Cautare

318 de rezultate pentru "nagy szabo francisc simleu" (2.72 secunde)
Mai mult, Precup subliniaza faptul ca, din lipsa de activitate, conducerea organizatiei din Simleu a PC a fost dizolvata. In fond, dupa cum explica liderul partidului, presedintele PC din Simleu, Rodica Tarlea, s-a mutat in Zalau, astfel incat nu a mai putut raspunde vizavi de problemele simleuanilor.
Wesselenyi, Simleu Silvaniei: Bathory, etc.), bai termale (Boghis, Bizusa, etc.), degustari de vinuri, pastravarie (Tusa), zone peisagistice deosebite ("Poiana narciselor" de la Racis, Zona peisagistica a muntilor Plopisului, Izvoarele Barcaului, Gradina Zmeilor), muzee (Zalau, Simleu Silvaniei, Bocsa, Bobota), etc.
Presedintele Consiliului Judetean, Stefan Szabo, ne-a declarat ca, indiscutabil, Vatra Romaneasca va ramine pe loc si tot aici va primi spatiu pentru sediu Societatea Culturala "Avram Iancu”.
• Caravana electorala a Aliantei PSD-UNPR-PC a poposit si in Otopeni, unde oamenii au fost bucurosi sa o intalneasca pe marea campioana Gabriela Szabo.
"Prietena mea, Gabi Szabo, trece printr-un moment cumplit. ... Tatal tau te va veghea de acolo, de Sus, si va fi mereu mandru de tine!" Membrii Guvernului Romaniei transmit sincere condoleante Gabrielei Szabo, in urma decesului tatalui sau:
Ministrul Comunicatiilor, Nagy Zsolt (foto), si deputatul Kelemen Hunor sustin reformarea UDMR prin restructurarea unor organisme interne care sa duca la eficientizarea activitatii Uniunii si prin largirea bazei de selectie pentru Consiliul Reprezentantilor Unionali (CRU).
Ministrul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, Zsolt Nagy, s-a aflat ieri la Palatul Cotroceni, unde s-a intalnit cu membrii Comisiei speciale a Presedintiei, constituita in cazul sau, el declarand ulterior ca audierea a avut loc la solicitarea sa.
Ministrul suspendat al Comunicatiilor, Zsolt Nagy, care se afla pe primul loc pe lista UDMR pentru Parlamentul European, se afla in situatia de a ceda pozitia sa de candidat la europarlamentare in favoarea episcopului reformat Tokes Laszlo. ... Am sprijinul colegilor mei, sprijin exprimat in repetate randuri", a declarat Nagy.
Astfel, Zsolt Nagy a declarat ieri ca nu va sustine introducerea din 2006 a impozitului pe venituri pentru programatori, in cazul in care Ministerul Finantelor Publice vrea sa introduca o astfel de masura.
In cadrul sedintei ordinare a Consiliului Local al orasului Simleu Silvaniei, desfasurata, joia trecuta, proiectul cel mai cu bucluc a fost cel privind darea in folosinta a unor terenuri din domeniul public al orasului Agentiei Nationale pentru Locuinte, in vederea amplasarii unui bloc de locuinte.
Cu toatea astea, vizita istorica a lui Putin la Athos, intalnirea dintre papa Francisc si Patriarhul Moscovei si al intregii Russi, Kiril, in Cuba 2016, a dat un nou avant crestinilor spre disperarea mahomedanilor, anticrestinilor, care l-ar inlatura pe Trump ca pe JFK si fratele sau.
Papa Francisc ii indeamna la solidaritate pe sportivii participanti la JO 2016 Papa Francisc s-a adresat miercuri sportivilor care vor participa la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro pentru a-i indemna sa termine cursa impreuna si sa obtina ca premiu o civilizatie in care domneste solidaritatea, informeaza agentia EFE.
Ce a declarat Papa Francisc despre creatia Universului si reactia comunitatii stiintifice. ... Este declaratia facuta de catre Papa Francisc intr-un discurs sustinut la Academia Pontificala de Stiinte din Vatican, relateaza jurnal.md. ... Papa Francisc s-a declarat de acord cu teoriile evolutioniste si cu teoria Big Bang-ului.
Intemnitat si torturat de comunisti la Jilava, Monseniorul Vladimir Ghika, declarat martir al Bisericii de catre Papa Francisc Sfantul Parinte Papa Francisc a semnat decretul prin care preotul roman de confesiune catolica Vladimir Ghika (1873-1954) este declarat martir pentru credinta.
Mariustuca.ro / Papa Francisc: ... Magda Marincovici) Radio Vatican transmite ca Papa Francisc a prezidat in bazilica Sfantul Petru, sambata 11 aprilie, vigilia celei de-a doua Duminici a Pastelui sau a Milostivirii Divine, ceremonia solemna de proclamare a Anului Sfant al Milostivirii (8 decembrie 2015 - 20 decembrie 2016).
Mesajul de Craciun al Papei Francisc Papa Francis a transmis un indemn la solidaritate catre romano-catolici, in timpul slujbei de Craciun de la Vatican. ... Papa Francisc a facut un apel la pace pentru Ierusalim, in mesajul sau Urbi et orbi.
Papa Francisc, apel la pace si dialog pentru Tara Sfanta si Peninsula Coreeana in mesajul Urbi et Orbi Siria, Tara Sfanta, Peninsula Coreeana si Venezuela au fost mentionate de papa Francisc duminica mesajul sau traditional de Paste, inainte de binecuvantarea traditionala Urbi et Orbi.
Surprinde faptul ca daca media pe comune este de 300.000 de euro, iar in Tasnad introducerea gazului va costa 700.000 de euro, pentru Orasu Nou, comuna presedintelui CJ Stefan Szabo, au fost alocate in acest scop 1,268 milioane de euro.
Oficialii romani recunosc, prin vocea directorului Samoila Szabo, ca nu au verificat nici o clipa utilitatea proiectelor de infrastructura rurala, desi Comisia Europeana a cerut acest lucru si a recomandat chiar modificarea criteriilor de eligibilitate in acest sens.
Gabriela Szabo s-a resemnat: ... Casatorita de mai bine de 12 ani ani cu Zsolt Gyongyossy, fostul ei antrenor, Gabriela Szabo a sustinut mereu ca are o familie fericita, ca se intelege de minune cu jumatatea sufletului ei.
google-analytics.com