de facut niste modificari.
Astazi a mers sa isi cumpere niste caiete cu spira din nu stiu ce model, care au nu stiu ce coperta cartonata, ii trebuie pentru Geografie.
Nene, vecinul de la 5 are parul mai lung si mai des decat ea, mai stralucitor, l-a intins cu placa si si-a tras niste suvite mai blonde decat ale ei. ... Se apuca si-si pune niste mese, niste extensii si-si face capul cat o banita cu parul pana la cur.
Acum expertii in cotletul de armasar de pe la televiziunile britanice au gasit potrivit sa se bage putin in seama si sa arunce niste bulgari de rahat in directia Romaniei.
Niste ratati !!! Si daca erau niste nevolnici, la ce tot pompau bani in alea "revolutii portocalii!" (2004, Ukraina lui Iuscenko si Timosenko! ... Mihai Viteazul, Vasile Lupu, in vremea ultimului nenorocindu-ne Moldova, de pe la niste femei!).
Ceva a fost, daca nu droguri, niste energizante tot au fost, cum zicea domnul Cunescu: ... Astia erau niste marginali si niste vandali si niste anarhisti ordinari! ... Niste oameni au luat bataie, Cornel Pumnea.
Ai nevoie de niste lucruri noi pentru casa si este momentul sa apelezi la banii pe care ii aveai pusi deoparte. Iar daca gasesti si niste oferte, cu atat mai bine. ... Este momentul sa achiti niste datorii care au in curand data scadenta.
- Viorica Dancila s-a deplasat la Bruxelles unde a avut mai multe intalniri cu niste evrei (vorba lui Iohannis) la o conferinta pe tema Holocaustului.
google-analytics.com