De la an la an calitatea produselor, mai ales a incaltamintei si imbracamintei, devine tot mai precara, iar ceea ce cumparam se deterioreaza foarte repede. Produsele din piele sunt, de obicei, scumpe, iar oamenii de rand prefera lipsa de calitate pentru ca se uita la bani. Totusi, oradenii trebuie sa stie ca langa urbea lor fiinteaza o societate comerciala care face o oferta incredibila pentru vremurile in care traim. Este vorba despre SC Reropam SRL din Santion, nr. 343, care vinde incaltaminte din piele la preturi cuprinse intre 35 si 80 de lei.
Claudia Budiu, unul dintre cei doi administratori ai societatii, ne-a declarat ieri ca Reropam organizeaza, pana miercurea viitoare, o expozitie cu vanzare in chiar incinta unitatii. "Produsele noastre sunt accesibile tuturor oradenilor si nu numai. Fata de alti producatori oferim nu doar un pret minim ci si calitate. In cele doua zile de cand am deschis expozitia am observat un interes sporit din partea cumparatorilor si asta ne bucura. Productia noastra merge la export in proportie de circa 95% si ne-am gandit ca si oradenii, locuitorii Bihorului in general, sa se bucure de calitatea produselor, scotand la vanzare la intern 5% din productie. Exportam in UE, America, Asia, Canada si alte tari, iar acum si oradenii ne pot vizita si pot cumpara incaltaminte la preturi de producator. SC Reropam s-a desprins din SC Reroman si suntem pe piata de cinci ani. Acum ne prezentam in fata cumparatorilor cu peste 600 de modele de incaltaminte, toate din piele naturala", ne-a declarat reprezentanta companiei.
Savelio Sebastinelli, celalalt administrator, ne-a spus ca utilajele folosite la fabrica din Santion sunt performante, aduse din Italia, utilaje care nu pot asigura decat calitatea. "Avem un numar de circa 300 de angajati carora le oferim salarii atractive, bonuri de masa si transport gratuit. Salariatii nostri sunt din Oradea si din localitatile invecinate. Experimentam zilele acestea de expozitie interesul consumatorilor fata de produsele de calitate, vrem sa reinviem acea dorinta a cumparatorului oradean pentru calitate, mai ales ca acum sunt tot felul de marfuri venite din China, Vietnam, in special din Asia, care nu numai ca dau peste cap activitatea firmelor cu renume din Europa si din Romania, ci ii si induc in eroare pe clientii romani si europeni. Apreciem si calitatea personalului de care dispunem. Din punctul de vedere al pregatirii profesionale, calificarea angajatilor nostri se ridica la standardele din Italia si pentru asta le multumim. Am investit in aceasta zona peste trei milioane de euro si productia noastra este apreciata de clientii nostri de afara si ne dorim ca si oradenii sa o aprecieze. Anuntam pe aceasta cale faptul ca Reropam SRL angajeaza pe perioada vacantei, respectiv pe trei luni, elevi de liceu care au implinit 18 ani. Ii asteptam la sediul nostru pe toti acei elevi care vor sa castige un ban prin fortele proprii, in conditii de munca de inalt profesionalism", a conchis Savelio Sebastinelli.