Cautare

318 de rezultate pentru "nagy szabo francisc simleu" (3.40 secunde)
Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a semnat ieri, 11 iunie a.c., suspendarea din functie a ministrului Comunicatiilor si Tehnologiei, Zsolt Nagy. ... Zsolt Nagy este acuzat de sprijinirea unui grup infractional organizat cu caracter transnational. ... Cu toate acestea, conducerea UDMR a precizat ca isi mentine sprijinul pentru ministrul Nagy Zsolt.
Premiera nationala a spectacolului de teatru EGO SUM OVIDIUS, de Ana - Maria Nistor, regia Alex Nagy, cu Cristian Iacob si Marius Bodochi in rolurile principale. ... Evenimentul va culmina cu premiera nationala a spectacolului de teatru EGO SUM OVIDIUS de Ana-Maria Nistor, in regia lui Alex Nagy.
Papa Francisc ar urma sa viziteze Catedrala Patriarhala si sa oficieze o slujba in Parcul Izvor. ... Premierul Romaniei Viorica Dancila a fost in audienta la Papa Francisc in luna mai 2018, Papa promitandu-i oficialului roman ca va intreprinde o vizita in tara noastra la inceputul anului viitor.
Arhiepiscopul de Canterbury, liderul Bisericii Anglicane, a declarat ca poarta discutii cu Papa Francisc si Patriarhul Tawadros al II-lea, care conduce Biserica Ortodoxa Copta din Alexandria, pentru ca Pastele sa fie sarbatorit in aceeasi zi a fiecarui an, punand astfel capat uneia dintre cele mai mari dispute dintre confesiunile crestine.
Papa Francisc vrea sa mestece frunze de coca Suveranul Pontif Papa Francisc a anuntat ca va mesteca frunze de coca in timpul vizitei sale in Bolivia.
Salutul papei Francisc adresat pelerinilor din Romania (Autoare: MAGDA MARINCOVICI) La audienta jubiliara de sambata, papa Francisc a adresat un salut special credinciosilor din Romania care participa la pelerinajul la Roma, organizat in zilele 9-11 septembrie 2016 de Conferinta Episcopilor din Romania:
Papa Francisc, indemn la colaborare impotriva terorismului Peste 50.000 de oameni au asistat in Piata Sfantul Petru la discursul de Anul Nou al Suveranului Pontif.
Papa Francisc l-a implorat pe Putin sa "opreasca aceasta spirala de violenta si moarte". Papa Francisc s-a rugat duminica si pentru locuitorii din Florida si Cuba. Papa Francisc:
Mihaela Biris, de 18 ani, fiica lui Gavril Biris, fost consilier judetean PSD si om de afaceri din Simleu Silvaniei, si-a pierdut viata, azi dimineata, intr-un grav accident petrecut la ora 6.00, la intrarea in Cizer dinspre Plesca, pe DJ 108 G.
Fosta campioana olimpica la atletism Gabi Szabo a afirmat ca a avut o propunere din partea PNL de a candida pentru un post de parlamentar, dar a refuzat-o, pe motiv ca este prea tanara pentru a se gandi la politica.
Csuzi István, mai ieri oponent dur al lui Szabó Ödön si Biró Rozália, va candida la alegerile parlamentare pe listele UDMR, semn ca in Bihor "gura mare" aduce si avantaje.
Consilierul liberal Alexandru Panea a fost cel care a dat tonul, reprosandu-i presedintelui stefan Szabo ca nu a alocat Consiliului Local Crucisor cele 50 de milioane promise, "pe cuvant de onoare”, pentru organizarea competitiei sportive "Cupa Codrului”.
Samoila Szabo, director general al Agentiei Sapard, a declarat ieri ca, in cazul in care a existat un proiect care a costat pana intr-un milion de euro si a fost distrus in intregime, se va da tot aceeasi suma pentru refacerea lui.
Cererile pentru proiecte Sapard vor creste cu aproximativ 20-30%, ca urmare a aplicarii noilor prevederi privind garantarea imprumuturilor bancare de catre bugetul de stat, a declarat ieri Samoila Szabo, directorul general al Agentiei Sapard.
Directorul general al Sapard, Samoila Szabo, a declarat ieri ca APDRP, care isi va extinde serviciile la nivel judetean inca din acest an, va mai prelua 386 de posturi aferente seviciilor tehnice din cadrul Directiilor judetene pentru dezvoltare rurala.
Senatoarea Gabriela Firea a sustinut o declaratie politica intitulata "Mens sana in corpore Szabo!", pe care o puteti citi in continuare.
UPDATE 17:27 Gabi Szabo: ... Vicepresedintele Federatiei Romane de Atletism, Gabriela Szabo, a fost prezenta la "Confruntarea Greilor", in calitate de suporter.
Alaturi de invitatii speciali, ministrul Educatiei Remus Pricopie, ministrul Tineretui si Sportului Gabriela Szabo, dna senator Ecaterina Andronescu, si de secretarul de stat de la ministerul Fondurilor europene, Alin Sorin Mitrica, am stat de vorba cu cele 400 de cadre didactice care ne au spus problemele invatamantului ilfovean, dar si dorintele si propunerile lor.
"Ieri, in jurul amiezii am fost vizitat la cabinet de presedintele Consiliului Judetean Satu Mare, stefan Szabo, si de subprefectul Rudolf Riedl, care mi-au comunicat ca ministrul Comunicatiilor, Nagy Zsolt, le-a transmis ca Guvernul a numit un nou prefect in persoana liberalului Radu Bud si ca le-a cerut sa convoace, pentru simbata, ora 16,00, Comisia Consultativa Judeteana in vederea instalarii acestuia, in prezenta sa ca imputernicit al Guvernului Romaniei.
Noul prefect al judetului Satu Mare, Radu Bud, a fost instalat oficial in functie simbata, in cadrul sedintei Comisiei Consultative la care a participat ministrul UDMR al Tehnologiei si Comunicatiei, Nagy Zsolt.
google-analytics.com