Cautare

230 de rezultate pentru "muntean ximena claudia" (2.62 secunde)
"Fara rezerve, membrii Birourilor au considerat ca este o situatie speciala care necesita o comisie speciala de ancheta", a precizat secretarul Camerei, Ioan Muntean.
Grupul PSD din Camera a mai acceptat, luni, tot in unanimitate, ca Valer Dorneanu sa isi pastreze functia de vicepresedinte al Camerei, iar Ioan Muntean sa isi pastreze functia de secretar al acestui for legislative.
De asemenea, premierul Emil Boc va mai avea o discutie cu ministrul Afacerilor Externe, luni sau marti, pe tema situatiei consulului Romaniei la Milano, Tiberiu Dinu, urmand ca Executivul sa faca marti precizari, a declarat purtatorul de cuvant al Guvernului, Ioana Muntean.
000 lei, a declarat Ioana Muntean, purtatorul de cuvant al Guvernului. In cadrul sedintei de Guvern de sambata 29 august a.
Ioana Muntean, purtatorul de cuvant al Guvernului, a anuntat ieri ca sanctiunile aplicate pentru nerespectarea normelor legislative privind transportul de persoane de catre operatorii rutieri au fost inasprite, unele amenzi fiind dublate sau chiar triplate.
"Un amendament se refera la ponderea in PIB a cheltuielilor din sectorul bugetar, care se va reduce pana in 2015 la 7% si nu la 6% cum a fost in varianta initiala", a declarat purtatorul de cuvant al Guvernului, Ioana Muntean, la finalul sedintei de duminica a Executivului.
Florin Alexe, Cristian Anghel, Teodor Atanasiu, Cristian Bagiu, Ilie Bolojan, Mariana Campeanu, Andrei Chiliman, Andrei Marga, Mircea Molot, Mircia Muntean, Marius Nicoara, Marian Petrache, Octavian Popa, Nicolae Robu, Adrian Semcu, Radu Stroe si Marcel Vela.
Consider ca este important sa sprijinim sportivele din lotul olimpic, pentru ca ne dorim sa aiba cele mai bune conditii de pregatire la Deva", a afirmat primarul municipiului Deva, Mircia Muntean.
Dupa sedinta Coalitiei, Executivul se va reuni de la ora 15.00, intr-o sedinta speciala, pentru a discuta mai multe ordonante simple, pe diverse domenii, in baza Legii de abilitare a Guvernului, a declarat, miercuri, la finalul sedintei Executivului, purtatorul de cuvant al Cabinetului, Ioana Muntean.
La finalul sedintei de Guvern de miercuri purtatorul de cuvant Ioana Muntean a afirmat ca cele doua legi nu respecta strategia fiscal-bugetara pe care Executivul a transmis-o Parlamentului.
Urmare a deciziei de astazi a Curtii Constitutionale cu privire la angajarea raspunderii Guvernului in Parlament, asupra Legii Educatiei Nationale, purtatorul de cuvant al Guvernului, Ioana Muntean, face urmatoarele precizari:
Proiectul legii salarizarii unitare va fi aprobat de Guvern si apoi va fi transmis Parlamentului, in vederea angajarii raspunderii, a anuntat purtatorul de cuvant al Executivului, Ioana Muntean.
Potrivit purtatorului de cuvant al Executivului, Ioana Muntean in sedinta de ieri a fost discutat doar proiectul rectificarii bugetare.
Potrivit purtatorului de cuvant al Executivului, Ioana Muntean (foto), proiectul de lege a fost trimis la Parlament, pentru ca Legislativul sa stabileasca data la care Guvernul isi angajeaza raspunderea pentru document.
Printre acestia s-au numarat primarul PSD, Gheorghe Anghel si primarul Devei, Mircia Muntean care fusese exclus din PNL.
In Hunedoara, primarul UNPR din Deva, Mircian Muntean, si-ar pastra, de asemenea, mandatul, el fiind cotat la peste 40%, toti cei trei candidati USL testati de sondaje, Florin Oancea, Cosmin Nicula si Petre Marginean, obtinand sub 30%.
Elocvent este, in acest sens, cazul primarului Municipiului Deva, Mircia Muntean. Dupa ce a fost exclus din PNL, in mai anul acesta, acesta s-a inscris in UNPR si, potrivit sondajelor efectuate de PSD, ar avea prima sansa in cursa pentru Primaria Deva.
daca nu, nu", a declarat Ioan Muntean. Fost deputat PSD, Oana Mizil a declarat ca va vota cum ii va cere electoratul.
- PDL - deputat Mircia Muntean; - PP-DD - Daniel Catalin Fenechiu; - grupul minoritatilor nationale - deputat Ibram Iusein (vicepresedinte). 3. Comisia permanenta comuna a Camerei Deputatilor si Senatului pentru relatia cu UNESCO are in componenta 21 de membri:
Este vorba despre presedintele Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei (ANRE), Nicolae Opris, directorii generali ai complexelor energetice Craiova, Turceni si Rovinari, (Constantin Balasoiu, Dumitru Ilinca, respectiv Ion Dondera), cel al Transgaz (Florin Muntean) si directorul general al Agentiei Nationale pentru Dezvoltarea Zonelor Miniere, Marcel Hoara.
google-analytics.com