Cautare

118 de rezultate pentru "nicolas" (3.25 secunde)
Intrecuta in sondaje de rivalul sau de stanga Nicolas Sarkozy, Royal "a avut o prestatie increzatoare, in special pe probleme de educatie, familie, sanatate si securitate sociala", comenteaza The Independent.
Potrivit rezultatelor definitive date publicitatii de Ministerul de Interne, candidatul dreptei franceze, Nicolas Sarkozy, a obtinut 53,06 la suta din voturi, fata de socialista Segolene Royal, care a acumulat 46,94 de procente.
Proaspatul acord de pace incheiat la initiativa presedintelui U.E., dar si al Frantei, Nicolas Sarkozy, nu face decat sa transfere conflictul de pe campul de lupta pe teren diplomatic, tancurile ex-sovietice fiind invitate si ele la masa negocierilor.
Medvedev a semnat armistitiul si i-a promis liderului francez, Nicolas Sarkozy, intr-o convorbire telefonica, retragerea trupelor in momentul in care zona - tampon dintre Georgia si regiunile separatiste Osetia de Sud si Abhazia vor ajunge fortele de mentinere a pacii, tot rusesti.
Tony Blair (foto), fostul premier al Marii Britanii, ar putea deveni primul presedinte al Europei, iar liderul francez Nicolas Sarkozy este hotarat sa il ajute sa obtina postul.
Parchetul antiterorist de la Paris a lansat o ancheta privind scrisorile primite de mai multi parlamentari, care contineau amenintari cu moartea vizandu-i, printre altii, pe presedintele Nicolas Sarkozy (foto) si pe mai multi membri ai Guvernului.
Presedintele francez Nicolas Sarkozy (foto) a anuntat miercuri oficial ca Parisul se intoarce in comandamentul militar al NATO, pentru ca acest lucru este "in interesul Frantei si al Europei".
Presedintele francez Nicolas Sarkozy (foto) si-a reiterat duminica opozitia fata de aderarea Turciei la UE, iar cancelarul german Angela Merkel a avertizat ca UE nu da garantii de aderare, dupa ce Barack Obama a pledat pentru integrarea acestei tari in blocul European.
Presedintele francez Nicolas Sarkozy (foto) si-a reiterat duminica opozitia fata de aderarea Turciei la UE, iar cancelarul german Angela Merkel a avertizat ca UE nu da garantii de aderare, dupa ce Barack Obama a pledat pentru integrarea acestei tari in blocul European.
Presedintele francez Nicolas Sarkozy si cancelarul german Angela Merkel "nu au viziune" in ceea ce priveste aderarea Turciei la Uniunea Europeana, careia i se opun, a apreciat presedintele turc Abdullah Gül (foto) .
Presedintele Romaniei a precizat ca a discutat aceste aspecte cu omologul sau francez Nicolas Sarkozy, mentionand ca exista pozitii comune ale celor doua parti pe tema politicilor agricole si energetice, dar si in cazul evenimentelor violente ce au avut loc in Republica Moldova, dupa alegerile parlamentare.
Aflat pe treapta de sus, Traian Basescu se apropie de Nicolas Sarkozy care schimba cateva cuvinte cu un alt participant si ii pune mana pe umar. ... Nicolas, trebuie sa vorbim...
Pozitia presedintelui Traian Basescu la summitul european de vineri, consacrat situatiei din Libia, ar fi determinat o iesire nervoasa din partea presedintelui francez, Nicolas Sarkozy, ceea ce a facut-o pe Angela Merkel, cancelarul german, sa intervina si sa faca un apel la calm, relateaza EUobserver.
Victoria stangii reprezinta o puternica lovitura pentru presedintele de centru-dreapta Nicolas Sarkozy, care doreste sa obtina un nou mandal la alegerile din 2012.
*** Traian Basescu, Obamma si Nicolas Sarkozy merg impreuna pe o insula. ... Merge Nicolas Sarkozy . -Buna! Vrei un autograf? Papagalul tace.
Socialistul François Hollande, ales presedinte al Frantei, va prelua astazi oficial functia de la predecesorul sau Nicolas Sarkozy, in cadrul unei zile bogate in simboluri si marcate de o deplasare a noului sef al statului la Berlin, informeaza realitatea.net citand AFP.
Presedintele venezuelean Hugo Chavez a decedat, la Caracas, din cauza cancerului, a anuntat vicepresedintele Nicolas Maduro la televiziunea publica. ... Guvernul din Venezuela a mobilizat militari si agenti de politie pe strazile marilor orase pentru a "garanta pacea" dupa moartea presedintelui Hugo Chavez, a mai anuntat vicepresedintele Nicolas Maduro.
Nicolas Cage, in varsta de 55 de ani, urmeaza sa se insoare in Las Vegas cu iubita sa, Erika Koike, cu 21 de ani ai tanara decat el.
In Franta, ministrul de Interne, Nicolas Sarkozy, are un plan de expulzare a tuturor imigrantilor cu rude in tarile de origine carora prefecturile nu le vor regulariza sederea pana la 1 septembrie. ... Inflexibil, Nicolas Sarkozy a fixat deja limita:
Liga Drepturilor Omului a intocmit un bilant al primului an de mandat al lui Nicolas Sarkozy si constata ca el a fost marcat in Franta de o democratie "asfixiata", de o "ruptura de drepturile omului" si de o "diplomatie dezinhibata". ... Nici o institutie nu rezista prezidentialismului lui Nicolas Sarkozy.
google-analytics.com