Cautare

4083 de rezultate pentru "niste" (4.06 secunde)
Intr-o baraca de lemn cu etaj, nu departe de telecabina, erau cazati niste soldati (intre 12 si 20, dupa diverse surse), neinarmati, adusi pentru a lucra pe un santier.
De 17 ani am strazile ingradite, dau explicatii jandarmilor, uneori merg pe jos, am mai mult de curatat la poarta, am gasit un portofel golit, intr-o primavara, pe sub frunze si zapada, cu acte de Baba in el, aruncat peste gard, in gradina mea, in toamna, de un smecher de hot si, impreuna cu niste surori catolice dintr-un sat, am gasit Baba si i-am trimis actele… Ma uit la multimea aceea de Babe (de copii, de tineri, de mai putini mosi, ca barbatii sunt mai putin rezistenti ori raman cu animalele acasa ori sunt deja plecati la Domnul).
- Aveam niste tangente cu Marea Britanie, nu a fost o chestie pe care sa o urmaresc special, ci pur si simplu am avut niste prieteni, cunostinte care erau pe acolo si au spus ce ar fi bine sa vin sa vad.
"O fi spus ce o fi spus pe blog, dar in niciun caz aceea nu e pozitia partidului, ele se stabilesc in niste intalniri in care se voteaza si se analizeaza".
• Trebuie privit ca un instrument pentru a eficientiza niste activitati si nu un scop in sine. ... Trebuie facute niste analiza, discutate toate consecintele. • Trebuie evitate niste fenomene de coruptie si aparat interesul national. ... S-au acceptat niste lucruri fara sa se judece.
Faptul ca tu ai in spate niste datorii care se rostogolesc si pe care la un moment dat le mai reesalonezi, le mai duci, dar toate inseamna niste eforturi financiare.
Tatoiu Marile spirite ale renasterii, acei nelinistiti iscoditori, care incercau sa patrunda cu minte cat mai mult din tainele lumii, erau niste mediocri, niste prapaditi, niste ingalati, pe langa colosala personalitate care este Monica Tatoiu. ... Basescu e un zeu, Antonescu si Ponta niste zevzeci.
• acid :Royce, ia vino tu cu niste documente sa vedem si noi cum minte Tiberiu, si iti promit ca ma imprumut si-ti dau si un neuron pe langa bani drept bonus.
Mai avem niste interceptari, din care rezulta, in primul rand, ca Becali si Mititelu sunt doi dobitoci agramati.
Astfel, Les Elephants Bizarres, Grimus, Niste Baieti, Pinholes si Jurjak vor urca pe scena Bucharest Craft Beer Festival, ce va avea loc intre 2 si 4 septembrie, la Verde Stop. ... Despre Niste Baieti Niste Baieti sunt singura trupa care abordeaza stilul Muzica de petrecere cu distors si final glorios.
Poate va trebui sa sustineti un test, sa reconfirmati niste aptitudini, ca sa dati drumul unui proiect in care v-ati pus mari sperante.
Din directia luminii se auzeau si niste zgomote metalice ritmate, satenii care au trecut prin zona, preferand sa ocoleasca lucrurile care se intamplau in acea vale. Cu toate acestea, ei au vazut totusi niste fiinte cu un aspect umanoid, aceste fiinte avand contururi care se pierdeau in lumina orbitoare.
Si a avut niste probleme in copilarie care i-au afectat coloana vertebrala, asa ca am adoptat o postura usor cocosata. ... Amandoi au fost niste persoane remarcabile, unice, profunde, stralucitoare dar in acelasi timp extrem de umane. ... Si au toti niste ochi albastri teribil de patrunzatori.
- Traiam la mahala, undeva pe soseaua Giurgiului, departe, inspre Ferentari, vecin cu niste tigani care se bateau si noaptea auzeam cum bate capul Tudoritei in zid, batut de sotul ei, care venea cam din 4 in 4 luni de la inchisoare - statea 2 saptamani, fura ceva si pleca din nou.
Smulgem din context niste fraze si aruncam cu invective. ... Esti proprietarul ei, dar platesti taxe la stat, asadar si statul iti reglementeaza proprietatea pana la limita in care iti spune ca nu poti circula cu ea pentru ca nu indeplineste niste norme.
I-am spus ca greseste aici, pentru ca am iesit si eu in Piata de mai multe ori si nu am iesit ca sa starpesc ciuma rosie, ci pentru ca am vrut sa taxez niste derapaje ale actualei guvernari.
Nu ne intereseaza nimic altceva, intr-o tara care are atatea probleme sociale?mI-am spus ca greseste aici, pentru ca am iesit si eu in Piata de mai multe ori si nu am iesit ca sa starpesc ciuma rosie, ci pentru ca am vrut sa taxez niste derapaje ale actualei guvernari.
"Sustineam ca este o biodiversitate bogata si viguroasa, ca sa fac o asemenea afirmatie in National Geographic eu m-am bazat pe datele furnizate de specialisti" Cristian Lascu, redactorul sef al revistei National Geographic Romania si unul dintre activistii de baza implicati in acest proiect, a fost acuzat de catre proprietari ca numeroasele specii rare gasite in zona Vacaresti n-ar exista de fapt si ca sunt doar niste inventii care au menirea ascunsa de a-i lasa pe proprietari fara drepturi.
Mascatii nu suna niciodata de doua ori Violoncelistul a vrut sa mai spulbere niste zvonuri aparute dupa povestea asta, cum ca un amic ar fi dormit la el acasa.
fusese trimis sa aduca niste busole, din vehiculele cu aparatura de monitorizare care se aflau la aproximativ 600 de metri. ... Alti cativa soldati au declarat ca in noaptea precedenta observasera si ei niste lumini ciudate si ca radiourile lor au avut probleme.
google-analytics.com