Cautare

230 de rezultate pentru "muntean ximena claudia" (4.39 secunde)
Pentru functia de ministru al Muncii sunt vehiculate numele democrat-liberalilor Raluca Turcan - vicepresedinte al PDL, Claudia Boghicevici - deputat de Arad si vicepresedinte al Comisiei pentru munca din Camera Deputatilor, al carei nume a fost mentionat si la precedenta remaniere si Gheorghe Barbu - secretarul general al Camerei si fost ministru al Muncii, precum si cel al lui Marian Sarbu - presedintele UNPR si fost ministru al Muncii.
Eu o vedeam pe Claudia Boghicevici, vicepresedinte al comisiei, in aceasta postura pentru ca este un tanar deputat care a muncit foarte mult in aceasta chestiune", a precizat Cezar Preda.
Cristian Petrescu (membru in organizația PDL Bucuresti condusa de Udrea) la Ministerul Dezvoltarii, Gabriel Berca (susținut de Blaga) la Interne, Alexandru Nazare (mana dreapta a Ancai Boagiu) la Transporturi, Catalin Baba (fost consilier al lui Emil Boc) la Educație, Stelian Fuia (a lucrat la strategia pe agricultura in cadrul comisiei prezidențiale) la Agricultura, Razvan Mustea (liderul tinerilor democrat liberali, apropiat de Elena Basescu) la Comunicații, Claudia Boghicevici (apropiata de Gheorghe Falca) la Munca, Andreea Paul Vass (consiliera lui Boc) la Economie, Bogdan Dragoi (apropiat de Adriean Videanu) la Finanțe.
Ministrul Administratiei si Internelor - GABRIEL BERCA (PDL) Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale - STELIAN FUIA (PDL) Ministrul Finantelor Publice - BOGDAN ALEXANDRU DRAGOI (PDL) Ministrul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri - LUCIAN NICOLAE BODE (PDL) Ministrul Transporturilor si Infrastructurii - ALEXANDRU NAZARE (PDL) Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului - CRISTIAN PETRESCU (PDL) Ministrul Comunicatiilor si Societatii Informationale - SERBAN RAZVAN MUSTEA (PDL) Ministrul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale - CLAUDIA BOGHICEVICI (PDL) Ministrul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului - CATALIN OVIDIU BABA (PDL)
Cabinetul Ungureanu este compus din Marko Bela - vicepremier, Gabriel Berca - ministrul Administratiei si Internelor, Bogdan Dragoi - ministrul Finantelor Publice, Lucian Bode - ministrul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri, Cristian Diaconescu - ministrul Afacerilor Externe, Leonard Orban - ministrul Afacerilor Europene, Alexandru Nazare - ministrul Transporturilor si Infrastructurii, Laszlo Borbely - ministrul Mediului si Padurilor, Cristian Petrescu - ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Gabriel Oprea - ministrul Apararii Nationale, Hunor Kelemen - ministrul Culturii si Patrimoniului National, Catalin Predoiu - ministrul Justitiei, Razvan Mustea - ministrul Comunicatiilor si Societatii Informationale, Claudia Boghicevici - ministrul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, Catalin Baba - ministrul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, Ladislau Ritli - ministrul Sanatatii, Stelian Fuia - ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale.
Toti purtatorii de cuvant m-au sfatuit sa nu fac asta. Inclusiv Claudia, la ultima interventie pe aceea care sa justifice de ce din iunie sa creasca salariile.
Primul-ministru Victor Ponta a semnat si decizia privind exercitarea, cu caracter temporar, a functiei publice vacante, din categoria inaltilor functionari publici, de secretar general al Ministerului Apararii Nationale de catre Claudia-Mioara Manea.
Monica Macovei, Anca Boagiu, Gheorghe Ialomiteanu, Alin Tise, Raluca Turcan sau Alexandru Nazare, Lucian Bode si Claudia Boghicevici, niste ministri-paravan pentru o perioada de 3 luni in guvernul Ungureanu.
Sorin Ionita (Expert Forum), Elena Calistru (Funky Citizens), Nicusor Dan (Asociatia Salvati Bucurestiul), Mihai Dragos (Consiliul Tineretului din Romania), Ionut Sibian (Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile), Crustina Guseth (Freedom House), Andrei Cornea (GDS), Liviu Mihaiu (Salvati Dunarea si Delta), Edmond Niculusca (Asociatia Romana pentru Cultura, Educatie si Normalitate), Catalin Drula (Asociatia Pro Infrastructura), Claudia Postelnicescu (Initiativa Romania), Horia Onita (Consiliul National al Elevilor), Stefan Darabus (Hope and Homes for Children Romania).
Cu gandul la alegerile locale a trecut cam putin comentata recenta demise a doameni Claudia Ana Costea, ministrul tehnocrat al muncii.
1 iunie ar putea fi zi libera, potrivit unui proiect de lege initiat de senatorul Rozalia Biro si deputatul Claudia Boghicevici.
In urma controlului, s-a stabilit ca proprietarul Com Claudia ar trebui sa plateasca statului o taxa pe valoare adaugata de 238,8 milioane de lei, la care se adauga dobinzi de 227 milioane si penalitati de 39 milioane.
Sunt multe alte restaurante care, daca le alegi meniul, nu-ti percep nici un fel de taxa pe sticla", ne-a spus ieri Claudia P., proprietara unui mic restaurant.
Claudia Ignat, director in cadrul FPB, ne-a comunicat ca, in ideea de a cunoaste si de a incerca sa ajute la rezolvarea problemelor care apar in mediul de afaceri local, conducerea FPB a avut o intalnire la sediul federatiei cu reprezentantul Colegiului Medicilor Dentisti Bihor, dr.
De aceeasi parere este si Claudia Prisecaru, care crede ca nu s-a facut prea mult pentru ca Mittal Steel sa nu mai polueze aerul.
Claudia D. (comerciant): "Fac si eu ce fac tot mai multi colegi de-ai mei, adica activez ca persoana fizica. Am si un SRL, dar, de cand functionez si ca persoana fizica, lucrurile imi merg mai bine.
fosta sefa a "Creditcoop", Anca Claudia Ene si fosta contabila sefa, Simona Ivan, pe langa alte doua suspecte. DNA nu a mai apucat sa finalizeze dosarul, caci au descoperit o chichita pentru a "pasa" anchetarea inselaciunii, procurorilor de la Parchetul de pe langa Tribunalul Constanta:
"Chiar azi de dimineata (ieri - n.r.) se duse sotul sa plateasca gazele, curentul si factura la telefonul mobil. Toate fac 300 de lei. Doar atât", a precizat Claudia Dragu, de 38 de ani.
Claudia Budiu, unul dintre cei doi administratori ai societatii, ne-a declarat ieri ca Reropam organizeaza, pana miercurea viitoare, o expozitie cu vanzare in chiar incinta unitatii.
Claudia Popescu, sefa Directiei de Integrare Europeana, a precizat ca scopul târgului este atragerea turistilor catre zona Olteniei: „Vom încerca sa promovam turismul din Gorj, pentru a atrage cât mai multe persoane.
google-analytics.com